Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
13 minut temu, slaw0001 napisał:

Kąciki wszystkie obsadzone. Dla kolegi tylko scena.

Wiedziałem , że ten akces to powinienem wcześniej ......

A jakiś dodatek na ciuchy będzie ? Bo scena zobowiązuje , a się nie przelewa ... :) 

Napisano (edytowany)

Czas odsłonić karty.

Świeżutki, pachnący jeszcze nowością Salon AudioMagic przy ulicy Złotej 70 w Warszawie to miejsce w którym zaplanowaliśmy kolejny, styczniowy zlot!

Salon oprócz klasycznych zestawów stereo posiada jeszcze w ofercie pokaźną ilość wysokiej klasy nauszników. Będzie w czym wybierać!

Poniżej kilka zdjęć zapożyczonych z oficjalnego profilu AudioMagic na Facebooku.

https://www.facebook.com/AudioMagicPL/

PS wszyscy chętni z postów powyżej + osoby które kontaktowały się z @seba3002 oczywiście odnotowani i zapisani :)

am1.jpg

am2.jpg

am3.jpg

am4.jpg

am11.jpg

am5.jpg

Edytowano przez lpomis
Napisano (edytowany)
18 minut temu, soberowy napisał:

Siadamy do odsłuchów parami ? :)

tak wynika z miejsc siedzących.

Bez obaw. Będziemy organizować dodatkowe krzesełka.

/edit

Zainteresowanie zlotem jest naprawdę spore! Na chwilę obecną zapisanych jest już 16 osób! Liczba miejsc mocno ograniczona 🙄

Dodam jeszcze, że salka odsłuchowa ma 35m2.

Edytowano przez lpomis
Napisano

Przykro mi to pisać, ale chyba wyczerpaliśmy już limit miejsc😐. Jutro wczesnym rankiem 😝 napisze kto do tej pory się zgłosił. Być może zadzwonię też do salonu, z zapytaniem ile osób mogą "przyjąć".

Jeśli zaś chodzi o panel dyskusyjny po części oficjalnej. Chyba raczej wszyscy, którzy byli ostatnio, nie wyobrażają sobie tego zlotu bez afterparty 🤪

Napisano
12 minut temu, seba3002 napisał:

Przykro mi to pisać, ale chyba wyczerpaliśmy już limit miejsc😐. Jutro wczesnym rankiem 😝 napisze kto do tej pory się zgłosił.

Budujesz napięcie.... ach i te emocje, połowa forumowiczów nie zmruży dziś oka czekając na wyniki😄

Napisano
1 minutę temu, Chili napisał:

Budujesz napięcie.... ach i te emocje, połowa forumowiczów nie zmruży dziś oka czekając na wyniki😄

Nie, no spokojnie. Myślę, że jeśli zgłosi się jeszcze kilka osób to też się zmieścimy 😁. Krzysiu, zwróć uwagę jaki fajny barek jest za kanapą w sali odsłuchowej. Jeśli zabraknie miejsc siedzących, zawsze będziemy mogli przycupnąć przy nim 😉