tomek4446 Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 1 minutę temu, Sqter83 napisał: Czemu nie trawi ? Co z nim nie tak ? To nie tak, że zaraz coś źle. Po prostu jak dla nie i nie tylko , te amlitunery grają z wycofaną średnicą , za to bardzo dobrą górą pasma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 10 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 5 minut temu, tomek4446 napisał: To nie tak, że zaraz coś źle. Po prostu jak dla nie i nie tylko , te amlitunery grają z wycofaną średnicą , za to bardzo dobrą górą pasma. To może być git, w moich kolumienkach dominuje środek. Zobaczymy, bo ja to trochę oczami słucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J W Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 (edytowany) 7 godzin temu, J W napisał: No to gramy! Zainspirowany tym wątkiem zaryzykowałem: Zobaczymy... A może szczęście się uśmiechnie. Jak będzie szóstka 10% do podziału oddaję dla @Sqter83 jako założycielowi wątku i @Amarok za pomysł. Kto wie..., ale pewnie nie...😊 Sprawdzamy o 21:50 😀 Kule zrobiły wszystko: 6 20 21 36 41 46 Nadal pozostaję człowiekiem z wielkim szczęściem w miłości 😍. Trzeba szukać dobrych stron. A! No i marzyć dalej można 💭 Edytowano 10 lutego 2022 przez J W 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 10 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 3 minuty temu, J W napisał: Kule zrobiły wszystko: 6 20 21 36 41 46 Nadal pozostaję człowiekiem z wielkim szczęściem w miłości 😍. Trzeba szukać dobrych stron. Nie chciałem wcześniej psuć zabawy, ale zobacz ten film z losowania w Serbii, podobno u nas te same maszyny losujące 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 10 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 (edytowany) Polecam zdrapki, ostatnio kupiłem żonie i wydrapała 30 zł 😎 Edytowano 10 lutego 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J W Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 Mam jeszcze taki pomysł, że ja skreślę np 7 x 6 wtedy wykorzystam 42, które nie padną, a wy puścicie kombinacje z reszty. Wygraną mamy w kieszeni 👍🤑 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 5%, parę godzin nadziei, jak zwykłe prysła w parę sekund. 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J W Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 Jak to w życiu hazardzisty. Jednak lepiej uderzyć w miłość - większe szanse na sukces 🤣😂🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 Dnia 10.02.2022 o 22:34, Sqter83 napisał: Nie chciałem wcześniej psuć zabawy, ale zobacz ten film z losowania w Serbii, podobno u nas te same maszyny losujące 😂 A na czym polega przekręt z kuleczkami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 14 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 (edytowany) 7 minut temu, Melo-man napisał: A na czym polega przekręt z kuleczkami? Widziałeś te video ? Nic nie wzbudziło Twoich podejrzeń ? Nie patrz na dziewczynę tylko na liczby Edytowano 14 lutego 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 1 godzinę temu, Sqter83 napisał: Nie patrz na dziewczynę tylko na liczby Jakoś nic nie zwróciło mojej uwagi, poza dziewczyną. 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 14 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 Pomylili kolejność liczb w losowaniu i w wyświetlaniu na ekranie, Czeski błąd 21 i 27 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Temat o tyle ciekawy, że żaden z tutaj piszących nie wymienił do tej pory konkretnych modeli sprzętu. Gdzieś tam padła nazwa Primare itd., ale nie wymieniono nic konkretnego. Ja niestety zbyt mało słuchałem sprzętów ( w zasadzie nic) żebym mógł pokusić się o podanie sprzętów mogących potencjalnie spełnić moje marzenia. Mam kolegę, który ma pieniądze, słucha muzyki rzekłbym bardzo delikatnie mocno niewybrednej (od Kancelaryi do Zenka). Nosi się z zamiarem wymiany posiadanego przez siebie audio i ja się boję, że może poprosić mnie o pomoc. Najłatwiej byłoby polecić jakieś kolumny MBL za prawie milion i ogromne końcówki mocy, albo iść do salonu sprzedającego sprzęt Audio. Gwarancji na dobre granie nie ma w obu przypadkach. Przyznam szczerze że mnie osobiście chyba nie taki sposób kupowania sprzętu kręci. Dla mnie fajniejsze było np: odkrycie grania kolumn Audium Comp5, gdzie nieznana mi wówczas marka zrobiła na mnie wrażenie na tyle, że grają w pokoju syna w drugim systemie. Kolejną wielce nieprzyjemną rzeczą było sprawienie sobie gramofonu, który od początku mi nie przypasował jako urządzenie wymagające tyle obsługi. Przyjechał z Londynu i leży w kartonie w takim stanie jak wrócił z przeglądu. Nie uważam że mam doświadczenie w audio, ale ja na chwilę obecną również nie potrafię określić co bym kupił, gdybym wygrał w Lotka. Poza tym mnie cieszą małe kroczki, czy to do przodu, czy też do tyłu jak w przypadku mojego gramofonu. Lubię posłuchać czegoś nowego, choć rzadko mam okazję. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Dnia 14.02.2022 o 17:36, Sqter83 napisał: Pomylili kolejność liczb w losowaniu i w wyświetlaniu na ekranie, Czeski błąd 21 i 27 U nas lektor też raz źle odczytał liczbę. Podobno zaakceptowano wtedy jako wygrane dwie kombinacje - wylosowaną i tą "mówioną". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 No to zestaw dla milionera-pragmatyka. All-in-one z Dirac Live, efektowne kolumny i kabelki pod kolor. No i odpowiednio dużo ładnych paneli akustycznych. Tego NAD-a bym kupił także ze względu na "wycieraczki". Bardzo lubię. Nawet, jak są tylko wirtualne. I gustowny, akustycznie zadbany pokoik. Koniecznie z rozkładaną kanapą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 4 minuty temu, Kraft napisał: No to zestaw dla milionera-pragmatyka. Bez przesady, Bowers & Wilkins 804 D4 + NAD M33 i panele/kanapa - zmieściłbyś się w trochę ponad 100k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 15 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Dzik napisał: Bez przesady, Bowers & Wilkins 804 D4 + NAD M33 i panele/kanapa - zmieściłbyś się w trochę ponad 100k. Kolejne 100k na sprzęt pomiarowy hyhy i gitara 2 godziny temu, Melo-man napisał: U nas lektor też raz źle odczytał liczbę. Podobno zaakceptowano wtedy jako wygrane dwie kombinacje - wylosowaną i tą "mówioną". Też bym tak zrobił żeby nie drążyli tematu, wszyscy zadowoleni a pare baniek w koszty się wrzuci a może wyszło z tej i tej nikt nie trafił. Edytowano 15 lutego 2022 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 15 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 @karolkosppierwszy raz widzę te MBL i wersję extrem 101 To na pewno pójdzie na pierwszy ogień do odsłuchu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 (edytowany) Tak. Miałem na myśli coś takiego.Droższe są niż 50 m2 w fajnej dzielnicy w Trójmieście Edytowano 15 lutego 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 2 godziny temu, Kraft napisał: Koniecznie z rozkładaną kanapą. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Asia, nie interesuj się. Podobno masz jeszcze cztery lata do matury;) A tak serio, to lubię słuchać na pół leżąco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 A może to? Choć mam pewne wątpliwości co do jakości odtwarzania. https://www.facebook.com/Audio-Video-Show-406168479455031/videos/pivetta-opera-only-czyli-najdroższy-wzmacniacz-świata-na-audio-video-show-2017-n/1730705523667980/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 32 minuty temu, Kraft napisał: A tak serio, to lubię słuchać na pół leżąco. Jeszcze nie milioner, a już zblazowany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Bo nie ma sponsora. Ale kto wie, może jakaś bogata pani Hanna, prezeska firmy koło pięśdziesiątki, przyjmie go pod swoje skrzydła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 A moze już milioner, po co mu prezeska i to jeszcze po 50, 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts