Kraft Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 A coaxialem nie można? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 20 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Tak wygląda tył "Cichego Anioła z Monachium...." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Tylko po te kombinacje? Jak Ci zależy na graniu z plików, to kupić dysk sieciowy i niech sobie Yamaha z niego gra przez sieć. Brzmieć będzie tak samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 20 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Yamaha zostanie sprzedana. Ceny galopują. Zastanawiam się, czy pod nowy zestaw (tematowy) nie kupić już streamera (SAM1T, Lumin U2 mini itp) dla przyszłego DACa - takiego, czy innego. Zastanawiałem się wobec powyższego, czy skoro już wydaję diengi nie spróbować porównać go z obecnym streamerem w 803D. Poza tym chciałem tą moją operę mydlaną ujętą tak gracko, w tytułowym temacie, szczęśliwie zakończyć cały i zdrów. To zaś może stanąć pod znakiem zapytania, jak oznajmię mojej drugiej połówce, że właśnie kupiłem za 4 kPLN pudełeczko rozmiaru płyty CD (SAM1T), które do niczego się na razie nie nadaje......🤣😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 A no coaxialem , sorry. Myślałem że masz inny wzmacniacz i chcesz podpiąć sailenta i wykorzystać sam streamer w 803 . I je porównać . Ale w sumie gratow docelowych nie masz jeszcze więc takie porównania są bez sensu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Podłączysz Coaxialem. Ale chwilę. Skąd wiesz jaki będzie wzmak? A jak będzie bez DACa? Może lepiej sprawdzonego bezpiecznego Cambridge CXN? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 29 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 (edytowany) Muszę w sporym zakresie zrewidować swoje spostrzeżenia względem odsłuchu: Mich X5 + B&W 702S3. Słuchałem w innym miejscu, za DACa robił Rose 150, wszystko połączone XLRami. Nie wiem na ile to kwestia pomieszczenia, na ile DACa a na ile sposobu połączenia. Bas się "spiął w sobie", zrobił się krótszy i bardziej sprężysty. Niestety nie było Michi X3, który jest w takim jak powyżej zestawieniu jako superduet w THF. Cena takiego zestawu jest nader kusząca. A to jaką robotę robi i dźwiękowo i wizualnie Rose 150 to masakra. W 90% utworach z dużymi składami basowymi jest już naprawdę super. Nie idealnie, ale naprawdę super. Pozostałe 10% nadal pozostawia pewien niedosyt..... Powtórzę jak ktoś nie słucha metalu i ogólnie ciężkiego rocka, to B&W 702S3 są bez mała na poziomie 804D4 (na YT można znaleźć już niemiecki test porównawczy). PS. Słuchałem też kolumn YB audio......😉 Edytowano 29 grudnia 2022 przez Rokownik dopise 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 4 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 (edytowany) Pojawiajà się nowe klocki… https://naforum.zapodaj.net/8fa39b65b92a.jpg.html PS. Jak wrzucić zdjęcie wprost z telefonu? Edytowano 4 stycznia 2023 przez Rokownik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 3 godziny temu, Rokownik napisał: PS. Jak wrzucić zdjęcie wprost z telefonu? Na razie chyba nie da się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Wybierasz plik. Ale ostatnio jest w ogóle jakiś problem z wrzucaniem fotek. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Może rozmiar pliku za duży 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Zdjęcia z telefonu nie chcą się wgrywać, nawet jak je przycinam. 🤨 Nic to....moja opera mydlana zaczyna przybierać zmaterializowaną postać. Jeszcze nie wiem, jak się skończy. Drogą kupna zanabyłem streamer Lumin U2 Mini w kolorze jw. czarnym. Kupiłem też dwa kabelki zasilające na wtykach Viborga. Jako, że chałupę mam nową, oddzielny obwód na salon, nowe kable etc, na razie będzie prąd wprost z gniazdka. Zobaczę po czasie, czy listwa coś zmieni. Kupiłem też wtyki bananowe by Jentzen, by w końcu zakonfekcjonować Chord Odysse2, które również na starcie zostają w systemie. Jakiekolwiek zmiany z kablach zostawiam sobie na dużo później, a i to nastąpi tylko wówczas, gdy moje uszy dadzą zielone światło. Zdarzenie to przyszłe i niepewne....😜 Konfekcja tylko dlatego, że mam w planach domowy odsłuch kilku ZG i zabawa z gołym kablem jest trochę upierdliwa. Następnym krokiem będzie wypożyczenie do domu McIntosha MA8950, połączenie go z Luminem (ktoś podpowie jakiś sensowny, nie druzgocący cenowo kabel???) i kolumny.. 1. Najpierw z tym co mam, czyli Hyperion IV, 2. ATC 40 SCM - kolega ma, przywieziemy i będziemy słuchać, 3. Rhea II - jak się ich twórca zgodzi na wypożyczenie, 4. YB Audio Huracany RS - albo pojadę z Makiem albo wypożyczę paczki do domu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. pzdr 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Nie wróżę sukcesu w połączeniu Maka z ATC SCM 40 😉. Choć ciekawy jestem wniosków gdyż każdy preferencje i oczekiwania inne ma 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Co przyciąłeś z pierwszego linku? Jakby się pojawił moderator to poproszę o usunięcie tych moich nieszczęsnych prób. Sam chyba tego nie mogę zrobić... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 (edytowany) Dzięki 33 minuty temu, Rokownik napisał: Edytowano 5 stycznia 2023 przez Rokownik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 (edytowany) 33 minuty temu, J4Z napisał: Wkleiłem dokładnie to: https://thumbs2.imgbox.com/0c/20/wRm3BKek_t.jpeg Mniejsza o wklejanie grafiki. Powiedz lepiej, ile kosztuje ta sieciówka i czy jest dla Ciebie warta tych pieniędzy. Edytowano 5 stycznia 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 6 godzin temu, J4Z napisał: Po wrzuceniu na hosting dajesz: Otwórz grafikę w nowej karcie i z niej kopiujesz lub ppm kopiuj adres grafiki. I jak to wkleisz do posta to po chwili forum to przerobi sobie. Kurna, to 2002 rok, czy jak? Dobrze, że jeszcze przez Corela nie trzeba przepuścić, żeby forum łaskawie zassało obraz;) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 (edytowany) 18 minut temu, J4Z napisał: @tomasz1w prowadziłeś kiedyś forum? Nie i moim zdaniem nie ma to nic do rzeczy. Nie wieszam na nikim psów, ale jest to trochę wkurzające, kiedy nie można normalnie dodać grafiki, jednocześnie na forum pojawiają się jakieś inne artefakty/krzaki a na mailu mam 100 wiadomości ze spamem dziennie. Ale wierzę, że uda się to ogarnąć:) Jednocześnie przepraszam za off-top i obiecuję, że nie będę tu ciągnął tego tematu. Zapraszam do ewentualnej dyskusji na ten temat tutaj: Pozdrawiam, Tomek. Edytowano 5 stycznia 2023 przez tomasz1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 9 godzin temu, Rokownik napisał: Lumin U2 Mini McIntosh MA8950 To ile zakładasz na kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 (edytowany) Przyjechał dzięki dystrybutorowi czyli HiFi Club...😀 Edytowano 6 stycznia 2023 przez RoRo edytowałem link do zdjęcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Link nie otwiera się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 @J4Zdzieki😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 (edytowany) Nie wiem, to jedyne forum, gdzie mam takie problemy ze zdjęciami. Na sąsiednim w klubie są zdjęcia... @J4Z jesteś wielki. To ja dziękuję. Ale z Firefoxem to przycinanie linku nic nie daje. Nie wiem o co kaman. Edytowano 6 stycznia 2023 przez Rokownik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 8 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rokownik Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Alleluja!!! Dzięki za pomoc.😎👍🏼 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts