Asia Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Facet powinien być twardy ! Tu nic nie napiszę bo znów wyjdzie seksizm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 września 2021 Udostępnij Napisano 28 września 2021 5 minut temu, Asia napisał: Tu nic nie napiszę bo znów wyjdzie seksizm. Założę się , że po moim wpisie wzrosło zainteresowanie tym wątkiem właśnie w oczekiwaniu na reakcje A tu taki zawód Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 1 godzinę temu, Amarok napisał: 😁😂🤣 Dnia 28.09.2021 o 21:55, Asia napisał: @tomek4446 trochę w temacie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Do bólu prawdziwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 Przychodzi facet do lekarza i mówi: Panie doktorze, żona mnie zdradza. Słyszałem, że wtedy rosną rogi. A u mnie nie rosną. Lekarz: Eee, to tylko takie gadanie. Facet: To dobrze, bo już myślałem ze mam za mało wapnia w organiźmie. Pozdrawiam PS. 29 września to dzień hipochondryka 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 A ja Wam, moi drodzy post z naszego Fb. Z odmętów myśli autora, przy okazji newsa o jakimś sprzęcie, wyłoniło się TO. Liczę, że nikt się nie obruszy, jeśli tak, to przepraszam. Miłego dnia, działam dalej 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: A ja Wam, moi drodzy post z naszego Fb. Z odmętów myśli autora, przy okazji newsa o jakimś sprzęcie, wyłoniło się TO. Liczę, że nikt się nie obruszy, jeśli tak, to przepraszam. Miłego dnia, działam dalej 😎 Forma może rzeczywiście nie tego, ale z treścią w zasadzie trudno sie niestety nie zgodzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Dzisiejszy temat na gazecie: Najbardziej zabójcze zwierzęta na świecie już w Niemczech. Pierwsze skojarzenie? NAZIŚCI! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 2 godziny temu, slaw0001 napisał: Forma może rzeczywiście nie tego, ale z treścią w zasadzie trudno się niestety nie zgodzić. Oj nieeeee....to mi nawet do głowy nie przyszło! Ja się zgodzić nie mogę z tym opisem. Potraktowałam to jako odlot myślowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 48 minut temu, Bahzell napisał: Pierwsze skojarzenie? Uchodźcy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 A co powiecie o konferencji prasowej MSWiA i MON? To są dopiero opary absurdu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Jak widać osiągnęli co chcieli. Ciemny naród łyka jak pelikan. Nie wspomnę o formie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Tak, to jest najsmutniejsze. Nie że robią takie straszne rzeczy, tylko że pada na podatny grunt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Hmmmm, jakby sarkazm wyczuwam w tym MSW i MoN Jednak wątpię coby tak inteligentni byli... @Asia "Idiokracja" oglądnij -> coraz bliżej tego jesteśmy . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Tu nie ma miejsca na sarkazm, raczej na osłupienie i niedowierzanie, że to nie gruby żart. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Oj nieeeee....to mi nawet do głowy nie przyszło! Ja się zgodzić nie mogę z tym opisem. Potraktowałam to jako odlot myślowy Ale z czym konkretnie? Że nam się klimat zmienia i mamy w tym swój jakiś udział? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 6 minut temu, Asia napisał: No ta sytuacja jest mi bliska 😁👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Ocierasz się o śmierć? 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 4 godziny temu, slaw0001 napisał: Forma może rzeczywiście nie tego, ale z treścią w zasadzie trudno sie niestety nie zgodzić. Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami. Amused to Death to chyba ulubiony album audiofilów, a Diana Krall to podobno jazz, takie audiofilskie plumkanie Chociaż, jest jeszcze zespół Yello, też często i gęsto o nim piszą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 6 minut temu, JaZz napisał: Ocierasz się o śmierć? 😏 Może zbiera sierść z czarnych ubrań 🤔 5 minut temu, Adi777 napisał: Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami. Cała wypowiedź ocieka miłością do świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 11 minut temu, Adi777 napisał: Szczególnie z dwoma ostatnimi zdaniami. Amused to Death to chyba ulubiony album audiofilów, a Diana Krall to podobno jazz, takie audiofilskie plumkanie Chociaż, jest jeszcze zespół Yello, też często i gęsto o nim piszą. W temacie repertuarowym to chyba się z nim zgodzsz. Jak Cie obserwuję to tzw. główny nurt nie jest specjalnie w kręgu Twoich zainteresowań. Ale to w końu sekcja Humor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts