Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Mariusz to takie trochę  nawiązanie do mnie i trochę do nowego tematu o kablach. 😏

Edytowano przez J4Z
Napisano
12 minut temu, MariuszZ napisał:

Nie rozumiem tego humoru. Przecież wiadomo, że bez DSP system zagra, a bez kabli nie. Jakiś głębszy przekaz jest ukryty? 😂

Bez kabli też może zagrać. Nie jesteś na bieżąco.

Napisano
54 minuty temu, MariuszZ napisał:

Nie rozumiem tego humoru. Przecież wiadomo, że bez DSP system zagra, a bez kabli nie. Jakiś głębszy przekaz jest ukryty? 😂

Tak.

Bo zabawa w prawdziwe audio zaczyna się dopiero na suwaczkach i kastrowaniu pasma w dążeniu do nirvany.

Myślałem,  że wiesz.

54 minuty temu, J4Z napisał:

Mariusz to takie trochę  nawiązanie do mnie i trochę do nowego tematu o kablach. 😏

Przejmujesz się tym?

😉

Napisano
28 minut temu, Butler napisał:

Apropos zabawy...

Audio-Joke-Image.jpg

Ilość gałek jest wprost proporcjonalna do ilości stoisk w galerii handlowej odwiedzanych przez kobiety i mężczyzn 😉

1 godzinę temu, Kraft napisał:

Bez kabli też może zagrać. Nie jesteś na bieżąco.

Jestem faktycznie nie na czasie ale patrząc nawet na kuchenne radyjko przewód musi być 😉

Screenshot_20220707_135103.thumb.jpg.094a02a6e5ed4546aa2bf6904667acf2.jpg

Napisano (edytowany)
12 minut temu, MariuszZ napisał:

Jestem faktycznie nie na czasie ale patrząc nawet na kuchenne radyjko przewód musi być 😉

Kto w taką pogodę siedzi w kuchni?

5773f9b288e4a778008b4e39.thumb.jpg.d063d4b7620f5db52fd0c8f6eb22051f.jpg

Edytowano przez Kraft
Napisano

A w środku zamiast przewodów są te małe robaczki o których mówił pracownik q21 w ich najnowszym filmie na yt? 😏

Napisano
Dnia 4.07.2022 o 23:17, TomekN napisał:

Uspokajając moderację informuję, iż w przedstawionej historii nie doszło do gwałtu oraz żadna kobieta nie ucierpiała podczas wykonywania tych ilustracji 

To chore. Widzę , że nawet humor sięga dna.

Napisano
1 godzinę temu, tomek4446 napisał:

To chore. Widzę , że nawet humor sięga dna.

Bo to jest czarny humor, Tomku. W dowcipie "przychodzi baba do lekarza" moderacja dopatrzyła się gwałtu i poniżania kobiet, więc teraz chucham na zimne 😉