Fafniak Napisano 2 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 Myślę że warto wysłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 (edytowany) Przeraża mnie taka wizja. Wiadomo że to na tą chwile czysta fantastyka, ale reakcja NATO na agresję na Polskę może właśnie tak wyglądać. Powtórka z rozrywki. https://www.onet.pl/informacje/newsweek/wojna-w-polsce-w-roku-2025-jesli-zachod-da-sie-ograc-putinowi/yylzg7r,452ad802 Edytowano 7 lipca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 10 minut temu, Butler napisał: Przeraża mnie taka wizja. Wiadomo że to na tą chwile czysta fantastyka, ale reakcja NATO na agresję na Polskę jak dla mnie tak może właśnie wyglądać. https://www.onet.pl/informacje/newsweek/wojna-w-polsce-w-roku-2025-jesli-zachod-da-sie-ograc-putinowi/yylzg7r,452ad802 No tak... lisłik Nie neguję zagrożenia bo widać jak "zachód" przyzwyczaił się już do wojny na Ukrainie. Ale z drugiej strony o masie spraw WRESZCIE! nie wiemy. Czyli przekazywaniu sprzętu. Nie mam zamiaru próbować analizy bo sie na tym nie znam ale jest trochę ludzi którzy od dawna tym sie zajmują i oni twierdzą że lata zajmie odbudowanie potencjału ruskim. Czemu ma służyć taki "artykuł" ? Bo dla mnie jest on przyczynkiem do coraz mniejszego zaufania do NATO i wywołania obaw/paniki w społeczeństwie. Budujmy naszą obronę i rozmawiajmy w zaciszu gabinetów z naszymi sojusznikami. Innego wyjścia nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 1 godzinę temu, Fafniak napisał: Czemu ma służyć taki "artykuł" ? Bo dla mnie jest on przyczynkiem do coraz mniejszego zaufania do NATO i wywołania obaw/paniki w społeczeństwie. Dokładnie tak go odebrałem. Takie teksty nie powinny powstawać, lecz cóż - ich autorzy muszą z czegoś żyć i na czymś budować swoją pozycję zawodową. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 (edytowany) Spotkał się ktoś z tym by w warunkach sprzedaży umieścić informację "nie zgadzam się na sprzedaż obywatelom Ukrainy!"? Edytowano 11 lipca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 Nie brnąłbym w takie tematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 Może @MariuszZ powinien zareagować. Bo to nie brzmi jak "nie wysyłam za granicę". 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 Może obywatelowi Ukrainy odda za darmo. To jedyne racjonalne wytłumaczenie 😉 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadżitsu Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 Moja sprawa komu sprzedam a komu nie. A ty donosicielu @Butler won na Ukrainę się udzielać. Jestes zbyt ograniczony aby móc zrozumieć pewne sprawy. 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Może obywatelowi Ukrainy odda za darmo. To jedyne racjonalne wytłumaczenie 😉 Najpierw niech oddadzą należny hołd i szacunek ofiarom Ludobójstwa na Wołyniu. Niech pozwolą na ekshumacje ofiar i policzenie ile setek tysięcy niewinnych ludzi bestialsko wymordowali! wtedy łaskawie można się zastanowić czy sprzedać tym ludziom cokolwiek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 5 minut temu, Tadżitsu napisał: A ty donosicielu @Butler won na Ukrainę się udzielać. Jestes zbyt ograniczony aby móc zrozumieć pewne sprawy. 10 punktów. Pozdrawiam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 Przypominam że takie wpisy podlegają pod kodeks karny jako nawołujące do nienawiści na tle różnic narodowościowych Art.256) § 1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 lipca 2022 (edytowany) Dodam coś jeszcze od siebie - Zacytuję co napisałem kilka miesięcy wcześniej odnośnie zarzutów o jakieś braki w wiedzy i ograniczenia które potencjalnie posiadam. Edytowano 11 lipca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 18 godzin temu, Butler napisał: Przypominam że takie wpisy podlegają pod kodeks karny jako nawołujące do nienawiści na tle różnic narodowościowych Art.256) § 1. Tak na serio?😂 👍 Zachęcam do przejrzenia poprzednich 36 stron 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 1 minutę temu, nowy78 napisał: Tak na serio? Jesteśmy na publicznym i z reguły da się każdego z nas zidentyfikować. Na znajomym mi dobrze innym forum (motoryzacyjnym) kilku chłopaków miało mieć sprawy w sądzie z tego powodu bo jakiś debil poszedł na policję z donosem. Umorzone. Ale co się z tego powodu nairytowali i czas tracili... Ehh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 lipca 2022 Myślę że warto obejrzeć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 https://zrzutka.pl/bayraktar Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 https://pomagam.pl/p7wfkm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 Ja taką rosję widziałem, byłem. To co jest pokazane w tym filmie to nie są jakieś odosobnione przypadki. To ludzie także z takich miejsc walczą na Ukrainie. I proponuję wsłuchać się w to rozdwojenie jaźni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 W zasadzie to mamy dwie Rosje; Moskwa i jeszcze kilka miast żyjących w przepychu oraz zapomniane mieściny, wioski, wioseczki w odległych często zapomnianych regionach gdzie nawet kibla nie uświadczysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 https://new.org.pl/2417,rozmowa_o_mariupolu.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 września 2022 Udostępnij Napisano 25 września 2022 IMG_2116.MP4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 8 października 2022 Udostępnij Napisano 8 października 2022 np0s74.mp4 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts