Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał:

Nie znam tych sprzętów, ale bardzo eleganckie…

Na pierwszym zdjęciu te chromowane klocki to Burmester, rynkowy rywal firmy MBL, notabene też z Berlina. Podobna jakość wykonania, klasa dźwięku i ceny. Białych klocków nie kojarzę.

Na drugim zdjęciu kolumny fimy Avalon i wzmacniacz dzielony Vitus Audio, modeli nie potrafię określić. Źródeł nie kojarzę. No i kondycjoner Hydra marki Shunyata.

Jeden wspólny mianownik: drożyzna 😶

Edytowano przez Profi
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Slawko69 napisał:

Ach te drewniane obudowy Accu. Piękne

Sprawa odwiedzin w najbliższym zakładzie stolarskim. Zakup 90 cm deski, kilka godzin poświęconych na struganie, szlifowanie i olejowanie badź lakierowanie i .... już jest😉. Koszt kilkadziesiąt, max 100 zł. 

PS. Właśnie przygotowuję klonowe w celu ,, upiększenia,, Sansui Alpha.

Edytowano przez Rega
Napisano

Polski kurier POTRAFI. 11/13. To ilość uszkodzonych przesyłek w stosunku do przesyłanych. Prosty przykład . Zewnętrznie żadnych uszkodzeń, a wewnątrz.... I reklamacji nie przyjmują bo zewnętrznie przesyłka nieuszkodzona. No to pewnie celowo uszkodził wysyłający przed samym wysłaniem🤣

20200508_140846.jpg

20200508_140827.jpg

Napisano

Mnie się ten cedek też podoba. Skąd oni te przetworniki wzięli?

Kolumny też źle się nie prezentują i ładnie brzmią.  W zasadzie mozna powiedzieć ze normalnie. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Słuchałem trochę z Advanced Paris .

Napisano (edytowany)
18 godzin temu, Rega napisał:

No to pewnie celowo uszkodził wysyłający przed samym wysłaniem🤣

To raczej wina sprzedawcy, u niego reklamuj. Tak ciężki towar powinien być zapakowany w kartony oddzielnie tak aby nie miały styku ze sobą. Osobiście jak wysyłałem głośniki pakowałem je w folie /zabezpieczone przed wodą / a następnie każdą sztukę w sztywny karton dopasowany do głośników, żadnych luzów. Wysyłałem do Azji i Ameryki bez uszkodzeń.

Przykre że zostały zniszczone, ale reklamuj u sprzedawcy. Gdzie je kupiłeś?

Pozdr.

P.S.

mam do sprzedania

IMG_20230629_192449_209.jpg.76c2474c13b50e8f4a427a30317d6fae.jpgIMG_20230629_192410_199.jpg.ada02ed73a29fc8d9bef82fd7de63747.jpg

Edytowano przez Karol64208
Napisano (edytowany)
37 minut temu, Rega napisał:

Te Accu są po prostu PIĘKNE!

I do tego jak grają... E-700 nie znam, ale z E-600 to była u mnie miłość od pierwszego dźwięku gdy usłyszałem go półtora roku temu. Gdyby masa i pobór mocy były trochę mniejsze, pewnie bym się zastawił i go kupił. :)

Edytowano przez Rafał S
Napisano
21 minut temu, Rafał S napisał:

I do tego jak grają... E-700 nie znam, ale z E-600 to była u mnie miłość od pierwszego dźwięku gdy usłyszałem go półtora roku temu. Gdyby masa i pobór mocy były trochę mniejsze, pewnie bym się zastawił i go kupił. :)

masa E-700 jest cechą kkuczową w decyzji o zakupie ? 🤔

Napisano (edytowany)
33 minuty temu, Artur Brol napisał:

Plecy i stoliki mogą tylko pewne obciążenie wytrzymać 😁

kuriozalne kryterium 🤭, dyplomatycznym językiem to określając 😉

"ałdiofilskie powietrze" - źle

"ałdiodilska masa" - jeszcze gorzej

i jak tu dogodzić 😱

Edytowano przez shureido