KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 7 minut temu, Fafniak napisał: Proszę mnie wstępnie dopisać A jakby udało się pozyskać Elac Vera czterystacośtam to tym bardziej chętnie Marcin, ale nikt nawet nie bierze pod uwagę tego, że może Cię zabraknąć. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Zapisuje się na listę. Miejsce siedzące, rząd ostatni 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 mam tak daleko, że jeszcze się waham... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 18 godzin temu, slaw0001 napisał: W sumie to dobrze, że Ipomisy są na świecie 👍 To taki akces nie wprost. 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Jak można to przycupnął bym sobie gdzieś w kąciku na tym Zlocie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 9 minut temu, tomek4446 napisał: Jak można to przycupnął bym sobie gdzieś w kąciku na tym Zlocie. Kąciki wszystkie obsadzone. Dla kolegi tylko scena. 😉👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 13 minut temu, slaw0001 napisał: Kąciki wszystkie obsadzone. Dla kolegi tylko scena. Wiedziałem , że ten akces to powinienem wcześniej ...... A jakiś dodatek na ciuchy będzie ? Bo scena zobowiązuje , a się nie przelewa ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 (edytowany) Czas odsłonić karty. Świeżutki, pachnący jeszcze nowością Salon AudioMagic przy ulicy Złotej 70 w Warszawie to miejsce w którym zaplanowaliśmy kolejny, styczniowy zlot! Salon oprócz klasycznych zestawów stereo posiada jeszcze w ofercie pokaźną ilość wysokiej klasy nauszników. Będzie w czym wybierać! Poniżej kilka zdjęć zapożyczonych z oficjalnego profilu AudioMagic na Facebooku. https://www.facebook.com/AudioMagicPL/ PS wszyscy chętni z postów powyżej + osoby które kontaktowały się z @seba3002 oczywiście odnotowani i zapisani Edytowano 21 grudnia 2021 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Szanowni, a jaki plan ramowy? Ktoś chętny na wieczorny panel dyskusyjny? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 55 minut temu, tomek4446 napisał: A jakiś dodatek na ciuchy będzie ? Bo scena zobowiązuje , a się nie przelewa ... Tomku, wystarczy, że pasek zabierzesz i znowu będziesz królem sceny😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 53 minuty temu, Asia napisał: Szanowni, a jaki plan ramowy? Ktoś chętny na wieczorny panel dyskusyjny? Ja na 100% 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Ktoś chętny na wieczorny panel dyskusyjny? Tak ,choć mam tylko 26 dni urlopu 36 minut temu, Chili napisał: wystarczy, że pasek zabierzesz Odwal się 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Siadamy do odsłuchów parami ? tak wynika z miejsc siedzących. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 (edytowany) 18 minut temu, soberowy napisał: Siadamy do odsłuchów parami ? tak wynika z miejsc siedzących. Bez obaw. Będziemy organizować dodatkowe krzesełka. /edit Zainteresowanie zlotem jest naprawdę spore! Na chwilę obecną zapisanych jest już 16 osób! Liczba miejsc mocno ograniczona 🙄 Dodam jeszcze, że salka odsłuchowa ma 35m2. Edytowano 21 grudnia 2021 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 2 godziny temu, Asia napisał: Szanowni, a jaki plan ramowy? Ktoś chętny na wieczorny panel dyskusyjny? Może tym razem uda mi się namówić małżonkę i coś na nocleg wynająć. To jak najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 18 osób zaklepało już miejsca. Kurczę, przykro mi to pisać, ale zbliżamy się chyba powoli do limitu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 to prawda, że zostały jeszcze tylko dwa miejsca i to na taboreciku przy toalecie?😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 A ostatni stawia wszystkim kawę. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Da rade mnie dopisać i jak by się bliżej terminu coś zwolniło moja znajomą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Też jestem chętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Przykro mi to pisać, ale chyba wyczerpaliśmy już limit miejsc😐. Jutro wczesnym rankiem 😝 napisze kto do tej pory się zgłosił. Być może zadzwonię też do salonu, z zapytaniem ile osób mogą "przyjąć". Jeśli zaś chodzi o panel dyskusyjny po części oficjalnej. Chyba raczej wszyscy, którzy byli ostatnio, nie wyobrażają sobie tego zlotu bez afterparty 🤪. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Zainteresowanie chyba przerosło oczekiwania włodarzy tego przedsięwzięcia. Może system rotacyjny, dwie osoby na jedno miejsce i zmiana warty co godzinę?! 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 12 minut temu, seba3002 napisał: Przykro mi to pisać, ale chyba wyczerpaliśmy już limit miejsc😐. Jutro wczesnym rankiem 😝 napisze kto do tej pory się zgłosił. Budujesz napięcie.... ach i te emocje, połowa forumowiczów nie zmruży dziś oka czekając na wyniki😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Pewnie zrobią casting, albo łapówki będą brać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 1 minutę temu, Chili napisał: Budujesz napięcie.... ach i te emocje, połowa forumowiczów nie zmruży dziś oka czekając na wyniki😄 Nie, no spokojnie. Myślę, że jeśli zgłosi się jeszcze kilka osób to też się zmieścimy 😁. Krzysiu, zwróć uwagę jaki fajny barek jest za kanapą w sali odsłuchowej. Jeśli zabraknie miejsc siedzących, zawsze będziemy mogli przycupnąć przy nim 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts