Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 (edytowany) Ok. Wszystko jasne. W takim razie kurier nie dopełnił obowiązków, bo zgodnie z regulaminem dla paczek powyżej 31,5 kg "Odbiór i doręczenie obejmują umieszczenie i zdjęcie przesyłki ze skrzyni ładunkowej.", no a nie zdjął, tylko zepchnął na mnie. Definitywny koniec OT. Edytowano 18 września 2020 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Jest jakieś nagranie pokazujące jak 70kg zgniata Krafta ? Chętnie bym w pętli sobie oglądał zajadając popcorn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 To był zapewne przeładunek burta burta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 24 minuty temu, Kubakk napisał: Kolega z fedexu może pomóc ,ale kiedy klient coś mu rzuci za przysługę ... tak to jest 😜 Szczególnie jeżeli jest to "szczęśliwe półlitrowe" to zawsze działa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 (edytowany) 3 godziny temu, Kraft napisał: Jak udało mi się w końcu dość do słowa, zapytałem grzecznie: "pomoże mi pan?", a on na to, że "teraz to już za późno". Trzeba było rzucić tekstem.... a to tą stowke napiwku dla Pana jednak zostawie dla siebie widzac rodzaj sprzetu raczej nie pomyslalby ze to blef. w uk listonosz dostaje napiwek za dostarczenie "listu do reki"! Edytowano 18 września 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 4 minuty temu, Felix1 napisał: Z tym, czy tak nie odpowiadają i jak się zachowują można by dyskutować W "normalnych" warunkach duża część zachowuję się poniżej krytyki. Nie widzę powodu, żeby miało się to zmienić na lepsze z powodu COVID Z tym to akurat trzeba się zgodzić. Strochę samo społeczeństwo wywindowało ich na piedestał i uderzyła im głowa sodowa do głowy. Inżynier tak samo studiował jak lekarz a nikt go tak nie podziwia jak lekarza. Może być najgorszy na świecie, ale to LEKARZA. Inżynier może być najlepszy specjalista ale to tylko inżynier. "Niestety wiele osób zachowuje się, jakby pracowali za karę i odbijają sobie to na Bogu ducha winnych klientach." - święte słowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Zwykle wystarczy po prostu poprosić o pomoc ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 (edytowany) Kuriera już zostawiamy. Czas na Operę. Na początek licytacja na technikę głośnikową. Edytowano 18 września 2020 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 5 minut temu, Kraft napisał: Licytacja na technikę głośnikową Szału nie ma... Staroć, staroć, najwyższy z firmy niezłej ale... mogloby być lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 Moim zdaniem Opera wygrywa. Do czterech nie umiesz zliczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Ale co? Ilosć przetwornikow. Przeciez czym wiecej tym gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Poszli na ilość głośników . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Noteż wlaśnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 6 minut temu, audiowit napisał: Staroć, staroć, najwyższy z firmy niezłej ale... mogloby być lepiej. W sąsiednim temacie piejesz na temat kolumn vintage, a tu taki coming out, że stary to jednak nie jary;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Jakby na to nie patrzeć w stosunku Diamondów 25 zapowiadają się dość obiecująco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 No to idę słuchać. Robota nie zając, nie ucieknie;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Schlebia mi, ze obserwujesz moje wypociny na innych wątkach ale tam wlaśnie odradzam " kabuki" i mowię, ze nie dalbym 8kzł za vintage. Zobacz moją ostatnią propozycję. Warto też zwrócić uwagę na temat na jaki rozmawiamy. W obecnej ofercie firm, kolumny " do lamp" są bardzo drogie. Zresztą swoje zdanie na temat vintage przekazałem autorowi watku telefonicznie. Reasumując, trafiłeś kula w płot. A ze mam wiele kolumn z vintage... no cóż staram się wszystkiego próbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2020 1 minutę temu, audiowit napisał: no cóż staram się wszystkiego próbować. Spróbuj jeszcze poczucia humoru. Fajna rzecz;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 (edytowany) Choć teraz sobie myslę, ze też mam kolumny vintage za wiecej niż 8kzł ;). No ale to szczegolne kolumny... Z poczuciem humoru u mnie ok. Ciekaw jestem jak długo Ty ze mną wytrzymasz w dobrym ;). Edytowano 18 września 2020 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 a miałes te KEFy 104.5 (czy jakoś tak - dośc brzydkie) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 34 minuty temu, Kraft napisał: Spróbuj jeszcze poczucia humoru. Fajna rzecz;) Spróbuj ograniczyć złośliwość! Fajna rzecz - nie tylko na Forum AUDIO i w Internecie. Zapewne zauważyłeś, że to tylko zaognia wypowiedzi i rodzi niepotrzebne starcia. Tak już było wiele razy... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 27 minut temu, Fafniak napisał: a miałes te KEFy 104.5 (czy jakoś tak - dośc brzydkie) Tak, mialem kilka Kefów. Kiedyś nie przywiazywano takiej wagi do wygladu, bo audiofile kierowali się głównie wrazeniami sluchowymi, a nie marketingowymi czy opinią żon ( faceci wtedy nosili spodnie ;). Kolumny wygladaly tez tak, bo stosowano inne techniki. Poza tym gusta się zmieniały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 1 godzinę temu, RoRo napisał: Spróbuj ograniczyć złośliwość! Fajna rzecz Spróbuj być bardziej obiektywny - to też fajna rzecz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Przed chwilą, nowy78 napisał: Spróbuj być bardziej obiektywny - to też fajna rzecz Otóż to , plna podporu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 45 minut temu, nowy78 napisał: Spróbuj być bardziej obiektywny - to też fajna rzecz Nie licz na to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts