Markcox Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 3 godziny temu, libra napisał: Najlepiej chyba mieć oba zestawy sam w pewnym momencie doszedłem do wniosków, ze należałoby mieć przynajmniej dwa oddzielne zestawy, żeby zaspokoić pełnie stosowanego repertuaru. Chyba nie da się mieć coś uniwersalnego, do wszystkiego, w stosunkowo rozsądnych pieniądzach Kompromis, czy to się komuś podoba, czy też nie, jest słowem kluczem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 29 maja 2021 Udostępnij Napisano 29 maja 2021 6 godzin temu, Markcox napisał: należałoby mieć przynajmniej dwa oddzielne zestawy, żeby zaspokoić pełnie stosowanego repertuaru. Mam rozrzut słuchanej muzyki od Yello, przez metal i rock, trochę jazzu i klasyki, sporo elektroniki i uważam że dobrze dobrany zestaw plus korekta modów gra uniwersalnie. Nie mam zupełnie wrażenia że któryś rodzaj muzyki gra gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 29 maja 2021 Udostępnij Napisano 29 maja 2021 Ja jednak jeszcze niedawno miałem przeświadczenie, że najlepiej dla mnie byłoby postawić jakąś lampkę do melancholii i końcówkę do codziennego "dynamicznego" słuchania. Aktualnie wydaje mi się, że Yaqin zaspokaja obie te potrzeby Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 29 maja 2021 Udostępnij Napisano 29 maja 2021 Ja jednak jeszcze niedawno miałem przeświadczenie, że najlepiej dla mnie byłoby postawić jakąś lampkę do melancholii i końcówkę do codziennego "dynamicznego" słuchania. Aktualnie wydaje mi się, że Yaqin zaspokaja obie te potrzeby Masz Yaqina? Który model? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 29 maja 2021 Udostępnij Napisano 29 maja 2021 Na wypożyczeniu, MS90B Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Jesli dla Ciebie lepiej grają szafiry to niech tak zostanie i nie szukaj na siłe wymiany wzmacniacza. Diamondy mogą sprawiać wrażenie mnie wciągających w takich szybszych utworach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libra Napisano 31 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Ze mną chyba jak z babą.. sam nie wiem czego chcę, Sapphire bardzo mi się spodobały ale diamondy też mają swój czar w spokojniejszych utworach. Chyba dokupię sapphire25 i drugi komplet przewodów by szybko sobie przełączać pomiędzy zestawami 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorkOne Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Teź bym tak chciał... Ale boję się że to już krok za daleko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 Mało tego. Zaraz będziesz szukał drugiego wzmacniacza. ! powodzenia Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 Gonitwa króliczka nie ma końca. Zawsze będzie coś do poprawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 Dnia 31.05.2021 o 09:55, libra napisał: Ze mną chyba jak z babą.. sam nie wiem czego chcę 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 @libra co za nietakt 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 4 minuty temu, JaZz napisał: Nie każda kobieta jest babą 😎 Takich czasów dożyliśmy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Nie każda kobieta jest babą 😎 Nie każdy mężczyzna to chłop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2021 Może być przecież marynarz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libra Napisano 2 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2021 Myślę, że ten kto poszedł z kobietą na zakupy to coś powie o zdecydowaniu 😊 Ale tak poważnie, czasy się zmieniają to i nie dziwota, że niektóre kobiety stają się bardziej męskie od mężczyzn a mężczyźni bardziej kobiecy od kobiet... A najgorsze, że stare przysłowia, porównania czy powiedzenia stracą na znaczeniu 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2021 12 minut temu, libra napisał: A najgorsze, że stare przysłowia, porównania czy powiedzenia stracą na znaczeniu 🤪 Lub są politycznie niepoprawne, albo wyjdziesz na szowinistę. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts