Artur Brol Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Czego to ci ludzie nie wymyślą 😊 Dość podobne kolumny robi polska firma, nie tak powyginane ale też tak kosmiczne. Nazwy niestety nie pamiętam. Znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Nie znam tych sprzętów, ale bardzo eleganckie… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Nie znam tych sprzętów, ale bardzo eleganckie… Na pierwszym zdjęciu te chromowane klocki to Burmester, rynkowy rywal firmy MBL, notabene też z Berlina. Podobna jakość wykonania, klasa dźwięku i ceny. Białych klocków nie kojarzę. Na drugim zdjęciu kolumny fimy Avalon i wzmacniacz dzielony Vitus Audio, modeli nie potrafię określić. Źródeł nie kojarzę. No i kondycjoner Hydra marki Shunyata. Jeden wspólny mianownik: drożyzna 😶 Edytowano 23 lutego przez Profi 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego (edytowany) Accuphase DP-770 nowy flagowy SACD odtwarzacz Marne 19500 tys Euro I koncowka Accuphase P-4600 Edytowano 23 lutego przez Artur Brol 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego 3 godziny temu, Fandiscopolo napisał: Pacz to: JBL C44 https://en.wikipedia.org/wiki/JBL_Paragon Kliknąłem, paczę i widzę... bardzo intrygujące wzornictwo 😁 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Accuphase DP-770 nowy flagowy SACD odtwarzacz Marne 19500 tys Euro Pisałem już niedawno, że ZA TANIO 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Sorki 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Ach te drewniane obudowy Accu. Piękne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Miodzio , co nie? Klasyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego 18 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Nie znam tych sprzętów, ale bardzo eleganckie… Sprzęt za milion, a ściana goła;( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego (edytowany) Pewnie ma dsp i naprawi 🤨 @MarcKrawczykczęść tego to chyba Burmester . Edytowano 24 lutego przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Emille Labs KI - 270 W Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Ach te drewniane obudowy Accu. Piękne Sprawa odwiedzin w najbliższym zakładzie stolarskim. Zakup 90 cm deski, kilka godzin poświęconych na struganie, szlifowanie i olejowanie badź lakierowanie i .... już jest😉. Koszt kilkadziesiąt, max 100 zł. PS. Właśnie przygotowuję klonowe w celu ,, upiększenia,, Sansui Alpha. Edytowano 24 lutego przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego 23 minuty temu, rpm napisał: Emille Labs KI - 270 W Wow, ta skrzynia 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Kurier nie ma szans uszkodzić przesyłki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Polski kurier POTRAFI. 11/13. To ilość uszkodzonych przesyłek w stosunku do przesyłanych. Prosty przykład . Zewnętrznie żadnych uszkodzeń, a wewnątrz.... I reklamacji nie przyjmują bo zewnętrznie przesyłka nieuszkodzona. No to pewnie celowo uszkodził wysyłający przed samym wysłaniem🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Odtwarzacze cd wracają Exposure 3510 CD Player Revival Audio Atalante 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego I to lubię. Prostota bez zbędnych udziwnień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Mnie się ten cedek też podoba. Skąd oni te przetworniki wzięli? Kolumny też źle się nie prezentują i ładnie brzmią. W zasadzie mozna powiedzieć ze normalnie. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Słuchałem trochę z Advanced Paris . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego (edytowany) 18 godzin temu, Rega napisał: No to pewnie celowo uszkodził wysyłający przed samym wysłaniem🤣 To raczej wina sprzedawcy, u niego reklamuj. Tak ciężki towar powinien być zapakowany w kartony oddzielnie tak aby nie miały styku ze sobą. Osobiście jak wysyłałem głośniki pakowałem je w folie /zabezpieczone przed wodą / a następnie każdą sztukę w sztywny karton dopasowany do głośników, żadnych luzów. Wysyłałem do Azji i Ameryki bez uszkodzeń. Przykre że zostały zniszczone, ale reklamuj u sprzedawcy. Gdzie je kupiłeś? Pozdr. P.S. mam do sprzedania Edytowano 25 lutego przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego SuperTrax Supertweeter od Fyne Audio Accuphase E-700 Allnic Audio D-10000 DAC 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego (edytowany) Te Accu są po prostu PIĘKNE! Edytowano 25 lutego przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego (edytowany) 37 minut temu, Rega napisał: Te Accu są po prostu PIĘKNE! I do tego jak grają... E-700 nie znam, ale z E-600 to była u mnie miłość od pierwszego dźwięku gdy usłyszałem go półtora roku temu. Gdyby masa i pobór mocy były trochę mniejsze, pewnie bym się zastawił i go kupił. Edytowano 25 lutego przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego 21 minut temu, Rafał S napisał: I do tego jak grają... E-700 nie znam, ale z E-600 to była u mnie miłość od pierwszego dźwięku gdy usłyszałem go półtora roku temu. Gdyby masa i pobór mocy były trochę mniejsze, pewnie bym się zastawił i go kupił. masa E-700 jest cechą kkuczową w decyzji o zakupie ? 🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego Plecy i stoliki mogą tylko pewne obciążenie wytrzymać 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 25 lutego Udostępnij Napisano 25 lutego (edytowany) 33 minuty temu, Artur Brol napisał: Plecy i stoliki mogą tylko pewne obciążenie wytrzymać 😁 kuriozalne kryterium 🤭, dyplomatycznym językiem to określając 😉 "ałdiofilskie powietrze" - źle "ałdiodilska masa" - jeszcze gorzej i jak tu dogodzić 😱 Edytowano 25 lutego przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts