KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 To my! Że tak powiem od du... strony 😉. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 17 minut temu, lpomis napisał: Olu, nie miałem aparatu w Warszawie. Kilka fotek zrobionych telefonem wrzuciłem już w poście z 16 października w tym wątku. O masz, a wydawało mi się, że miałeś aparat Rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 (edytowany) Edytowano 22 listopada 2021 przez Asia Nie napisałam, że na zdjęciu Seba3020 i Asia. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Nasza księżniczka forumowa w pełnej okazałości. A co to za dżentelmen po lewej stronie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 2 minuty temu, Marek Muszyński napisał: A co to za dżentelmen po lewej stronie? Kierownik sali. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Przed chwilą, seba3002 napisał: Kierownik sali. i animator w jednej osobie, a ja się cieszę że wybrałeś @seba3002moje najlepsze ujęcie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: a ja się cieszę że wybrałeś @seba3002moje najlepsze ujęcie... W zasadzie to @Asia wybrała to zdjęcie. Ale mi się strasznie spodobało. Do pełni szczęścia brakuje tylko wystających z dżinsów, "uśmiechnietych" pośladków 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @MarcKrawczyk ujęcie dobre, fajne buty masz @seba3002 założył też prawilną koszulkę, dostał wirtualny punkt do reputacji 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Ja patrzę na to zdjęcie i widzę zbiorowy wysiłek i pasję oraz faktyczne proporcje forum 🙂. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Nie wiem czy byłby sens , dorzucić info z jakąś fotką do gazetki audio ? Tylko może się to skończyć 100-ką zainteresowanych przy następnym spotkaniu , a wiadomo ,że kameralne spotkania są kameralniejsze btw. pasek prawie jak piraci z karaibów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 (edytowany) 8 minut temu, Asia napisał: Ja patrzę na to zdjęcie i widzę zbiorowy wysiłek i pasję oraz faktyczne proporcje forum 🙂. zgadza się, ja jako tkliwy nihilista opanowujący pozycję dystansu... 12 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: @MarcKrawczyk ujęcie dobre, fajne buty masz ale i tak nic nie przebije paska Tomka... Edytowano 22 listopada 2021 przez MarcKrawczyk 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid7 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 2 godziny temu, Asia napisał: To jeszcze proszę o zgodę: Paulę, @Arko55, @lpomis, @Dawid7, @MarcKrawczyk, @mkk, @Seb, @Chili@Redakcja AUDIO Zgoda 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: To my! Że tak powiem od du... strony 😉. Ale bez pękniętych pleców. Szacun 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 19 minut temu, MarcKrawczyk napisał: ale i tak nic nie przebije paska Tomka... Pasek paskiem ale buty dobrane do kolumn to jest dopiero coś 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 (edytowany) Od dołu od lewej Dawid7, Slaw0001, Tomek4446 Chili, Asia, Nowy78, Seba3002, Seb (w głębi), Lpomis, Paula, Arko55, Mkk i Marckrawczyk @Redakcja AUDIO czy mogę dodać zdjęcie, które zrobił Sławek ? Edytowano 22 listopada 2021 przez Asia 14 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Suuuuper zdjęcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 No piękna drużyna @Kubakk, setką się zakończy, jeśli nie pokażemy zdjęć ze strefy gastronomicznej 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Olu, czy mogę wrzucić drugie zdjęcie grupowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Robert Korólczyk z kabaretu młodych panów był na spotkaniu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @Asia, jasne, że tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Jak coś jest jeszcze 214 fotek na naszych dyskach haha Szacun dla Sebastiana za najbardziej audiofilską koszulkę, widać że chłop żyje takimi zlotami hehe 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Raz się żyje. Wrzucam nasze wszystkie piękne twarzyczki. Najwyżej pójdę siedzieć. Autorką jest Ola z @Redakcja AUDIO Zdjęcia delikatnie skompresowałem i zmniejszyłem ich rozdzielczość o połowę żeby nie zabiły forumowych serwerów. 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 (edytowany) No to sami widzicie jak było. Edytowano 22 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Widzę, że koszule w kratę, to ostatni krzyk mody: ) Tomek straciłeś pasek z łańcuszkiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts