MarcKrawczyk Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca 5 minut temu, tomek4446 napisał: Pylon ? Jaki pylon, pylon jest passe, teraz pucio pucio rulez… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca 2 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: teraz pucio pucio rulez… A co to kurna jest ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Nowe Gato audio, a zawieszenia "gośnikuf" już popsute 🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca 3 minuty temu, michaudio napisał: Nowe Gato audio, a zawieszenia "gośnikuf" już popsute Faktycznie , wygląda jak by coś wyżarło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca 27 minut temu, tomek4446 napisał: A co to kurna jest ? Sorki, pojechałem Młynarskim po Nawrockim, ale to nie ten temat… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca 12 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Sorki, pojechałem Młynarskim po Nawrockim, ale to nie ten temat… Nie pucio, pucio tylko pucie. Chyba, że pucio i pucio to są pucie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca No tak. Dwie pucie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca 7 godzin temu, Highlander_now napisał: Chyba, że pucio i pucio to są pucie. 7 godzin temu, majkel74 napisał: No tak. Dwie pucie. To razem cztery 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Matrix Audio TT-1 Matrix Audio NT-1 Dynaudio Contour 20 Black Edition Kondo Audio Note G-72 TAD ME-1TX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Paradigm. Kiedyś chyba bardziej popularna marka u nas. Eleganckie paczki. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Mnie sie osobiscie od Paradigm Persona B spodobala ( te staojace tez sa bardzo fajne), kiedy za podstawkowymi sie ogladalem. No ale ta cena... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca AP, robią wrażenie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca 31 minut temu, kaczadupa napisał: AP, robią wrażenie. Takie puzderka i świecidełka lakierowane ? O.K. o gustach się nie dyskutuje 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca No właśnie. Dam sobie rękę uciąć, że to gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Pewno, że gra 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca (edytowany) 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: AP, robią wrażenie. Audio Physic Cardeas. Słuchałem ich dwukrotnie. Raz na targach więc to się średnio liczy. Raz w bardziej kameralnych warunkach. Wykonanie faktycznie imponujące. Widziałem też przekrój kolumny i to co się dzieje w środku. A dzieje się tam dużo. Co do dźwięku. Bardzo, ale to bardzo duże źródła pozorne. Duże granie, bliskie, namacalne. Zero sterylności i sztuczności. Detaliczność ograniczona. Delikatne i soczyste wysokie. Nigdy nie zamęczą. Bas mega głęboki i rozciągnięty do granic możliwości, ale ilościowo to jakoś wcale dużo go nie było i absolutnie nie dominował nad resztą. Ogólnie dość spokojne, ułożone i bardzo spójne granie. Trochę nijak się ma do starszych konstrukcji Audio Physic. Te nowe serie to brzmieniowo nie moje klimaty. Cena też uważam totalnie przewalona. Edytowano 5 marca przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:48 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:48 T+A Symphonia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano Czwartek o 10:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:20 11 godzin temu, lpomis napisał: Audio Physic Cardeas. Słuchałem ich dwukrotnie. Raz na targach więc to się średnio liczy. Raz w bardziej kameralnych warunkach. Wykonanie faktycznie imponujące. Widziałem też przekrój kolumny i to co się dzieje w środku. A dzieje się tam dużo. Co do dźwięku. Bardzo, ale to bardzo duże źródła pozorne. Duże granie, bliskie, namacalne. Zero sterylności i sztuczności. Detaliczność ograniczona. Delikatne i soczyste wysokie. Nigdy nie zamęczą. Bas mega głęboki i rozciągnięty do granic możliwości, ale ilościowo to jakoś wcale dużo go nie było i absolutnie nie dominował nad resztą. Ogólnie dość spokojne, ułożone i bardzo spójne granie. Trochę nijak się ma do starszych konstrukcji Audio Physic. Te nowe serie to brzmieniowo nie moje klimaty. Cena też uważam totalnie przewalona. Cardeas nie słuchałem, ale mam midex i odbieram je jako bardzo detaliczne. Ale to 2 różne konstukcje. Na pewno jeśli chodzi o głośnik niskotonowy. W cardeas, rozumiem ze w komplecie sa kolumny prawa i lewa? Bo woofer jest tylko na jednej bocznej ścianie? Czy na obu? Cena faktycznie odjechana. Wykończenie nie musi być w piano black, a tam gdzie przetworniki jest jeszcze szklana "maskownica" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Czwartek o 11:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:30 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: T+A Symphonia Pierwsze co rzuciło mi sie w oczy to..... ten efekt z "grą światła"🫢, średnio tu wyszedł 🫣 czasem warto zapłacić więcej fotografowi. Pozatym to fajna "maszyna" 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 11:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:41 Ja to na telefonie wklejalem, z moimi oczami to tylko zaciemnione zdjecie zauwazylem.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 09:01 Udostępnij Napisano Sobota o 09:01 Echo Diastasis PH-79: phono amp Pearl Acoustics R170 se wzmacniacz Końcówka 7040 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Sobota o 09:23 Udostępnij Napisano Sobota o 09:23 Ten Echo dla mnie za wygląd 11/10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano Sobota o 11:04 Udostępnij Napisano Sobota o 11:04 Tak. Drewno robi zawsze piękną robotę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 11:16 Udostępnij Napisano Sobota o 11:16 Oby nam tego drewna na sprzet audio nigdy nie zabraklo. Przynajmniej, by mniej zamozni koledzy mogli sobie popatrzec.😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 21:18 Udostępnij Napisano Sobota o 21:18 Rotel DX-3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts