Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
7 minut temu, Chyba Miro 84 napisał:

Woow. Mógłbym taki mieć bez górnej plyty - wykończone szkłem akrylowym👍

Zadzwoń do firmy, może zrobią Ci na zamówienie 😁

Cena z gatunku - Panie, lepiej nie pytać 😄

Edytowano przez Adi777
Napisano

m108-t-s.jpg

m108-bk3.jpg

colros_big.jpg

dac1-r1-front.jpg

apolo1-big.jpg

apolo.jpg

m75d white covers front view medium.jpg

m75d white covers side view medium.jpg

3 i 4 zdjęcie od dołu:

The Apollo is the most powerful member of the DX9 range. It is housed in our M4 chassis. Rated at 4,000W into 8 ohms and 8,000W into 4 ohms, the Apollo is one of the most powerful amplifiers ever built for home use, designed for precise amplification of audio signals in demanding installations.

The output stage features 100 high-performance audio-grade power transistors with a peak output current capacity of 720 amperes.

The high power output of the Apollo makes it especially suitable for driving the subwoofer/LF channel in a high-performance split system.

@MariuszZ, @Mariusz Kopacki - jakie kolumny wymagają takich mocy???

Napisano (edytowany)
15 minut temu, RLC2 napisał:

mam taką malutką prośbę jeżeli wklejasz zdjęcia napisz chociaż nazwę producenta ok 😉

Spoczko. Powyżej Analog Domain Audio.

Od góry Boulder, Tenor, Auris.

LIK_8388 - Copy-60631c7e.webp

LIK_9565-2df51b1b.webp

LIK_9643-44ae52c7.webp

LIK_9642-9ba2fd57.webp

LIK_9652-8386c79e.webp

LIK_9650-d07b0f13.webp

Edytowano przez Adi777
Napisano
2 godziny temu, Adi777 napisał:

m108-t-s.jpg

m108-bk3.jpg

colros_big.jpg

dac1-r1-front.jpg

apolo1-big.jpg

apolo.jpg

m75d white covers front view medium.jpg

m75d white covers side view medium.jpg

3 i 4 zdjęcie od dołu:

The Apollo is the most powerful member of the DX9 range. It is housed in our M4 chassis. Rated at 4,000W into 8 ohms and 8,000W into 4 ohms, the Apollo is one of the most powerful amplifiers ever built for home use, designed for precise amplification of audio signals in demanding installations.

The output stage features 100 high-performance audio-grade power transistors with a peak output current capacity of 720 amperes.

The high power output of the Apollo makes it especially suitable for driving the subwoofer/LF channel in a high-performance split system.

@MariuszZ, @Mariusz Kopacki - jakie kolumny wymagają takich mocy???

Tam jest zawarta informacja że dobrze sprawdza sie w "systemach dzielonych" do napędu najbardziej prądożernych przetworników czyli subniskotonowych. Patrząc na systemy dzielone w car-audio... w sumie nie ma sie co dziwić ;)

Napisano
9 minut temu, Chyba Miro 84 napisał:

Tam jest zawarta informacja że dobrze sprawdza sie w "systemach dzielonych" do napędu najbardziej prądożernych przetworników czyli subniskotonowych.

Tak, doczytałem ;) Mimo wszystko, aż taka moc? Cena takiego systemu będzie "fajna".

Napisano
Dnia 31.03.2023 o 10:13, AudioTube napisał:

Jednym słowem, pomocy mi trzeba😊

Podrzucę do przemyślenia jeszcze jeden kultowy mebelek: szezlong czy tam leżanka LC4 Le Corbusiera. Za oryginał pewnie trzeba ze 20-30 tys. wyłożyć i to chyba tylko po renowacji, natomiast produkty inspirowane oryginałem są bardziej przystępne cenowo.

https://designtown.pl/pl/p/Szezlong-Skora-Naturalna-Z-Wlosiem-Pony-Insp.-LC4-czarne-laty/208?gclid=EAIaIQobChMIoNrEgvGQ_gIVzwWiAx0h9QyQEAQYAiABEgJrdvD_BwE

Napisano
29 minut temu, Rafał S napisał:

Szczególnie, odkąd przejął moją Operę i Unisona. ;)

Zdaje się, że nie tylko operę i unisona. Ifi też jest pod skrzydłami Horna. Ale w sumie fajnie, marantz ma zacne towarzystwo, jeszcze tylko PMC i ATC i będzie pełnia szczęścia 😉