stach_s Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja będę. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 34 minuty temu, stach_s napisał: Ja będę. Ciekawe czy Witold będzie i czy wreszcie dostąpimy zaszczytu poznania go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja chciałbym spotkać Tomka @elektron6 I Grześka @Grzesiek202 i wielu innych 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 A ja Sandrę Bullock 😂 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 A kto to jest??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 2 minuty temu, Dedal75 napisał: A ja Sandrę Bullock 😂 No nie. Tak to nie ma. Albo ja, albo ona. @stach_s jak tylko robota puści, to będę :). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 (edytowany) Dobra wybieram Grześka 😂 a Sandrę obejrzę w Speed 🥳 Edytowano 15 września 2023 przez Dedal75 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Mam wrażenie, że kto chciał, już się ujawnił. Nie ma takiego obowiązku w regulaminie forum 🙂. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Tzn? 🤨 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ujawnię się i ja, zaczynam w piątek od stadionu… 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Tak jak w zeszłym roku 🙂. 46 minut temu, Dedal75 napisał: Tzn? 🤨 Pokazał swoją twarz innym forumowiczom. 18 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Ujawnię się i ja, zaczynam w piątek od stadionu… A na stadionie w piątek wszystko jest już otwarte dla publiki? Waham się, szczerze mówiąc. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Poprzednio od 12 wpuszczali i było naprawdę mało ludzi, a jak będzie teraz to się okaże… zdjęcie zrobione w zeszłym roku w piątek o godz. 12.36 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Kurczę, ale to przeleciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja przyjeżdżam w sobotę. Najpierw stadion a w niedzielę rano hotele. Ponoć wtedy jest tam mało ludzi. Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów ma jakiś plan zwiedzania? W zeszłym roku było to wszystko dość spontaniczne i chaotyczne, przez co chyba kilku rzeczy, które chciałem zobaczyć, nie zobaczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja w końcu zapomniałem wbić do salki z T+A 😐 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 (edytowany) 15 minut temu, KrólKiczu napisał: Ja przyjeżdżam w sobotę. Najpierw stadion a w niedzielę rano hotele. Ponoć wtedy jest tam mało ludzi. Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów ma jakiś plan zwiedzania? W zeszłym roku było to wszystko dość spontaniczne i chaotyczne, przez co chyba kilku rzeczy, które chciałem zobaczyć, nie zobaczyłem. Najczęściej są dwie szkoły zwiedzania; wszystko ale po łebkach (10-15 minut na wystawę) lub wybiórczo (10-15 top salonów z możliwością posłuchania na spokojnie kilku utworów). W tym roku osobiście wybiorę opcję 2. Edytowano 15 września 2023 przez elektron6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 13 minut temu, KrólKiczu napisał: W zeszłym roku było to wszystko dość spontaniczne i chaotyczne, przez co chyba kilku rzeczy, które chciałem zobaczyć, nie zobaczyłem. Całkiem jakbyśmy razem chodzili 😉. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja planuje być już w piątek, ale to jeszcze trochę czasu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: Całkiem jakbyśmy razem chodzili 😉. Ja chciałem zobaczyć w ubiegłym roku PMC i raz, że jak już byłem na miejscu, to całkiem o tym zapomniałem. A dwa, jakoś chodząc po stadionie, nie znalazłem ich salki. 2 godziny temu, elektron6 napisał: Najczęściej są dwie szkoły zwiedzania; wszystko ale po łebkach (10-15 minut na wystawę) lub wybiórczo (10-15 top salonów z możliwością posłuchania na spokojnie kilku utworów). W tym roku osobiście wybiorę opcję 2. To ja i koledzy, z którymi zwiedzaliśmy, wybraliśmy jeszcze inną drogę. Jeśli coś nam nie podeszło od razu, wychodziliśmy równie szybko jak weszliśmy. A jeśli coś było godnego uwagi, zostawaliśmy na dłużej. W 2 czy 3 pokojach udało mi się nawet porozmawiać z konstruktorami, z czego jeden Pan był tak gadatliwy, że ciężko było mi się wyrwać z jego salki, chociaż sprzęt jakoś szczególnie mnie nie urzekł 🙂. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 31 minut temu, KrólKiczu napisał: Jeśli coś nam nie podeszło od razu, wychodziliśmy równie szybko jak weszliśmy. A jeśli coś było godnego uwagi, zostawaliśmy na dłużej. Planuję podobny styl i tym razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja mam na celowniku kilka marek i chciałbym im poświęcić możliwie dużo czasu reszta wystawy w zależności co mi podejdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 Wystawa otwarta będzie dla publiczności w następujących dniach i godzinach: Piątek, 27 października 2023, 12:00 - 20:00 Sobota, 28 października 2023, 10:00 - 20:00 Niedziela, 29 października 2023, 10:00 - 18:00 Jest również informacja o noclegach dla uczestników 🙂: https://audioshow.pl/index.php?p=wystawa&lang=pl&s=nocleg 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 Jeszcze taka ciekawostka: Partner technologiczny AVS 2023 jakim jest Roon, przygotował dla wszystkich odwiedzających tegoroczne Audio Video Show 60-dniowy okres próbny swojego autorskiego oprogramowania do odtwarzania muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 Narodowy leży dość blisko mnie czas najwyższy tam pojechać 28.10 bardzo mi odpowiada 🙂 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 21 minut temu, Asia napisał: Jeszcze taka ciekawostka: Partner technologiczny AVS 2023 jakim jest Roon, przygotował dla wszystkich odwiedzających tegoroczne Audio Video Show 60-dniowy okres próbny swojego autorskiego oprogramowania do odtwarzania muzyki. Zawsze coś, mogliby pokusić się na gest i np. lifetime za połowę ceny, to byłoby już coś. 😀 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts