Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Przychodzi facet do lekarza i mówi: Panie doktorze, żona mnie zdradza. Słyszałem, że wtedy rosną rogi. A u mnie nie rosną.
Lekarz: Eee, to tylko takie gadanie.
Facet: To dobrze, bo już myślałem ze mam za mało wapnia w organiźmie.

Pozdrawiam
PS. 29 września to dzień hipochondryka 😝

Napisano
2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał:

A ja Wam, moi drodzy post z naszego Fb. Z odmętów myśli autora, przy okazji newsa o jakimś sprzęcie, wyłoniło się TO.  Liczę, że nikt się nie obruszy, jeśli tak, to przepraszam. Miłego dnia, działam dalej 😎

komentarz.jpg

Forma może rzeczywiście nie tego, ale z treścią w zasadzie trudno sie niestety nie zgodzić.

Napisano
2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał:

Oj nieeeee....to mi nawet do głowy nie przyszło! Ja się zgodzić nie mogę z tym opisem. Potraktowałam to jako odlot myślowy :) 

Ale z czym konkretnie? Że nam się klimat zmienia i mamy w tym swój jakiś udział?

Napisano
4 godziny temu, slaw0001 napisał:

Forma może rzeczywiście nie tego, ale z treścią w zasadzie trudno sie niestety nie zgodzić.

Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami. Amused to Death to chyba ulubiony album audiofilów, a Diana Krall to podobno jazz, takie audiofilskie plumkanie :D Chociaż, jest jeszcze zespół Yello, też często i gęsto o nim piszą.

Napisano
6 minut temu, JaZz napisał:

Ocierasz się o śmierć? 😏 

Może zbiera sierść z czarnych ubrań 🤔

5 minut temu, Adi777 napisał:

Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami.

Cała wypowiedź ocieka miłością do świata.

Napisano
11 minut temu, Adi777 napisał:

Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami. Amused to Death to chyba ulubiony album audiofilów, a Diana Krall to podobno jazz, takie audiofilskie plumkanie :D Chociaż, jest jeszcze zespół Yello, też często i gęsto o nim piszą.

W temacie repertuarowym to chyba się z nim zgodzsz. Jak Cie obserwuję to tzw. główny nurt nie jest specjalnie w kręgu Twoich zainteresowań.

Ale to w końu sekcja Humor

image.png.adb0304d2e81733c859295359a0d157a.pngimage.png.fb3ad783d4555d481e1fb0b02bad34f7.png