AudioTube Napisano 6 lipca Udostępnij Napisano 6 lipca Cierpliwość w budowaniu, pomysły, ciężar z lewej na prawą, solidna obrona, fenomalne interwencje keepera, plus odrobina szczęścia. Turcy zagrali świetny mecz. Prawie równorzędni rywale. Dziś Oranje to drużyna turniejowa. Mix kilku wyjadaczy z większością świeżej krwi. Czwórka EK to już ich sukces. A Dortmund to top 3 najpiękniejszych stadionów Europy i oby poziom półfinału taki także był. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lipca Udostępnij Napisano 6 lipca Dla mnie lepsza była Turcja i bardzo mi ich szkoda. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 6 lipca Udostępnij Napisano 6 lipca Na pewno Turcy grali bardziej ambitnie- też byłem za nimi. Nie lubie Holenderskiego podejścia do piłki noznej- uważają się za najlepszych, innych traktują z góry oby nie powiedziec z pogardą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 10 lipca Udostępnij Napisano 10 lipca Jeśli nie tylko o futbolu, to oto kilka zdjęć. Autentyczna radość. Nie udało mi się tam dotrzeć. Zazdroszczę fotografom dzisiaj. Jakie emocje utrwalą około północy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lipca Autor Udostępnij Napisano 10 lipca Znamy już finalistów ME 2024 - do Hiszpanii dołączyła dziś Anglia, wygrywając 2:1 z Holandią. Wreszcie Anglicy coś konkretnego zagrali i wg mnie dziś byli lepsi na boisku (nie tylko jeśli chodzi o wynik). A przegrani półfinałów czyli Francja i Holandia (a więc grupowi rywale Polaków) nie zagrają meczu o 3 miejsce, bo tak już jest od 40 lat. Tak więc czekamy do niedzieli 14 lipca, mecz Hiszpania - Anglia planowo ma się rozpocząć o godzinie 21. 5 godzin temu, AudioTube napisał: Jeśli nie tylko o futbolu, to oto kilka zdjęć. Autentyczna radość. ... Jakie emocje utrwalą około północy? Zapewne "autentyczny smutek", a potem - odreagowanie smutku za pomocą... różnych rzeczy i substancji. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 lipca Udostępnij Napisano 10 lipca Na moje oko też Angole byli dzisiaj lepsi. W finale oczywiście za Hiszpanią. Będzie ciężko, niech wygra lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 11 lipca Udostępnij Napisano 11 lipca Byłem rozczarowany sposobem transmisji. Obraz na ekranie z kamery daleko usytuowanej. Tylko momentami „bliżej” było. Lubię, gdy piłka długo przy nodze. A Anglicy wczoraj to pokazali. Plastyczne to było. Jeszcze jutro i miesiąc wakacji mam. I jakieś kilka milionów Oranje. W brzuchu zaczyna już czuć. To efektywne lekarstwo na rozczarowanie, smutek. Do następnych EK😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 lipca Udostępnij Napisano 14 lipca Czas klapnąć na dupę i włączyć pudło. Niech to będzie piękny mecz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 lipca Udostępnij Napisano 14 lipca 100% satysfakcji :). Wygrali najlepsi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 lipca Autor Udostępnij Napisano 14 lipca Faktycznie - wszystko przebiegło planowo. Hiszpania 2:1 Anglia. Nawet to, że obyło się bez dogrywki (choć akurat ten mecz-szczególnie w drugiej połowie-mógł się podobać, więc dogrywka byłaby pewnie też niezła). Hiszpania po raz czwarty wygrała Mistrzostwa Europy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca Anglicy wczoraj… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca Sam koniec mieli pechowy, strzał i dobitka z główki mogły wszystko zmienić. Jednak z przebiegu całego meczu i całego turnieju chyba nikt nie może podważyć klasy Hiszpanii. Wielka klasa i ładna dla oka gra od początku do końca. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Kto kopie, ogląda kopaną, niech zerknie jaką bramę strzelił w lidze holenderskiej zawodnik Heraclesu w meczu z Ajaxem. Chyba trzeba poszukać, ale kto ciekawy, to znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jak piękna katastrofa 🤬 ...a właściwie dwie. Konsekwencja w przegrywaniu - i jakie wyczucie czasu: stracić bramkę w przedostatniej minucie doliczonego czasu. Nie wszyscy tak potrafią Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Chęci były 15 sytuacji na bramkę Szkotów czego zabrakło? Wykończenia!!!! Myślę że już PZPN myśli o zmianie trenera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, RLC2 napisał: Myślę że już PZPN myśli o zmianie trenera. Powinni sami się zlikwidować (rozwiązać), ale działacze dalej będą działać. Tu nie ma przyszłości. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu A dla kontrastu dzisiaj reprezentacja San Marino wygrała na wyjeździe z Liechtenstein 3:1 i w ten sposób ostatnia reprezentacja rankingu FIFA zanotowała historyczny awans w Lidze Narodów. Czyli jak się chce, to można... a my (polska reprezentacja) spadamy 🥵 Nieskuteczność Polaków i słabiutka obrona... a do tego równie tragicznie skończyli jak rozpoczęli. A może mamy się cieszyć, że dzisiaj były "tylko" dwie stracone bramki a nie pięć? Chyba nie ... Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Amarok napisał: Powinni sami się zlikwidować (rozwiązać), ale działacze dalej będą działać. Tu nie ma przyszłości. Dobrze mówisz!!!! Ja bym całą kasę z PZPN przekazał na siatkówkę tam jest wszystko co powinno być w meczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Trochę kasy mogliby zostawić dla juniorów - oni przynajmniej grają i poziomem "kopania" nie odstają tak bardzo. Ale chyba gorszy od wyniku (i nieskutecznej gry) był komentator tego meczu. Zresztą komentatorzy też "gwieździli" w piątek - jak to było "Portugalia gra z mistrzami Europy lub Brazylią", albo jak wyszedł żart sytuacyjny, gdy była ręka naszego zawodnika (i chwilę później karny dla Portugalii) a w tym samym czasie komentator mówi że mieliśmy szczęście.... Ślepota czy głupota??? A trener Probierz znowu nie powołał do kadry Matty'ego Casha - a by się przydał w obronie. No ale widocznie trener go nie lubi. Pozdrawiam PS. Na dziś to jeszcze tylko został debel kobiet w w półfinale Billie Jean King Cup (Katarzyna Kawa z Igą Świątek gra przeciwko włoskiemu duetowi Sara Errani i Jasmine Paolini), a wynik po pierwszym secie przypomina ten ze Stadionu Narodowego. Co prawda Iga dzisiaj też pierwszy set z Paolini przegrała, ale wygrała kolejne dwa i dzięki temu była jeszcze szansa i mecz deblowy (wcześniej zaskakująco "poległa" Magda Linette z niżej notowaną Włoszką Lucią Bronzetti. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts