Asia Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 4 godziny temu, lysy napisał: https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun/?locale=pl_PL https://www.wingsforlifeworldrun.com/pl Wings for Life to niezwykła impreza sportowa. Start zawodników jest zsynchronizowany i następuje w tej samej chwili na całym świecie. Po upływie 30 minut za zawodnikami wyruszają samochody, w przypadku korzystania z aplikacji są one wirtualne, symbolizujące metę. Miano globalnych zwycięzców zyskują kobieta i mężczyzna, którzy jako ostatni zostaną dogonieni przez auto. Tak jak w poprzednich latach całość opłat wpisowych z 10. edycji biegu zostanie przekazana Fundacji Wings for Life. Organizacja prowadzi badania w poszukiwaniu metody leczenia urazów związanych z przerwaniem rdzenia kręgowego. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 Coś w temacie rdzenia kręgowego dzieje się pozytywnego: https://www.onet.pl/informacje/dziennik-naukowy/dzieki-pionierskiej-terapii-sparalizowany-mezczyzna-odzyskal-zdolnosc-chodzenia/gej8cvq,30bc1058 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 https://www.chuv.ch/fr/chuv-home https://www.chuv.ch/fr/chuv-home/espace-pro/journalistes/communiques-de-presse/detail/une-personne-paraplegique-retrouve-un-controle-naturel-de-ses-jambes-par-la-pensee 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 lipca 2023 (edytowany) Lapek w końcu zamówiony. Dell XPS 15 OLED. Miało być taniej, ale z uwagi, że to zakup na firmę, jako "środek trwały" - zniżka przy rozliczeniu rocznym, to cena musiała być wyższa niż €2601 netto. Edytowano 9 lipca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 lipca 2023 Lapek zamówiony, ale nie dojedzie. Dziwna sytuacja. Normalnie zamówiłem, zapłaciłem, ale w historii zamówień pustka. Musiałem zadzwonić do Dell i to wyjaśnić. Teraz czekać na zwrot kasy i zamówić drugi raz 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 Przykra sprawa. Dobrze, że się udało całą sytuację wyjaśnić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 Długie ręce Putina. https://wiadomosci.wp.pl/katastrofa-w-rosji-rozbil-sie-samolot-szefa-grupy-wagnera-6933752688634816a 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 (edytowany) @Rega przecież to było do przewidzenia że Prigożyn skończy marnie. Chociaż z drugiej strony Rosja jest dziwnym krajem, niech zbadają ciała z tej katastrofy i powiedzą czy Prigożyn był na pokładzie. Podobno z 10 osób które miały być na pokładzie tego samolotu znaleźli 8 ciał więc czekamy... Edytowano 23 sierpnia 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 Ja bym nie wierzył. Choć cała sytuacja buntu była zbyt dziwna. Może cholera wykonawcę tego planu putlera właśnie usunięto? A może po prostu miał zniknąć tu w europie a będzie żyć w Afryce? Tam, gdzie ruscy rozrabiają bez przeszkód? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 Bestia zabiła bestię. Jednego zbrodniarza mniej. Oby bez zmartwychwstania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2023 Teraz została scheda do ogarnięcia ciekawi mnie jak zagospodarują Wagnerowców? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 1 godzinę temu, misiekx napisał: 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Chord Clearway Napiszę tylko tak - miałem go i już go nie mam 😉 Ja też nie mam. Misiek, czemu masz taką okropna flagę w awatarze? Czy Twoja twarz jest pomarańczowa? Ja się takich ludzi boję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 29 minut temu, Bebop napisał: Misiek, czemu masz taką okropna flagę w awatarze? Czy Twoja twarz jest pomarańczowa? Ja się takich ludzi boję. Dlaczego okropną? Wiesz co to za flaga? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 (edytowany) @misiekx służysz ,,pod,, generałem Lee? Widać ją na koncertach Lynyrd Skynyrd Edytowano 13 września 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Bingo👍 Ale jak już to pod generałem Thomasem'Stonewall'Jacksonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 (edytowany) Wiem, że to flaga ,,południowców,, z czasów wojny secesyjnej. Podoba mi się bardziej niz obecna flaga USA. W tym klipie jest chyba przywiązana do mikrofonu Edytowano 13 września 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Zespół znany i lubiany, utwór super. A co do Wojny Secesyjnej, historii Stanów Zjednoczonych jak i całego południa (Dixilandu) to mój konik. 20 minut temu, Rega napisał: Widać ją na koncertach Lynyrd Skynyrd Dokładnie 21 minut temu, Rega napisał: Widać ją na koncertach Lynyrd Skynyrd Dokładnie 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 @misiekx a ja właśnie jestem na koncercie😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Super, to się nazywa miło spędzony wieczór. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 1 godzinę temu, Rega napisał: Wiem, że to flaga ,,południowców,, z czasów wojny secesyjnej. Podoba mi się bardziej niz obecna flaga USA. https://www.jambase.com/article/patterson-hood-warren-haynes-discuss-confederate-flag Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 1 godzinę temu, misiekx napisał: Dlaczego okropną? Wiesz co to za flaga? Coś tam wiem. Mam nieco inne poglądy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Każdy ma prawo do własnego zdania. Flaga to tylko symbol, który może być przez każdego inaczej interpretowany. W Wojnie Secesyjnej przynajmniej 90% walczących, tak południowców jak i jankesów, głęboko w.... miało problem niewolnictwa, przynajmniej na jej początku. Np. gen. Lee był przeciwny niewolnictwu a np. Lincoln na początku wojny nie walczył o uwolnienie niewolników tylko o to, żeby Unia się nie rozpadła. Ale to chyba nie ten temat, żeby tu o tym pisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Michał, w obecnych czasach ta flaga ma jedną wymowę. Ja tego nie lubię. Kończę dyskusję. Przepraszam za off top. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 9 minut temu, Bebop napisał: . Mam nieco inne poglądy A skąd wiesz jakie ja mam poglądy? Miłej nocki. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Nie wiem. Mam nadzieję, że fajne. Nie trzeba wojować i ja nie mam zamiaru 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts