Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Kraft tematem wątku jest AVS , więc wrócę do tego co tam było. jarek przejrzyj sobie wszystkie zamieszczane na Forum recenzje AVS i powiedz mi ile zachwytu poświęcono kolumnom polecanym najczęściej typu Fyne , popularne modele Klipsch , KEF , Tanoy , B&W , Polk Audio .....Wzmacniaczom Denon , Yamaha , Nad , Onkyo , Marantz ........ Dlaczego ... ?

2 minuty temu, MarcKrawczyk napisał:

Można i z philipsem…

Polecane jest również połączenie z bardziej  dostępnym cenowo

sansui.jpg

Napisano
45 minut temu, tomek4446 napisał:

Spójrz na wątek "wasze systemy" , zauważ jaka jest dysproporcja między prezentowanym tam  sprzętem / używki , vintage/ a pytaniami o dobór i sztampowymi propozycjami nowych konstrukcji. Często się zastanawiam , dlaczego Ci ludzie jak już nabędą , to jakoś się nie chwalą 😃 

Przychodzi facet do lekarza, zdejmuje spodnie, wykłada swój interes na biurko, patrzy na lekarza i milczy. Lekarz po pewnej chwili, zdziwiony, pyta:

- Czy pana boli?

- Nie.

- Swędzi?

- Nie.

- Jest za duży?

- Nie.

- Za mały?

- Też nie.

- To co w takim razie?!

- Fajny, nie?

Napisano

@dorsz mogę się domyślać , ze to sarkazm. Wątek " wasze systemy " ma również cel edukacyjny. Dobrze jest wiedzieć co kto ma , choćby po to by , móc się zwrócić z pytaniami do właściciela jak chcemy nabyć taki sam element. 

Po za tym zdjęcia nadają kolorytu Forum :) 

16 minut temu, Rega napisał:

Oj, ale zawieszenia w tych linkowanych Aletecach słabowite

Te 19-tki musiały być składowane w wilgotnym pomieszczeniu lub katowane na imprezach. Mam ten sam typ zawieszenia , i jest / lub wydawało mi się , że jest/ nie do zdarcia.

• 2 months later...
Napisano

Hej,

Duzo tu było dyskusji i zachwytów po tegorocznym audio show nad małymi Gato. Wieke osób pisało, ze chciałoby je spróbować w domu, wiec tylko pozwolę sobie napisać, ze właśnie sprzedaje swoje :) Kto zainteresowany to niech zajrzy do zakładki „sprzedam” 

trzymajcie się!