Fafniak Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 Tak to wygląda, także tutaj na forum https://krytykapolityczna.pl/kraj/antysymetryzm-jest-wyprany-ze-swiadomosci-politycznej/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 Jasne. Za łamanie konstytucji, nepotyzm, złodziejstwo, sobiepaństwo i wszystkie inne przewiny rządów Zjednoczonej Prawicy odpowiedzialne jest "katastrofalne zaplecze intelektualne i polityczne partii opozycyjnych". Brawo! Można i tak. Tylko, żeby potem jeden z drugim nie grymasił, jak pewnego dnia stwierdzi, że żyje w Białorusi bis. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 "To jest kampania także rządu, więc służby państwowe są jakby odpowiedzialne za to, jak rząd jest przyjmowany, traktowany i jaki ma wizerunek" - powiedział wicemarszałek Sejmu i szef klubu PiS Ryszard Terlecki, odnosząc się do pytania o incydent z policyjnym Black Hawkiem pod Sarnową Górą. Czyli jak PiS przegra to będzie wina służb państwowych: policji, wojska, straży pożarnej, że niedostatecznie zadbały o kampanijny wizerunek rządzących. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Dnia 23.08.2023 o 08:03, Kraft napisał: Jasne. Za łamanie konstytucji, nepotyzm, złodziejstwo, sobiepaństwo i wszystkie inne przewiny rządów Zjednoczonej Prawicy odpowiedzialne jest "katastrofalne zaplecze intelektualne i polityczne partii opozycyjnych". Brawo! Można i tak. Tylko, żeby potem jeden z drugim nie grymasił, jak pewnego dnia stwierdzi, że żyje w Białorusi bis. Mieszkałeś kiedyś w Białorusi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Nie. Ale byłem na poruszającym występie białoruskiej artystki i aktywistki Jany Szostak. Myślę, że udało jej się przekazać, jak sprawy wyglądają okiem ludzi tam mieszkających. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Tak w skrócie co powiedziała ? Że będzie u nas Białoruś bis a może, że już jest ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Skupiła się na problemach Białorusinów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Moje dziecko z autyzmem - Miejski Zespół ds. orzekania o niepełnosprawności uznaje, że nasze dziecko nie potrzebuje stałej lub długotrwałej opieki. Bullshit, ale mają określone wytyczne, żeby nie wydawać pieniędzy na "głupków" i inwalidów. Bo są inne potrzeby i priorytety, ławeczka pod Biedrą musi być ukontentowana, choć pracą się nie skalała ostatnio. Ale to jest duża siła przy urnach, więc kto będzie się martwił autystycznymi dziećmi, przecież to tylko 1%. A bezrobotne pijaczki i pięknie wytatuowane beneficjentki wszelkich programów pomocowych z podwójnymi wózkami to jest grupa docelowa... Zostaje mi sąd... A czyj on? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Dnia 23.08.2023 o 06:22, Fafniak napisał: Tak to wygląda, także tutaj na forum Gdzie w tym wszystkim trzeba być aby wciąż pozostać porządnym człowiekiem? Popierać partię rządzącą / opozycję / czy być symetrystą? To wszystko jest tak pojebane, że brak słów. https://twitter.com/i/status/1695045747597586555 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 "Gdy nie wiem, co robić, to na wszelki wypadek wolę zachować się przyzwoicie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 Kraft, "przyzwoitość" ma wiele twarzy w tym kraju. Przeżyłem nieco trudnych lat komuny jako dziecko i dorastający młodzieniec - ale tak obrzydliwie jak teraz (dzięki obecnej władzy) nie czułem się nigdy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2023 3 minuty temu, Bebop napisał: Kraft, "przyzwoitość" ma wiele twarzy w tym kraju. Przeżyłem nieco trudnych lat komuny jako dziecko i dorastający młodzieniec - ale tak obrzydliwie jak teraz (dzięki obecnej władzy) nie czułem się nigdy. Myślę , że jest nas więcej , nie jesteś sam w tym przekonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Jeśli ktoś myśli, że nadchodzące wybory będą wolne i uczciwe, to jest w wielkim błędzie. TVPis z wczoraj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 A może na jedynkę ludzie będą głosować ,czyli na bezpartyjnych 🤗 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Może tak będzie na kartach wyborczych 😏. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 W moim okręgu gdańskim z kandydatami KO i PiS do Senatu zmierzy się przedstawiciel Polskiej Partii Piratów 🤣 https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Polska-Partia-Piratow-wystawila-w-Gdansku-kandydata-do-Senatu-n181860.html Ale by były jaja jakby wygrał, taki fuck w kierunku partyjniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 To że ktoś taki wygra, nie znaczy, że dostanie się do parlamentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 W tym przypadku akurat znaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 (edytowany) 15 października będę w Pl/Kaszuby. Czy mogę korespondencyjnie z postawić krzyżyk? Z Nl. Pytam, ponieważ nie znam odpowiedzi, a Wy być może znacie. Nie mam meldunku w Gdyni skąd pochodzę, ani nigdzie indziej w Polsce. Gdzie/w jakim „lokalu” mogę postawić krzyżyk? Krzyżyk czy v, wiecie o czym piszę. Edytowano 16 września 2023 przez AudioTube Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Bez meldunku chyba nie, ale ja tak samo zielony w tym temacie. Przyłączam się do pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Mogę w Hadze, ale w tym dniu mnie nie ma w Nl. Może jakiś kwit żebym mógł np w Ostrzycach zagłosować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 "Nie powinni się pchać do władzy ludzie, którzy nie wiedzą, co to jest radość życia" Donald Tusk Nie powinni, ale się pchają. Od nas zależy, czy się dopchną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Niektórzy radość życia czerpią z posiadania kota 😉 i są szczęśliwsi kiedy inni już nie bardzo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 1 godzinę temu, misiekx napisał: Niektórzy radość życia czerpią z posiadania kota 😉 i są szczęśliwsi kiedy inni już nie bardzo. I tylko kota żal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts