tomek4446 Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 @Kraft tematem wątku jest AVS , więc wrócę do tego co tam było. jarek przejrzyj sobie wszystkie zamieszczane na Forum recenzje AVS i powiedz mi ile zachwytu poświęcono kolumnom polecanym najczęściej typu Fyne , popularne modele Klipsch , KEF , Tanoy , B&W , Polk Audio .....Wzmacniaczom Denon , Yamaha , Nad , Onkyo , Marantz ........ Dlaczego ... ? 2 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Można i z philipsem… Polecane jest również połączenie z bardziej dostępnym cenowo 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 @MarcKrawczyk Oj, ale zawieszenia w tych linkowanych Aletecach słabowite. Do wymiany😋. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 45 minut temu, tomek4446 napisał: Spójrz na wątek "wasze systemy" , zauważ jaka jest dysproporcja między prezentowanym tam sprzętem / używki , vintage/ a pytaniami o dobór i sztampowymi propozycjami nowych konstrukcji. Często się zastanawiam , dlaczego Ci ludzie jak już nabędą , to jakoś się nie chwalą 😃 Przychodzi facet do lekarza, zdejmuje spodnie, wykłada swój interes na biurko, patrzy na lekarza i milczy. Lekarz po pewnej chwili, zdziwiony, pyta: - Czy pana boli? - Nie. - Swędzi? - Nie. - Jest za duży? - Nie. - Za mały? - Też nie. - To co w takim razie?! - Fajny, nie? 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 @dorsz mogę się domyślać , ze to sarkazm. Wątek " wasze systemy " ma również cel edukacyjny. Dobrze jest wiedzieć co kto ma , choćby po to by , móc się zwrócić z pytaniami do właściciela jak chcemy nabyć taki sam element. Po za tym zdjęcia nadają kolorytu Forum 16 minut temu, Rega napisał: Oj, ale zawieszenia w tych linkowanych Aletecach słabowite Te 19-tki musiały być składowane w wilgotnym pomieszczeniu lub katowane na imprezach. Mam ten sam typ zawieszenia , i jest / lub wydawało mi się , że jest/ nie do zdarcia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Mam ten sam typ zawieszenia , i jest / lub wydawało mi się , że jest/ nie do zdarcia. Oj Tomku, piszesz jakbyś nie znał @MarcKrawczyk, wszystko potrafi😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Można i z philipsem… No ale nie ma co taki zestaw Philipsa z szafką rack z chęcią bym przygarnął. Coś pięknego! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 @tomek4446 - a ja myslę, ze właściciel ma w domu kota. One lubia na gumowych zawieszeniach głośników, ostrzyć sobie pazury. 😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Hej, Duzo tu było dyskusji i zachwytów po tegorocznym audio show nad małymi Gato. Wieke osób pisało, ze chciałoby je spróbować w domu, wiec tylko pozwolę sobie napisać, ze właśnie sprzedaje swoje Kto zainteresowany to niech zajrzy do zakładki „sprzedam” trzymajcie się! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts