Adi777 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 25 minut temu, tomek4446 napisał: Ku..a do głowy by mi nie przyszło , że fotel może tyle kosztować ! Za taką kasę wolałbym taki: https://restlords.com/en/massage-chairs/fujiiryoki-jp2000/ Mało audiofilski, ale na pewno sprawi więcej przyjemności Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 6 godzin temu, tomek4446 napisał: Ku..a do głowy by mi nie przyszło , że fotel może tyle kosztować Ale to cena kompletu z podnóżkiem, tu też nie audiofilski, ale za to droższy… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 16 godzin temu, J4Z napisał: Jak dobrze sie wyprostuje, jest lepiej. Zarosłeś chłopie na maksa. Nie widać Ci oczu ni ust. Przydałaby się wizyta u fryzjera. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 marca 2023 Udostępnij Napisano 29 marca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 marca 2023 Udostępnij Napisano 29 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Wiolonczelistki brakuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 4 minuty temu, Adi777 napisał: Woow👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 7 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Woow👍 Decware. Całkiem ładne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Wygląd kojarzy mi się z trumną. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 49 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Woow👍 Ktoś przerobił blat biurka na wzmacniacz?😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Lubię takie wykończenie. Do tego jakieś legendarne vintage kolumny np. Tannoy z górnej półki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Klasyka… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Cześć Marcin/tak sobie kmninię ba podstawie nick😊 @MarcKrawczyk Na ostatnim zdjęciu, które wkleiłeś widzę fotel z podnóżkiem. Mam potrzebę coś „takiego” posiadać. Czy zechciałbyś mi pomóc i inni koledzy także. Jak się taki fotel nazywa? Może jakieś linki. Nie wiem, ile on kosztuje. Może dam radę, a jeśli nie, to może są inne modele, marki itp Dać do wykonania chyba trudno będzie. Jednym słowem, pomocy mi trzeba😊 Mam abonament na Google, ale nie lubię „siedzieć” i szukać, bo się szybko irytuję i rezygnuję. A drugie pytanie, prośba. Na tym zdjęciu z fotelem widzę audiorack, gdzie na najwyższym „piętrze” leżą dwa elementy/ukośnie, na podstawkach.. Co to jest? Dziękuję mega serdecznie. Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 31 minut temu, AudioTube napisał: Na ostatnim zdjęciu, które wkleiłeś widzę fotel z podnóżkiem. Mam potrzebę coś „takiego” posiadać. Tu oryginał A tu chińczyk Co do ostatniego , to nie mam pojęcia, podpis był tylko mac i jbl… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Dziękuję. Chciałbym posmakować jak się w nich bym poczuł. Tak z pół godzinki conajmniej. Czy któryś z kolegów miał już okazję na nim/takich posiedzieć? Jakie wrażenia? Sorry za OT, a może to też w temacie, nie wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Ja miałem okazję na podobnie wykonanym ale na pewno nie za taka cenę. Tylko ze juz nie pamiętam w ktorym sklepie z meblami. Pamietam tylko że wizualnie mi sie bardzo podobało sklejka/fornir jako stelaż i na wierzchu czsrna skóra, podnożek też był. Mozliwe ze ktoś w jakimś stopniu sie wzorował 🤔 A jesli chodzi o wygodę to o ile estetycznie był ładny to siedziałem krótko może z 2minutki... za krótki czas. Przypominam iz mowa o nieco innym modelu wiec to nie jest recenzja/test/opis żadnego z powyzszych tu zamieszczonych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Miro, dzięki. Lajka nie dam, bo za krótko w nim siedziałeś.😉 Zaobserwowałem, że są wieczory, kiedy muzyka/brzmienie mi smakuje, ale coś w plecach, biodrach przeszkadza. Posluchalbym dłużej, ale jakaś niedogodność się utrzymuje. Prowadzę mega aktywny tryb życia, rozumiem jak „działają” mięśnie, kręgosłup, stawy itp Zatem wstaję, robię przerwy. Jednak moje obecne siedzisko jest chyba niedostosowane do dłuższych odsłuchów. Nie mam także podnóżka. Zauważyłem, że conajmniej 6 mcy/jesień i zima jednak w domu więcej przebywam i gdzieś tam „siedzę”. Dlaczego nie miałbym siedzieć wygodnie. No i zobaczyłem kilka zdjęć z tego typu designem. Liczę na was koledzy i wasze doświadczenia z tego typu fotelami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 8 godzin temu, AudioTube napisał: Zaobserwowałem, że są wieczory, kiedy muzyka/brzmienie mi smakuje, ale coś w plecach, biodrach przeszkadza. Posluchalbym dłużej, ale jakaś niedogodność się utrzymuje. A pewnie wtedy to nawet najlepszy "kawałek" nie smakuje tak dobrze jak powinien. Na szczęście nie narzekam na tego typu dolegliwości. 8 godzin temu, AudioTube napisał: Jednak moje obecne siedzisko jest chyba niedostosowane do dłuższych odsłuchów. Może tak być🤔 zastanawiam się jak przetestować w krotkim czasie dany mebel (fotel/kanapa itp.) by na podstawie takiego krotkiego "posiedzenia" optymalnie określić że nie bedzie doskwierać podczas dluzszego użytkowania. 🤔 Bo raczej nikt przed kupnem nie bedzie siedział na nim 4 godziny w sklepie, podobnie jak nikt nie nocuje np. W Ikei na materacu 😜 A wybrać coś trzeba🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Córeczka mi taki znalazła. Podobno przywożą i można kilka dni sobie posiedzieć. Nie wiedziałem. Ale będzie numer, gdy zaklika i zaiskrzy między nami, a ja w odpowiedniej zakładce mój pierwszy test popełnię. Test fotela🤣 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 (edytowany) No to mamy najważniejszy element systemu audio. Edytowano 31 marca 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 7 minut temu, Kraft napisał: No to mamy najważniejszy element systemu audio. Tym razem się zgadzam 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2023 A tu lyngdorf coś wymyślił… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2023 W Australii to mają fantazję… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts