Butler Napisano 7 lipca 2022 Napisano 7 lipca 2022 (edytowany) Przeraża mnie taka wizja. Wiadomo że to na tą chwile czysta fantastyka, ale reakcja NATO na agresję na Polskę może właśnie tak wyglądać. Powtórka z rozrywki. https://www.onet.pl/informacje/newsweek/wojna-w-polsce-w-roku-2025-jesli-zachod-da-sie-ograc-putinowi/yylzg7r,452ad802 Edytowano 7 lipca 2022 przez Butler
Fafniak Napisano 7 lipca 2022 Autor Napisano 7 lipca 2022 10 minut temu, Butler napisał: Przeraża mnie taka wizja. Wiadomo że to na tą chwile czysta fantastyka, ale reakcja NATO na agresję na Polskę jak dla mnie tak może właśnie wyglądać. https://www.onet.pl/informacje/newsweek/wojna-w-polsce-w-roku-2025-jesli-zachod-da-sie-ograc-putinowi/yylzg7r,452ad802 No tak... lisłik Nie neguję zagrożenia bo widać jak "zachód" przyzwyczaił się już do wojny na Ukrainie. Ale z drugiej strony o masie spraw WRESZCIE! nie wiemy. Czyli przekazywaniu sprzętu. Nie mam zamiaru próbować analizy bo sie na tym nie znam ale jest trochę ludzi którzy od dawna tym sie zajmują i oni twierdzą że lata zajmie odbudowanie potencjału ruskim. Czemu ma służyć taki "artykuł" ? Bo dla mnie jest on przyczynkiem do coraz mniejszego zaufania do NATO i wywołania obaw/paniki w społeczeństwie. Budujmy naszą obronę i rozmawiajmy w zaciszu gabinetów z naszymi sojusznikami. Innego wyjścia nie ma
Rafał S Napisano 7 lipca 2022 Napisano 7 lipca 2022 1 godzinę temu, Fafniak napisał: Czemu ma służyć taki "artykuł" ? Bo dla mnie jest on przyczynkiem do coraz mniejszego zaufania do NATO i wywołania obaw/paniki w społeczeństwie. Dokładnie tak go odebrałem. Takie teksty nie powinny powstawać, lecz cóż - ich autorzy muszą z czegoś żyć i na czymś budować swoją pozycję zawodową. 1
Butler Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 (edytowany) Spotkał się ktoś z tym by w warunkach sprzedaży umieścić informację "nie zgadzam się na sprzedaż obywatelom Ukrainy!"? Edytowano 11 lipca 2022 przez Butler
Butler Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 Może @MariuszZ powinien zareagować. Bo to nie brzmi jak "nie wysyłam za granicę". 1
MariuszZ Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 Może obywatelowi Ukrainy odda za darmo. To jedyne racjonalne wytłumaczenie 😉 1 1
Tadżitsu Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 Moja sprawa komu sprzedam a komu nie. A ty donosicielu @Butler won na Ukrainę się udzielać. Jestes zbyt ograniczony aby móc zrozumieć pewne sprawy. 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Może obywatelowi Ukrainy odda za darmo. To jedyne racjonalne wytłumaczenie 😉 Najpierw niech oddadzą należny hołd i szacunek ofiarom Ludobójstwa na Wołyniu. Niech pozwolą na ekshumacje ofiar i policzenie ile setek tysięcy niewinnych ludzi bestialsko wymordowali! wtedy łaskawie można się zastanowić czy sprzedać tym ludziom cokolwiek.
MariuszZ Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 5 minut temu, Tadżitsu napisał: A ty donosicielu @Butler won na Ukrainę się udzielać. Jestes zbyt ograniczony aby móc zrozumieć pewne sprawy. 10 punktów. Pozdrawiam. 2
Butler Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 Przypominam że takie wpisy podlegają pod kodeks karny jako nawołujące do nienawiści na tle różnic narodowościowych Art.256) § 1.
Butler Napisano 11 lipca 2022 Napisano 11 lipca 2022 (edytowany) Dodam coś jeszcze od siebie - Zacytuję co napisałem kilka miesięcy wcześniej odnośnie zarzutów o jakieś braki w wiedzy i ograniczenia które potencjalnie posiadam. Edytowano 11 lipca 2022 przez Butler
nowy78 Napisano 12 lipca 2022 Napisano 12 lipca 2022 18 godzin temu, Butler napisał: Przypominam że takie wpisy podlegają pod kodeks karny jako nawołujące do nienawiści na tle różnic narodowościowych Art.256) § 1. Tak na serio?😂 👍 Zachęcam do przejrzenia poprzednich 36 stron 1
Butler Napisano 12 lipca 2022 Napisano 12 lipca 2022 1 minutę temu, nowy78 napisał: Tak na serio? Jesteśmy na publicznym i z reguły da się każdego z nas zidentyfikować. Na znajomym mi dobrze innym forum (motoryzacyjnym) kilku chłopaków miało mieć sprawy w sądzie z tego powodu bo jakiś debil poszedł na policję z donosem. Umorzone. Ale co się z tego powodu nairytowali i czas tracili... Ehh.
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Autor Napisano 3 sierpnia 2022 Ja taką rosję widziałem, byłem. To co jest pokazane w tym filmie to nie są jakieś odosobnione przypadki. To ludzie także z takich miejsc walczą na Ukrainie. I proponuję wsłuchać się w to rozdwojenie jaźni.
elektron6 Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 W zasadzie to mamy dwie Rosje; Moskwa i jeszcze kilka miast żyjących w przepychu oraz zapomniane mieściny, wioski, wioseczki w odległych często zapomnianych regionach gdzie nawet kibla nie uświadczysz.
Fafniak Napisano 25 sierpnia 2022 Autor Napisano 25 sierpnia 2022 https://new.org.pl/2417,rozmowa_o_mariupolu.html
Recommended Posts