Amarok Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 W moim pociągu niestety Warsu nie ma🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 9 minut temu, Asia napisał: Wars wita nas 🙂. 1 minutę temu, Amarok napisał: W moim pociągu niestety Warsu nie ma🙂 pustawo tam u was, coś mało ludzi na AVS jedzie... a tak w ogóle to zamierzacie być przede mną na stadionie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Przed 12 powinienem być na stadionie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Ja niestety dopiero po pracy się wybiorę, a pewnie tuż po południu będzie najspokojniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 17 minut temu, MarcKrawczyk napisał: pustawo tam u was Bo to czarter 😁. Planowo 11.10 i nie wiem jeszcze czy zahaczę o hotel czy pojadę na Stadion. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Kurna dałbym głowę , że jeszcze dwa dni temu był tu dworzec / Łódź - Kaliska / 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 22 minuty temu, Amarok napisał: W moim pociągu niestety Warsu nie ma🙂 Ale fotele ładniejsze. Szukaj @MariuszZ , chyba powinien być w tym pociągu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 12 minut temu, Asia napisał: Ale fotele ładniejsze. Szukaj @MariuszZ , chyba powinien być w tym pociągu? Ja akurat jadę z Poznania, więc chyba nie jedziemy tym samym pociągiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 51 minut temu, Asia napisał: Wars wita nas 🙂. Mój Wars zupełnie inaczej wygląda 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Kawa pewnie wszędzie taka sama. Pendolino z Kołobrzegu na razie 10 minut opóźnienia. Jestem pod wrażeniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 3 minuty temu, MariuszZ napisał: Kawa pewnie wszędzie taka sama. Pendolino z Kołobrzegu na razie 10 minut opóźnienia. Jestem pod wrażeniem. Napisz jaką prędkość max rozwija obecnie na najszybszym odcinku. Pochwalę się podróżą dwa tygodnie temu z Wenecji Mestre do Florencji i bywało grubo ponad 250 km/h. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Kurna dałbym głowę , że jeszcze dwa dni temu był tu dworzec / Łódź - Kaliska / Naprawdę go rozwalili? Będzie w tym miejscu coś większego/bardziej infrastrukturalnie złożonego? Jakie są plany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 U nas gorzej. Opóźnienie już 30 minut ze smutnego powodu. Plus dodatkowi pasażerowie z pociągu, który nie pojechał dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Już na dworcu. Ten robi wrażenie. Wewnątrz oryginalne fasady kamienic , które były dokładnie w tym miejscu. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Wie ktoś może jak to dziadostwo złożyć ? Dostałem chyba miejsce do przewijania niemowląt 😊 wyjątkowo nie wziąłem flexa 😊 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Ja już na miejscu🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 12 minut temu, tomek4446 napisał: Dostałem chyba miejsce do przewijania niemowląt 😊 🤣 masz mistrza z tymi tekstami 🤣👍 Lubie takie poczicie humoru. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Siedzę z kolanami przy uszach i jakoś nie widzę w tym nic śmiesznego 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Rozłóż na zawiasach i się połóż. To taka nowoczesna kuszetka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 1 godzinę temu, A... napisał: Tomka rozpoznałem tylko po legendarnym pasku 😜 A obserwując zdjęcia z waszych spotkań, to wydaje mi się Asiu że miałem okazję dwukrotnie siedzieć obok ciebie na odsłuchach. Więc nie tylko @tomek4446 jest sławny. 😎 Może będzie kiedyś okazja się przywitać na zlocie itp. Pozdrawiam 😊 trzeba było zagadać. Choć po zeszłorocznej wpadce , gdy wydawało mi się, że rozpoznałam @halika , powzięłam postanowienie, że już nigdy więcej nie będę atakować obcych ludzi. A swoją drogą widok kobiety na AVS już nikogo nie dziwi. Teraz trzeba czegoś więcej. Widzieliście psa? Ja owszem 🙂. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A... Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Tak, też widziałem tego pana z pieskiem na kolanach. Trzeba przyznać że piesek obyty towarzysko, bo zachowywał się elegancko. 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 2 godziny temu, tomasz1w napisał: Zupełnie poważnie, czy dało się w tym roku odczuć smrodek przepoconych sweterków? Nie chcę psuć wątku taką historyjką, ale w sobotę w Sobieskim w jednym z pokoi nastąpił atak chemiczny 😉. Ktoś puścił takiego bąka (choć jest teoria, że to był bąk ze słoika), że trzeba było wyprosić wszystkich, otworzyć szeroko okno i drzwi, a smród było czuć w korytarzu 🫣. Nie odważyłam się tam wrócić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Może ( pytanie retoryczne) audiofile, melomani są trochę snobami? Oczywiście nie wszyscy. Ludzie nie mają co do gara włożyć a inni kupują wzmacniacz czy kolumny za cenę dobrego auta lub mieszkania. Trochę pokory by się przydało. Wiem, wiem, zarabiam i mnie stać to kupuję... ale to nie jest ważne, że mnie stać. Trochę zdrowego rozsądku, w życiu są naprawdę rzeczy dużo ważniejsze, nie tylko materialne zresztą. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 10 minut temu, misiekx napisał: Ludzie nie mają co do gara włożyć a inni kupują wzmacniacz czy kolumny za cenę dobrego auta lub mieszkania. Trochę pokory by się przydało. Nasuwa mi się pytanie dlaczego nie mieszkasz w jurcie , lub na ławce w parku. Dla wielu osób w Afryce , Azji jesteś krezusem i zakup jakiegokolwiek systemu audio będzie uważane za nieuzasadnione. Ten świat nie jest sprawiedliwy. Nazywanie ludzi którzy nabywają system za 7 mln. snobami uważam za bezzasadne. Od tych 7 baniek odprowadzany jest podatek o wiele większy niż mój rocznie. Z tego podatku finansowane są szkoły , szpitale .... I ostatnie , kulturę , sztukę , architekturę , postęp mamy dzięki ludziom bogatym a nie biednym. To oni powodują , że do nas pod strzechy trafiają coraz bardziej zaawansowane technologie. 11 minut temu, MarcKrawczyk napisał: nie ma za co, miłego wybierania i słuchania… Marcin , musimy to jakoś skonfrontować. Zapraszam serdecznie do siebie. Lubię te nasze dyskusje. To właśnie różnice powodują , że audio nabiera kolorytu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts