HQ150 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Możliwość taka na pewno jest a jaka jest korzyść z takiego połączenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Nie wiem, mam tylko jeden kabel cyfrowy, a chętnie bym sprawdziła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 (edytowany) Ja długi czas używam RCA Prolink na którym pisze hajend (lol) Digital coaxial cable 😉 Jest bardzo jasny, wyostrza Edytowano 26 września 2021 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 9 godzin temu, Asia napisał: To ja się chętnie ustawię w kolejce. No to ja też przygarnę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 7 minut temu, marcinmarcin napisał: RCA Prolink A używałeś pojedynczo jako cyfrowego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 8 minut temu, Asia napisał: A używałeś pojedynczo jako cyfrowego? Nie, nie mam już od jakiegoś czasu Dvd/CD. Laptok i malina po Usb, Chromecast i TV po optyku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 21 minut temu, marcinmarcin napisał: Ja długi czas używam RCA Prolink na którym pisze hajend (lol) Digital coaxial cable Mam ten kabel , jest to pierwszy kabel jaki nabyłem . Do dzisiaj mi służy do testów. Jak coś się dzieje np. z kanałami , to zaczynam od sprawdzenia kabli. A , że większość to moja twórczość ,to aby nieć 100 % pewność , że to nie kable podłączam tego konfekcjonowanego Prolinka. I tak już od lat @Asia kabli coaxial / 75 Ohm / możesz używać jako zwykłych IC , odwrotnie już nie. Ten Prolink spokojnie może służyć jako pojedynczy cyfrowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 To już wiem Tomku, pytam czy ktoś próbował. Bez sensu kupić drugi cyfrowy żeby się przekonać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 35 minut temu, marcinmarcin napisał: Jest bardzo jasny, wyostrza Moim zdaniem kabel nie ma takich możliwości. Raczej obcina środek i dół dając taki efekt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 19 minut temu, Asia napisał: To już wiem Tomku, pytam czy ktoś próbował. Bez sensu kupić drugi cyfrowy żeby się przekonać. Dostaniesz (do zwrotu) drugi AQ Carbon wraz z 22D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 O, to sobie przetestuję! Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Kilka ,,bezrobotnych,, obecnie IC oczekujących na sprawdzenie oraz przewody (skądinąd polecane) oczekujące na wykonanie IC. Pozostałe zarówno fabryczne oraz DIY wpięte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 (edytowany) @Rega Roman we wtorek odeślę Ci kabelek , dobrze , że przypomniałeś. Ni , chwal się , nie chwal , ja w czeluściach skrzyni łóżka też mam tego sporo Edytowano 26 września 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 @tomek4446 tu jest jeszcze kilka do przejrzenia i wybrania bardziej wartościowych😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 7 minut temu, Rega napisał: tu jest jeszcze kilka do przejrzenia i wybrania bardziej wartościowych Nie prowokuj Bo jak jeszcze zejdę do piwnicy ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Ok. Wcale się nie chwale. (Moderator prosił o wstawianie zdjec) Ale też mam jeszcze ZN w garażu🤣. Mam zamiar w najbliższym czasie ,,wystrugać,, kilka nowych IC z przewodów z pierwszego zdjecia. Mogą być na poziomie Beldena 8402. Jeśli będą coś warte to wyśle Ci do sprawdzenia. Mogą tez być niewiele wartym niewypałem , tak jak te srebrne. Zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Możecie się wybrać na kablobranie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Nie, tu jest dużo kabli, ale zaledwie cześć z nich jest coś warte. I nawet czasem srebro, polecane do lamp, sprawdza sie gorzej niż miedź. A czasem jest tak , że bardzo budżetowy kabelek zagra dobrze. Trzeba sprawdzać. U mnie najlepiej sprawdzaja sie DIY, które zrobiłem sam lub Kolega Audio Autonomy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 6 godzin temu, Rega napisał: Ale też mam jeszcze ZN w garażu Kurna nie mam garażu ! Przebiłeś mnie ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 26 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 września 2021 12 godzin temu, Dedal75 napisał: No to ja też przygarnę W takim razie, za jakiś czas spodziewaj się przesyłki od Asi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Ok 😉👍 dzięki . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 @nowy78pierwsze wrażenie 👌 zobaczymy jutro na spokojnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Dnia 26.09.2021 o 22:13, nowy78 napisał: W takim razie, za jakiś czas spodziewaj się przesyłki od Asi Zmiany ,zmiany , zmiany , O ! Nie poznałem kolegi ! Piotrek , zapisuję się na XLR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 29 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2021 1 godzinę temu, marcinmarcin napisał: pierwsze wrażenie 👌 Przyznam, że cieszy mnie to niezmiernie i tym bardziej jestem ciekawy dalszych wrażeń, gdy nieco "siądą" 42 minuty temu, tomek4446 napisał: O ! Nie poznałem kolegi ! Pomyślałem, że przy okazji zamieszania z wyglądem forum i ja nieco ocieplę wizerunek, a że minionek jest już zajęty... . Żeby nie było Beksiński mi się nie znudził. Bardzo lubię jego obrazy. Takiego mroku jak w jego pracach, próżno szukać na okładkach płyt metalowych (nawet niektórzy sobie pożyczyli, np wrzucony jakiś czas temu przez @Adi777 Antestor - poniżej - i do tego całkiem popsuli kolory ). Niemniej jednak, na jakiś czas przechodzę na jasną stronę mocy. Choć muzyki się nie wyrzeknę 🤣 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Piotrek , zapisuję się na XLR. Akurat są wolne Pakować ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Pakować ! Staną w szranki z Suprą EFF-I oraz Neotechem NEI-3002 III . Masz adres ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts