Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
3 godziny temu, libra napisał:

Najlepiej chyba mieć oba zestawy

sam w pewnym momencie doszedłem do wniosków, ze należałoby mieć przynajmniej dwa oddzielne zestawy, żeby zaspokoić pełnie stosowanego repertuaru. Chyba nie da się mieć coś uniwersalnego, do wszystkiego, w stosunkowo rozsądnych pieniądzach Kompromis, czy to się komuś podoba, czy też nie, jest słowem kluczem 

Napisano
6 godzin temu, Markcox napisał:

należałoby mieć przynajmniej dwa oddzielne zestawy, żeby zaspokoić pełnie stosowanego repertuaru.

Mam rozrzut słuchanej muzyki od Yello, przez metal i rock, trochę jazzu i klasyki, sporo elektroniki i uważam  że dobrze dobrany zestaw plus korekta modów gra uniwersalnie. Nie mam zupełnie wrażenia że któryś rodzaj muzyki gra gorzej. 

Napisano

Ja jednak jeszcze niedawno miałem przeświadczenie, że najlepiej dla mnie byłoby postawić jakąś lampkę do melancholii i końcówkę do codziennego "dynamicznego" słuchania. Aktualnie wydaje mi się, że Yaqin zaspokaja obie te potrzeby 

Napisano
Ja jednak jeszcze niedawno miałem przeświadczenie, że najlepiej dla mnie byłoby postawić jakąś lampkę do melancholii i końcówkę do codziennego "dynamicznego" słuchania. Aktualnie wydaje mi się, że Yaqin zaspokaja obie te potrzeby 
Masz Yaqina? Który model?
Napisano

Ze mną chyba jak z babą.. :/  sam nie wiem czego chcę,

Sapphire bardzo mi się spodobały ale diamondy też mają swój czar w spokojniejszych utworach.

Chyba dokupię sapphire25 i drugi komplet przewodów by szybko sobie przełączać pomiędzy zestawami 🤪 

Napisano

Myślę, że ten kto poszedł z kobietą na zakupy to coś powie o zdecydowaniu 😊

Ale tak poważnie, czasy się zmieniają to i nie dziwota, że niektóre kobiety stają się bardziej męskie od mężczyzn a mężczyźni bardziej kobiecy od kobiet...

A najgorsze, że stare przysłowia, porównania czy powiedzenia stracą na znaczeniu 🤪