DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 5 godzin temu, kaczadupa napisał: Dzięki. Wolę wypożyczyć Moona 250i. Nie Twoja bajka, może lepiej posłuchaj Moona 250i v2 (bo pewno o nim mowa) na YT. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 13 minut temu, DiBatonio napisał: Nie Twoja bajka Producent twierdzi, że to ENERGIA I EMOCJE. Wybacz ale muszę go sprawdzić. I czarny jest bardzo, bardzo ładny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 5 minut temu, kaczadupa napisał: Producent twierdzi, że to ENERGIA I EMOCJE. Wybacz ale muszę go sprawdzić. I czarny jest bardzo, bardzo ładny. Adam, za tani dla Ciebie 😆 A 250i chyba miałeś i nie bardzo Ci leżał. Ja na emocje nie narzekam, jeno jak sam wiesz, sam wzmacniacz nie gra. Gra cały system od gniazdka w ścianie po kolumny, odpuszczę już gadkę o akustyce, bo wiadomo. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 10 minut temu, DiBatonio napisał: Adam, za tani dla Ciebie 😆 Robię to też dla Ciebie. Szykuj lajki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 6 minut temu, kaczadupa napisał: Robię to też dla Ciebie. Szykuj lajki. Co Ty takiego robisz dla mnie ? Adam pisałem Tobie już w klubie, nie interesuje mnie v2. Nie zmieniam już audio sprzętu, tak już zostaje. Szkoda mi czasu, na audio mój świat się nie kończy. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Wzrokowo ładnie, taki analogowy DSP Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 A takie Ładne? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Te niżej mogą być, a te wyżej też heh. Fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 (edytowany) Yamaha + Bowers. Zestaw do straszenia niegrzecznych dzieci. 8 minut temu, MarcKrawczyk napisał: A takie Ładne? Edytowano 17 kwietnia 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Przed chwilą, Kraft napisał: Yamaha + Bowers. Zestaw do straszenia niegrzecznych dzieci. A to nie Ty przypadkiem kupiłeś dziecku Denona 520ae zamiast jakąś używaną Rege Brio r aby od małego pokazać na czym polega piękne granie :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 (edytowany) I tak - uśmiech dziecka bezcenny. Edytowano 17 kwietnia 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 I żeby nie było, że tylko ja gram na Atc scm7 podłączonych do marantza 😉 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 4 minuty temu, KrólKiczu napisał: I żeby nie było, że tylko ja gram na Atc scm7 podłączonych do marantza 😉 No zacne towarzystwo wokół niego. Ale coś jeszcze przykuło moją uwagę... piękny zestaw kabli zasilających, zawieszonych po prawej na ścianie i... piękny biały przedłużacz/listwa po lewej 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 10 minut temu, KrólKiczu napisał: I żeby nie było, że tylko ja gram na Atc scm7 podłączonych do marantza 😉 Epidemia? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 9 minut temu, KrólKiczu napisał: I żeby nie było, że tylko ja gram na Atc scm7 podłączonych do marantza 😉 Jakbym się przeniósł do przyszłości i zobaczył swój pokój. Tylko chwila, gdzie jest Naim i Exposure? Na szczęście chociaż Marantz jest 7 minut temu, Kraft napisał: Epidemia? Kraft, chyba już dojrzałem do poznania prawdy... Czas na Twojego Marantza. Pamiętaj, że wiecznie żył nie będę. 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2023 Tymczasem w Nashville… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2023 (edytowany) 13 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Tymczasem w Nashville… Wow! Szczególnie sufitowy dyfuzor robi wrażenie. Nigdy takiego nie widziałem. ATC okej. Tylko gdzie schowali Marantza? Edytowano 18 kwietnia 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 18 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2023 O qrdę, widzę Yamaszki C i M 5000 .... eh......może kiedyś...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 18 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2023 5 godzin temu, Kraft napisał: Wow! Szczególnie sufitowy dyfuzor robi wrażenie. Nigdy takiego nie widziałem. ATC okej. Tylko gdzie schowali Marantza? Do dużych ATC Marantz jest za dobry 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2023 No to gdzie ten marantz? Och, tu… 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2023 A może ten 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2023 A tu stodoła rolnika audiofila KleinHorn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2023 I znowu klasyka… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 21 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: I znowu klasyka… Oj tutaj wszystko klasyczne do bólu. Jest nawet magnetofon szpulowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Luxman to jest to… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts