DiBatonio Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 4 godziny temu, sonique napisał: Być stać to jedno. A trafić na zadbany i nie-modowany egzemplarz to drugie To prawda. Na yebayu jakieś wiszą zdaje się, że w bdb stanie, no ale cena... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Ten gramofon to...mistrzostwo 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 (edytowany) 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Zastanawiam się nad zaletą tak długiego ramienia vs jego podatnością na wibracje "uderzajacego" dźwięku o danej długośći fali🤔 Edytowano 12 maja 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 maja 2023 Udostępnij Napisano 18 maja 2023 Vienna Acoustics Haydn SE, piękne monitorki. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 A w Monachium… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Uwielbiam taki skrzynkowy styl bez zbędnych udziwnień. https://www.ecoustics.com/products/mcintosh-ml1-mkii-loudspeaker/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 No, no Pan Bartek się popisał… 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Ale cudo. Niedługo mam urodziny..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 21 maja 2023 Udostępnij Napisano 21 maja 2023 Autorem tej konstrukcji jest IO Design. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 (edytowany) Nowe sonusy… Edytowano 22 maja 2023 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 Piękny panel podłączeniowy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 Dnia 19.05.2023 o 20:53, MarcKrawczyk napisał: No, no Pan Bartek się popisał… Bursztynowa Komnata się znalazła??? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 31 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Nowe sonusy… Jestem na nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 18 minut temu, kaczadupa napisał: Jestem na nie Ja też. Dodam, że zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że te płaszczki grają na miarę swojej (domyślam się, ze wysokiej) ceny. Pierwsza myśl, to, że design zdeterminował rozwiązania konstrukcyjne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Ja też. Dodam, że zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że te płaszczki grają na miarę swojej (domyślam się, ze wysokiej) ceny. Pierwsza myśl, to, że design zdeterminował rozwiązania konstrukcyjne. Może być wręcz przeciwnie... moje płaszczaki od Divine Acoustics mają u mnie dożywocie za jakość dźwięku. A wizualnie poprzednie SF moim zdaniem ładniejsze od tych nowych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 (edytowany) 29 minut temu, marcinmarcin napisał: moje płaszczaki od Divine Acoustics mają u mnie dożywocie za jakość dźwięku. Fakt, zapomniałem o Twoich DA, które zresztą, choć płaskie, są bardzo ładne. Ale z tym dożywociem, to jestem ciekaw, ile potrwa. Do następnej amnestii? Edytowano 22 maja 2023 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 (edytowany) 56 minut temu, Rafał S napisał: Ale z tym dożywociem, to jestem ciekaw, ile potrwa. Do następnej amnestii? Tym razem jest szansa na dłużej 😀 co prawda musiałem zmienić do nich wzmacniacz (Hypex na Arcam), 2 zasilacze liniowe (Muzg i Tomanek na PD Creative) oraz RCA (Argentum) zamiast XLR, ale tylko dlatego że wrednie pokazują każde niedociągnięcie w systemie... ale warto było 👍 Póki co brak chęci na jakiekolwiek zmiany... Edytowano 22 maja 2023 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 10 godzin temu, Rafał S napisał: te płaszczki grają na miarę swojej (domyślam się, ze wysokiej) ceny One wcale nie takie płaskie są… A może uważasz, że te ładniej zagrają? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 54 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: A może uważasz, że te ładniej zagrają? Przekonałeś mnie. Na tle tych następnych Sonusy są piękne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: One wcale nie takie płaskie są… A może uważasz, że te ładniej zagrają? Toż to jakaś czarna dziura Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 (edytowany) Trochę z Proximy 3, troche z Bellatrix i włala... I tak Divine Acoustics pionierem stylistyki 😉 Edytowano 22 maja 2023 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 maja 2023 Udostępnij Napisano 29 maja 2023 Boenicke… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 (edytowany) Przejrzałem wszystkie strony na szybko by się nie powtarzać. Pozwolę sobie na wklejenie kilku zdjęć. Moim zdaniem całkiem przyjemne dla oka wzornictwo. Dźwięk podobno też całkiem, całkiem. Gato Audio FM-50 François Serblin Accordo Sonus faber Electa Amator 3 Edytowano 4 czerwca 2023 przez Artur Brol 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Moze jeszcze cos od Denona AH 9200 Po dlugich poszukiwaniach znalazlem. Prosze i jak sie wam Java hifi podoba - w roznych kolorach do zamowienia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts