Grzesiek202 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 1 minutę temu, tomek4446 napisał: " ciężkie " 😂 Ciekawe czy rozumiemy je tak samo 😉. Ostatnio z tego miejsca przywiozłem... słoninę i litr czystej. Ale lubię ukraińską gościnność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 1 minutę temu, Grzesiek202 napisał: Ciekawe czy rozumiemy je tak samo Tak samo. Książkę mógłbym napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Zawsze jakaś wymówka 🙄. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Ja wiem @Asia, że to już któryś raz się wymawiam, ale co ja mogę? Takie szoł to się robi latem, kiedy ludzie mają urlopy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 16 minut temu, Grzesiek202 napisał: Ciekawe czy rozumiemy je tak samo 😉. Ostatnio z tego miejsca przywiozłem... słoninę i litr czystej. Ale lubię ukraińską gościnność. Czy ta słonina była na "4 palce" ? 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 (edytowany) Nie. To ich "sało" jest tak cienkie, że prawie przeźroczyste. Przyprawiane na mnóstwo sposobów. I naprawdę piękna sprawa przy pewnym rodzaju trunków 🙂. Edytowano 17 października 2023 przez Grzesiek202 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 (edytowany) Ja jeszcze miałem okazje jeść ich sało grube na te 4 palce, ale to było ze 20 lat temu. Chyba odbiegami od tematu. Edytowano 17 października 2023 przez Amarok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 7 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Ja wiem @Asia, że to już któryś raz się wymawiam, ale co ja mogę? Takie szoł to się robi latem, kiedy ludzie mają urlopy. Żadne imprezy, poza plenerowymi, nie odbywają się latem. Bo ludzie mają urlopy 😜. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 Doklejam do wątku 4 minuty temu, Bartek Chojnacki napisał: Dla wszystkich obserwujących - na tegorocznym audioshow znowu będzie można mnie posłuchać, tym razem na dwa tematy: https://audioshow.pl/pl/wystawa/seminaria/piatek_17_00_akustyka_bartlomiej_chojnacki_badania_percepcyjne_slepe_testy_i_odsluchy_przeglad_naukowy_i_dyskusja_praktyczna https://audioshow.pl/pl/wystawa/seminaria/sobota_15_00_akustyka_bartlomiej_chojnacki_adaptacja_pomieszczenia_odsluchowego_z_wykorzystaniem_elementow_wyposazenia_domowego Wykłady w piątek o 17, sobotę 11 i 15 oraz niedziela 11 i 15. Myślę że tematy ciekawe, szybko odpowiem że tak, będzie o testach kabli też, ale krótko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 przygotowania pomieszczenia dla Børresen/Aavik w toku (Audio Group Danmark/Audiomagic) https://fb.watch/nObfNt2HmF/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 W strefie słuchawkowej zaprezentujemy ofertę słowackiego producenta słuchawek planarnych i dynamicznych oraz wzmacniaczy. Wszystkich zapraszamy do zapoznania się z ich ciekawymi wyrobami. Będzie oczywiście flagowy model słuchawek planarnych Erzetich Charybdis w połączeniu ze wzmacniaczem Deimos o konstrukcji dual mono pracującym w klasie A. Pojawią się także słuchawki Mania oraz Phobos . Ze wzmacniaczy będą Bacillus Tilia i Erzetich Perfidus wzmacniacz słuchawkowy klasy A Sprzęt już się wygrzewa na AVS2023🙂 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Dodatkowo w naszym stoisku słuchawkowym czeka nas niepowtarzalna okazja posłuchania jednych z najdroższych słuchawek na świecie. Odwiedźcie RMS i posłuchajcie elektrostatycznych słuchawek HIFIMAN Electronics 𝙎𝙝𝙖𝙣𝙜𝙧𝙞-𝙇𝙖 Sr w zestawie ze wzmacniaczem Shangri La Jr. Poza tym pojawią się najnowsze wzmacniacze: Prelude Serenade EF600 Ze słuchawek nie zabraknie: Arya Organic Ananda Nano Audivina HE-1000 V3 Susvara HE-R10P Zapraszamy do odwiedzenia nas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 𝙎𝙖𝙡𝙖 𝙎𝙆𝙔𝘽𝙊𝙓 𝟮𝟮𝟭: Absolutna petarda - Perlisten Audio S7t LE, czyli limitowana edycja flagowego modelu kolumn uhonorowanych nagrodą EISA. Napędzi je najnowsza elektronika NuPrime Audio w postaci debiutującej na Audio Video Show seria Evolution 2: kocówki mono Evolution Two Mono o mocy 300W na kanał przy 8 Ohm razem z preampem z Evolution DAC-2! Czy najlepsze może być jeszcze lepsze? Przekonajmy się! 𝙎𝙖𝙡𝙖 𝙎𝙆𝙔𝘽𝙊𝙓 𝟮𝟮𝟬: Europejskie brzmienie zaprezentują topowe francuskie kolumny Triangle Audio z jubileuszowej serii Magellan 40th w duecie ze słowackim hi-endem: Canor Audio i premierowym odpaleniem wzmacniacza Virtus I2 𝗛𝗮𝗹𝗹 𝗪𝟳 / 𝗜𝗜 𝗽𝗶𝗲̨𝘁𝗿𝗼 Obok skyboxów znajdziecie strefę polskiej marki 𝗠𝗲𝗹𝗼𝗱𝗶𝗸𝗮, na której oprócz głośników instalacyjnych i oferty kablowej, w tym nowości z 2023 roku, zobaczycie całkowicie premierowo - nowy interkonekt 2x XLR Melodika 𝗕𝗦𝟮𝗫 z serii Brown Sugar. Tutaj zobaczycie także nową markę w naszej ofercie, o czym powiemy więcej już wkrótce! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koobal Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 (edytowany) Witajcie, miło nam poinformować, że w tym roku na wystawie Audio Video Show CIRCLE LABS będzie aż w trzech pokojach! Hotel Sobieski, pokój 616 (NAUTILUS): Circle Labs P300 oraz 2 x M200 jako wzmocnienie do systemu opartego o odtwarzacz SACD Accuphase DP-750, Gramofon Transrotor Rondino z wkładną ZYX Ultimate 4D, pre gramofonowe Phasemation EA-350, Kolumny głośnikowe Dynaudio Confidence 30 Hotel Sobieski, pokój 127: Circle Labs P300 oraz M200 (jako końcówka stereo), gramofon Sikora, kolumny Joseph Audio model Pulsar2 Stadion Narodowy sala Skybox 228 (KORIS): Circle Labs P300 oraz 2 x M200 wraz z elektroniką towarzyszącą: przetwornik D/A Meitner MA3, gramofon Acoustic Signature Verona Meo, kolumny głośnikowe Fink Team Borg Episode 2! Wszystkich serdecznie zapraszamy! Edytowano 23 października 2023 przez Koobal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Dnia 17.10.2023 o 12:19, Asia napisał: Razem z Tomaszem głaskaliśmy. I nie uciekło? 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkos Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 witajcie, Wybieram się samochodem z Rzeszowa na audio video show jeśli ktoś ma ochotę na wspólną podroż zapraszam na prv. mogę zabrać 3 osoby pozdrawiam Grzegorz 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 41 minut temu, grzegorzkos napisał: mogę zabrać 3 osoby pozdrawiam Grzegorz Bardzo miły gest, może ktoś skorzysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 (edytowany) Mam problem z zakupem biletu. Nie chce mi ani przez stronę, ani przez aplikację przejść. Wiecie może czy w kasach będzie można kupić też karnet, czy tylko bilety jednodniowe? Apejt - oszukałem system i bez zalogowania się można dodać karnet do koszyka. Po zalogowaniu nadal tam był więc się udało. Szkoda, że przez aplikację nie dało rady. bo nie trzeba by było ponosić opłaty manipulacyjnej. Edytowano 24 października 2023 przez Chmarski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Właśnie dokonałem zakupu biletu przez aplikację, może mieli jakieś problemy z serwerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Najwyraźniej, bo w tej chwili bez problemu dodało w apce do koszyka. Jestem prawie 3PLN w plecy. Przeżyję chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 To nie do przyjęcia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 10 godzin temu, grzegorzkos napisał: witajcie, Wybieram się samochodem z Rzeszowa na audio video show jeśli ktoś ma ochotę na wspólną podroż zapraszam na prv. mogę zabrać 3 osoby pozdrawiam Grzegorz Hej, To może pojedziemy na dwa auta? U mnie wyjazd przed południem w piątek i do zobaczenia na miejscu 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Tydzień zacząłem od popsucia wzmacniacza, więc to że trafiłem akurat na problem z serwerem mnie specjalnie nie dziwi. Bardziej się stresuję co będzie do końca tygodnia, tym bardziej, że w czwartek jadę na off-road. Oby się nie okazało, że ten karnet to po całości do piachu będzie, a nie tylko te 3PLN kary za płatność ze strony internetowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 20 minut temu, Chmarski napisał: Jestem prawie 3PLN w plecy. Przeżyję chyba Byłoby na jeden przejazd komunikacją miejską w Wawie. 😀. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Jakbym był studentem. 20-minutowy dla mnie to 3.40. Ale fakt nie dużo musiałbym dołożyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts