Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 16:54 Napisano wczoraj o 16:54 42 minuty temu, Artur Brol napisał: No takiego widoku nie ma nikt z nas, musielibyśmy sie w punkcie z którego to " zdjecie" zrobiono znaleźć 😁 A ponieważ jesteśmy w temacie "humor" to.... owe zdjęcie jest wygenerowane w programie komputerowym 🤪 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano wczoraj o 17:44 Napisano wczoraj o 17:44 49 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: A ponieważ jesteśmy w temacie "humor" to.... owe zdjęcie jest wygenerowane w programie komputerowym 🤪 Z tego co wiem, to wyretuszowane, ale prawdziwe, po prostu dostosowane do ludzkich oczu. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 19:35 Napisano wczoraj o 19:35 Tak jak zdjęcie pracowników, budujących piramidy. Tyle ze czarno białe. Jak by nie bylo, to początki fotografi były 😀 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 22:15 Napisano wczoraj o 22:15 W temacie takim jak ten wszystkie chwyty dozwolone 😇 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 22:29 Napisano wczoraj o 22:29 Ale ja widziałem takie zdjęcie.😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 12 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: W Galaktyce Andromedy, czyli jakieś 2,5 mln lat świetlnych od Ziemi? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, michaudio napisał: Taki dylemat... 🤣 3 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To nic śmiesznego... Winyl prześladuje mnie od kilku lat.😍 Bronię się, bo przeraża mnie skala kosztów, gdybym chciał dokupić moje ulubione płyty na winylu, mógłbym stracić nerkę. A jakoś tak czuję się dziwnie przywiązany do moich podrobów... A gdzie tu jeszcze środki na sensowny gramofon i wkładkę... Nie ma leTko! Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Trzymaj się, nie poddawaj 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, michaudio napisał: To nic śmiesznego... Winyl prześladuje mnie od kilku lat.😍 Bronię się, bo przeraża mnie skala kosztów Ja wyszedłem z założenia, że niech wreszcie wytwórnie płytowe, dostarczą mi to co było w studio. Cytat Ktoś zremasterował nasze pierwsze dwa albumy i zremasterowana wersja Rocka Rolli jest cholernie lepsza od oryginału! Ian Hill, Classic Rock Revisited [styczeń 2002] I tego się trzymam. Odpisz, cytując
Recommended Posts