Adi777 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 36 minut temu, Asia napisał: Ja, ja słuchałam Gato 🙂. Bardzo ładnie wykonany, taka luksusowa piersiówka 😉. No proszę, z piersiówką mi się nie skojarzyło 😄 Jakiego modelu słuchałaś? Jakie wrażenia? Z jakimi kolumnami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Niestety nie jestem pewna, który to był model, ale na pewno wraz z Focal Kanta no.2. Dźwięk był krystaliczny, bardzo szczegółowy wręcz laboratoryjny. Piękna lekcja grania, ale to nie było moje brzmienie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Adi777 napisał: To do mnie? Ja uważam podobnie, świetnie wyglądają. Słuchałeś może czegoś z Gato? Nie, ja odpowiadałem na wpis @Amarok. Kiedyś dawno temu jakiś wzmak u kogoś ale on też miał go pożyczony na próbę. Więc nie mam pojęcia na ile był dopasowany do reszty systemu. Było wtedy trochę za ostro. Edytowano 13 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 4 godziny temu, Adi777 napisał: A, już widzę, to było do kolegi Amaroka Co to Gato zmieniłem zdanie jak je zobaczyłem na własne oczy i że to ładny poważny sprzęt 😀. 4 godziny temu, Adi777 napisał: U mnie raczej nie występuje, przynajmniej staram się hamować. Tylko nie bierz tego do siebie, posiałem ogólnie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 TANNOY Dimension TD12 Pierwszy raz widzę serię Dimension, choć pewnie swoje lata ma. Bardzo fajnie wyglądają. Ciekawe maskownice, trzeba się przyjrzeć zdjęciom. Zna ktoś te paczki? Terminale również ciekawe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Ciekawe maskownice, Nawet bardzo, taka woalka. 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Terminale również ciekawe A do czego służy aż pięć wejść? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Terminale również ciekawe Terminale najbardziej mi się spodobały, ciekawe rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 (edytowany) 26 minut temu, Asia napisał: A do czego służy aż pięć wejść? Na piątym - dodatkowym jest w Tannoy-u symbol uziemienia. W seri Precision rowniez jest juz pięć "wyjść" na terminalu. Edytowano 4 lipca 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 (edytowany) "Woalka", ciekawe i fajne sposób na maskownice, szkoda że praktycznie nie stosowane. Edytowano 21 lipca 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Nic dziwnego. Raczej rozwiązanie estetyczne niż praktyczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 lipca 2021 Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 (edytowany) Dnia 21.07.2021 o 11:19, JaZz napisał: Spawn 😳 W sensie, że ładne czy nie? 🙂 Edytowano 25 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Fajowe 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 (edytowany) Ale piękne. Z chęcią bym ich też posłuchał. Edytowano 27 lipca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 ostatnio natknąłem się na takie transparentne głośniki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Intrygująca nazwa (piu' po włosku oznacza więcej) przy minimalistycznym wyglądzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 nie wiem, czy już tu było? ale to druga obok gato audio moja miłość od pierwszego spojrzenia i usłyszenia podczas audio video show 2019... https://boenicke-audio.ch/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2021 Było, ale warto przypomnieć. Świetne kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 kolejny dobry design z danii... https://www.alluxity.dk/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 Primare 201 preamp / 202 power amp / 203 FM Tuner / 204 'Gold Top' CD Player Rok 1991 Może nie każdemu się spodoba ale mi bardzo. Imponująca jakość wykończenia tych metalowych klocków. Ustawione jeden na drugim wyglądają jak by stały na dwóch metalowych nogach a reszta wisiała w powietrzu. Świetny dizajn. Chciałem więcej poczytać o tym zestawie ale trudno coś znaleźć w sieci. Gdyby ktoś chciał kupić to tutaj 😉 https://www.ebay.co.uk/itm/294268390649?hash=item4483c34cf9:g:Mn4AAOSwf3pgGWWs I jeszcze film, szkoda, że po włosku bo nic nie rozumiem. Piękne klocki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 Przepiękny zestaw i design. Czy wart tej ceny , to juz inna sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts