Skocz do zawartości

Coś o nas

Recommended Posts

Więcej rzeczy potrafi o których nie mogę tutaj mówić  😂😂😂

9 minut temu, Maciek12325 napisał:

Przecież dałem na końcu 😉 A i gotować też potrafi. Ty tylko kawę 😂😂😂😂
Którą trzeba pić jakąś dziwna łyżką 🙃🙃🙃

Qr....a teraz skumałem, co to za Maciej  do mnie pisze. 

Ale smakowała kawa? no smakowała 😁

🤣🤣🤣🤣

Ty łotrze 😁

Miałeś inny nick 🤔

Edytowano przez DiBatonio

8 minut temu, DiBatonio napisał:

Więcej rzeczy potrafi o których nie mogę tutaj mówić  😂😂😂

Qr....a teraz skumałem, co to za Maciej  do mnie pisze. 

🤣🤣🤣🤣

Ty łotrze 😁

Miałeś inny nick 🤔

Tak, ale Od jakiegoś czasu mam nick z maila.  Zaglądam już sporadycznie. Jak zobaczyłem kubek to kilka innych rzeczy mi się przypomniało 😉 Pozdrów M. 

Edytowano przez Maciek12325

27 minut temu, audiowit napisał:

Mariusz, dlaczego

Myślałem, że "Wasze systemy" to wyjątkowy wątek. Zobaczyłem zdjecie Adama w strumyku i stwierdziłem, że to profanacja wątku, z całym szacunkiem do Adama i jego polarnych pasji, więc cofnąłem się do Himalajów, wiary i uciąłem może faktycznie nie w tempo, ale naprawdę mam mniej czasu na wnikanie co kto miał na myśli i dlaczego ten offtop miałby tam wisieć.

Wybacz, że bez pytania, ale pewnie i tak bym to zrobił. Jeżeli masz jakieś konkretne propozycje co przenieść, a co zostawić to proszę o konkrety. Naprawię 😉

Ok. Nie ma problemu.

Wczesniej byly posty do ktorych moj sie odnosił. Konkretnie do robienia religii z audio.

Jak bedziesz mial chwilkę to moze warto przekleić post Artura, zeby wiadomo bylo o co chodzi. Bo tak to wyglada, ze juz do konca skretyniałem ;)

Tez uwazam, ze Nasze systemy to wyjatkowy watek. Na naszym forum jest strasznie duzo dygresji i komentarzy. Chyba to dobrze, choc zeczywiscie czasem trudno się polapać.

Dziękuję.

50 minut temu, Rafał S napisał:

Mariusz: nie potrafisz podejść holistycznie do systemu audio.

Przyłapałeś mnie, ale czy słusznie oceniasz? Właśnie słucham muzyki i czytam Psalmy.

Mają wiele do przekazania słowa w nich zawarte, a schodząc głębiej warto mieć świadomość, że w muzycznej oprawie przekaz jest silniejszy.

Trochę na temat tu

Edit.

Proszę nie rozwijajcie tematu religii tutaj. Napomknąłem tylko niejako przy okazji wywołany do tablicy 😉

Screenshot_20250215_113646_Bible.jpg

Screenshot_20250215_113429_Gallery.jpg

35 minut temu, MariuszZ napisał:

Właśnie słucham muzyki i czytam Psalmy.

U mnie podobnie, ale nie do końca. Czytam i przygrywa mi saksofonowy jazz. Ale lekturą jest akurat biografia Słonimskiego ("Heretyk na ambonie"). :)

W domu błoga cisza, bo moje trzy dziewczyny wyjechały na tydzień. Aż się nie chce wstawać z kanapy. Ale trzeba będzie choć symboliczny trening zrobić w domu, a potem wyjść nad morze, póki słońce.

Edytowano przez Rafał S

1 godzinę temu, MariuszZ napisał:

Przyłapałeś mnie, ale czy słusznie oceniasz? Właśnie słucham muzyki i czytam Psalmy.

Mają wiele do przekazania słowa w nich zawarte, a schodząc głębiej warto mieć świadomość, że w muzycznej oprawie przekaz jest silniejszy.

Trochę na temat tu

A myślałem, że to forum o audio 🤭

Za chwilę naprawdę wysypią się propozycje wpisania punktu do regulaminu forum o  "obrazie uczuć religijnych" czymkolwiek one są  i będzie jeszcze weselej🤭

15 godzin temu, DiBatonio napisał:

Wracam z pracy, kolacja jak zawsze czeka 😉

😁

😂😂😂

😍😍😍

🤭

Na kaloryferze? 😉 

Wyjaśnienie dla młodzieży młodszej: 

Studenckie małżeństwo. Mąż wraca z pracy i widzi żonę siedzącą na kaloryferze... 

- Kochanie, dlaczego siedzisz na kaloryferze? 

- Podgrzewam Ci kolację.