RoRo Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 6 godzin temu, Asia napisał: Zauważcie jaki cytat wyciągnął @RoRo - 2021 rok! Wszystko dlatego, że dawno się nie widzieliśmy 🙂 Mam jeszcze inny tekst: "Dziewczyny na traktory". A do traktora można przyczepę dołączyć i ile tam sprzętu można załadować... i ludzi. Z tymi "ludźmi" to no może niekoniecznie w zimie, bo "jak jest zima to musi być zimno" ("sorry, taki mamy klimat"). Nautilus ma "trochę" piecy w klasie A oraz lampy, więc zimno nie będzie jak to się wszystko włączy. Zresztą towarzystwo ma być gorące, więc co chwili ktoś będzie wychodził na zewnątrz (na papierosa?) Pozdrawiam PS. Jak się spam pojawia i krzaczki to i człowiek po nocach pisze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 12 godzin temu, Chilli napisał: Może wcale nie taki aktualny😃 Kto to jest ta enigmatyczna pani Ola z obuwniczego? No jak to, Krzysiu??? To jest przeciez ta pani, co "miala w sklepie taki ruch, ze az sie jej buty rozeszly" 😅 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 @Chilli i @stach_s - żartujcie sobie, żartujcie. Do czasu, kiedy jeszcze możecie. A potem będzie jedno groźne spojrzenie z jednym małym warknięciem storczyka (patrz wyżej - OBUWIK) i .... uszy po sobie położycie.😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Romek ,nie filozuj 😋 Przyjedź 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 @Dedal75 Raczej nie. Nie chciałbym nocować na Kolskiej, a po spotkaniu z Wami byłoby to bardzo mozliwe. A tak naprawdę to raczej rzadko opuszczam moją posiadłość i nawet wyjazd 100km to dla mnie już wielka wyprawa. Pomijając to, ze chętnie zobaczyłbym się z Wami. Może kiedyś. Na razie mam wielkie (ok dwumiesięczne) wyzwanie u siebie. Pozdrawiam Wszystkich Zlotowiczów. Duchem będę z Wami. Rega. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Ogłoszenie parafialne 😊 1. Przygotujcie tradycyjnie proszę 40 zł na zrzutkę dla chłopaków z salonu (Wojtek zawsze zbierał, teraz ja będę skarbnikiem) 2. Rozumiem, że wszyscy zapisują się na afterkową pizzę i herbatę? Dajcie znać koniecznie, kto chętny. Seba podał mi namiar na sympatyczną miejscówkę, w której panowie byli po AVS, możemy iść tam. Obok Sobieskiego, najładniejszego hotelu w mieście 😉 Tak, jest. Obuwik to bardzo groźny storczyk 🙃 @Rega - zadzwonimy! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 6 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Ogłoszenie parafialne 😊 2. Rozumiem, że wszyscy zapisują się na afterkową pizzę i herbatę? Dajcie znać koniecznie, kto chętny. Seba podał mi namiar na sympatyczną miejscówkę, w której panowie byli po AVS, możemy iść tam. Obok Sobieskiego, najładniejszego hotelu w mieście 😉 Zgadza się. Jest to bardzo sympatyczna knajpka z włoską pizzą, w której barmanem jest Arab (bądź Włoch wyglądający na Araba). Nie wiem czy można wypić tam herbatę ale na pewno jest dobre i niedrogie jedzenie i równie niedrogie i pyszne piwo. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Rozumiem, że wszyscy zapisują się na afterkową pizzę i herbatę? Dajcie znać koniecznie, kto chętny. @stach_s + 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 @KrólKiczu herbata to tylko taki środek stylistyczny 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Widzę dużo tradycyjnych elementów zastosowanych w oparciu o Wojtkowe standardy, ponawiam w takim razie prośbę/pytanie o zgłaszanie propozycji do play listy…. z mojej strony: https://tidal.com/track/269688286 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: z mojej strony: https://tidal.com/track/269688286 A ja od razu proszę kogoś kumatego / tylko proszę się nie pchać /o przerobienie tej listy na serwis bardziej dla mnie przyjazny czyli Spotify. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Przed chwilą, tomek4446 napisał: A ja od razu proszę kogoś kumatego / tylko proszę się nie pchać /o przerobienie tej listy na serwis bardziej dla mnie przyjazny czyli Spotify. Tomek, ale to nie jest lista, tylko jeden utwór 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 19 minut temu, KrólKiczu napisał: Tomek, ale to nie jest lista, tylko jeden utwór No dobra. Ale jak się zbierze więcej , czyli cała lista to chciałbym ją mieć na Spotify. Da się ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 5 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Ogłoszenie parafialne 😊 1. Przygotujcie tradycyjnie proszę 40 zł na zrzutkę dla chłopaków z salonu (Wojtek zawsze zbierał, teraz ja będę skarbnikiem) 2. Rozumiem, że wszyscy zapisują się na afterkową pizzę i herbatę? Dajcie znać koniecznie, kto chętny. Seba podał mi namiar na sympatyczną miejscówkę, w której panowie byli po AVS, możemy iść tam. Obok Sobieskiego, najładniejszego hotelu w mieście 😉 Tak, jest. Obuwik to bardzo groźny storczyk 🙃 @Rega - zadzwonimy! OK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: No dobra. Ale jak się zbierze więcej , czyli cała lista to chciałbym ją mieć na Spotify. Da się ? Zanim grzecznie poprosisz @mkk, który zna się na takich rzeczach, proszę wypełnić obowiązek podzielenia się jednym utworem, tylko może nieco krótszym niż dzieci sanczeza! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 7 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Zanim grzecznie poprosisz @mkk, Proszę grzecznie. 8 minut temu, MarcKrawczyk napisał: proszę wypełnić obowiązek podzielenia się jednym utworem, tylko może nieco krótszym niż dzieci sanczeza! Wiedziałem , że gdzieś jest kruczek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 (edytowany) @tomek4446 Czyli co, podać Ci tutaj utwór i wykonawcę, link z tidal? Spotify nie mam niestety. Plus może ktoś by zrobił listę na tidal. Chłopaki w salonie maja Tidala na tablecie i chyba nawet roona z tego co pamietam. Bo tak głupio na zlocie audio, ze będziemy słuchać ze Spotify…. Ja nie rozumiem czemu z niego jeszcze korzystacie swoją droga skoro hifi tidal kosztuje co do grosza tyle samo, a cała muzykę, playlisty, albumy, utwory przerzuca się programem ze Spotify na konto tidal w 5 min i kosztuje to jednorazowo 20 zł… skończyły się już czasy ze tidal jest drozszy Edytowano 9 lutego 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 (edytowany) Mało tego więc teraz dla mnie to 😉 https://tidal.com/track/24981975 Pzdr Edytowano 9 lutego 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Plus serio na złocie można puścić tylko jeden swój utwór…? Przecież aż tyle nas nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 (edytowany) 30 minut temu, Dedal75 napisał: Mało tego więc teraz dla mnie to 😉 https://tidal.com/track/24981975 Pzdr Szlifujesz choreografię? Z innej beczki: czemu Seba został Króliczkiem (KrólKiczkiem)? Edytowano 9 lutego 2023 przez Asia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 @Asia- chyba Królem kiczu.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 30 minut temu, mateolo2 napisał: na konto tidal w 5 min i kosztuje to jednorazowo 20 zł… skończyły się już czasy ze tidal jest drozszy Ja to wiem i nie o kasę chodzi. Miałem Tidala i nie chcę go mieć dopóki nie poszerzą bazy utworów. Na Zlotach operowaliśmy Tidalem i wkurza mnie gdy chce coś włączyć a tego nie ma. Zostałem przy Spotify , bo tam mam praktycznie wszystko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Przed chwilą, Rega napisał: @Asia- chyba Królem kiczu.😉 Ręka w górę kto widzi KrólKiczu, czyta KróliCzek? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 29 minut temu, Asia napisał: Szlifujesz choreografię? Z układem byłem już na AVS przygotowany ale nie było gdzie zatańczyć 🤷🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 16 minut temu, J4Z napisał: O, Sebastian, przemysl. Super niczek króliczek I taki pasujący, oksymoronowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts