Artur Brol Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Mnie tez sie podoba, oprocz siedziska. Chyba ze wlasciciel, ma tylko wyznaczony czas, ktory moze spedzic na sluchaniu muzyki, wiec znalazl sobie fotel na ktorym tylko tyle moze wysiedziec. Sprytnie.😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca (edytowany) 26 minut temu, Artur Brol napisał: znalazl sobie fotel na ktorym tylko tyle moze wysiedziec. Sprytnie.😏 Na każdy, nawet najwygodniejszy, można mieć w zapasie pudełko pinesek😋, albo właczać Muslima Magomajeva. 🤣. PS W dobrej cenie znajomy mebel https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwicnu-y8suGAxXtGKIDHak_ABsYABABGgJsZQ&co=1&ase=2&gclid=CjwKCAjwgpCzBhBhEiwAOSQWQUBp4iwWhtJFuGAgxMYqYxrAmNV3u04_knCXn83vi2YS61fqk4lRERoCmfIQAvD_BwE&ohost=www.google.com&cid=CAESV-D2qUn5UG3FxcwAUfs-0SVQqsyh2Nb2VfjSnN_Tf-qz3-foDWkcl72zEmfFxZs1ULsJy06mGtTjmll-rFiK_2ewmHaMfCRlTShc2FocPTHAljhvpGjneQ&sig=AOD64_0LiOCcu56e03mFQXVOWrGYyJKfUA&ctype=5&q=&nis=4&ved=2ahUKEwi5nuqy8suGAxV4JhAIHQCxEH8Q9aACKAB6BAgHEBE&adurl= Ten ładniejszy Edytowano 8 czerwca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca (edytowany) Kupować drogi mebel, żeby na nim pineski klasc? Rzeczywiście, ten z linka ciekawy i nie drogi. Ale to chyba nie oryginał? Może mi się już pomieszało, ale to chyba droższe siedzisko było? Screen shot 'a sobie zrobilem 👍 Edytowano 8 czerwca przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Na ogół dla odwrotniej części ciała, jest najzupełniej obojętne czy mebel jest oryginalny czy też nie . Ważniejsza jest wygoda. A to czy oryginal to juz siedzi w mózgu, który nawet nie ma styczności z tym fotelem😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Myslalem ze kopiowanie jest wciaz zabronione.😏 Jednak jeśli wygodne to kopia się też sprzeda. Za ta sume to byłbym w stanie to sobie sprowadzić z PL. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 26 czerwca Udostępnij Napisano 26 czerwca Trudno mi było zdecydować, gdzie to zdjęcie podwiesić. Nie wiem na którym siedzisku tak pięknie wyszło. +/- 3dB, 20-250Hz. Bez aktywnej korekcji. czy ktoś rozumie mój zachwyt, podziw? Wybaczcie pomiarowy offtop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 lipca Autor Udostępnij Napisano 7 lipca Fotelik jako taki, ale te zabawki… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 lipca Autor Udostępnij Napisano 24 lipca Foteloleżanka… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia A może taki Scorpion Chair by Vyacheslav Pahomov? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia No, no. Niezły fotelik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia No nie dałbym rady skupić się na muzyce... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 września Autor Udostępnij Napisano 7 września Retro nowe… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września Udostępnij Napisano 15 września Pokój z widokiem 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 września Udostępnij Napisano 15 września 34 minuty temu, Asia napisał: Pokój z widokiem 🙂. Niby tak, ale jak dla mnie za pierona bym się tam dobrze nie czuł... Sterylnie, zimno, akustyka zapewne wybitna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Ja bym tam przycupnęła koło basenu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 września Udostępnij Napisano 18 września Dnia 16.09.2024 o 22:48, Asia napisał: Ja bym tam przycupnęła koło basenu. Asia, a jak tam u Was? Nie zalało Was - jesteście w miarę bezpieczni? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października Autor Udostępnij Napisano 1 października Fotel chyba znany… 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Estelia Style 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Dnia 18.09.2024 o 11:46, Rafał S napisał: Asia, a jak tam u Was? Nie zalało Was - jesteście w miarę bezpieczni? Dziękuję za pamięć, u nas na szczęście spora górka i brak piwnicy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Dnia 24.07.2024 o 20:40, MarcKrawczyk napisał: Dnia 1.10.2024 o 18:47, MarcKrawczyk napisał: Marcin, skąd Ty bierzesz te wszystkie "zdjęcia"? Sam je generujesz? Przecież to się nie dzieje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października 8 minut temu, Kraft napisał: Marcin, skąd Ty bierzesz te wszystkie "zdjęcia"? Sam je generujesz? Przecież to się nie dzieje. Jarek , teraz już wiem kto jest właścicielem tych trzystu mieszkań, o którym pisali w Onecie ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Jarek , teraz już wiem kto jest właścicielem tych trzystu mieszkań, o którym pisali w Onecie ? Jezu! Ile sprzątania! Nie zazdroszczę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października A jak sobie tak patrzę na te wszystkie foteliki, to naszła mnie taka refleksja. Wszyscy tuzowie od akustyki i pozycjonowania kolumn piszą , że między kolumnami a siedziskiem słuchacza nic ma nie stać. A tu proszę ,wszędzie podnóżek I tak to w życiu bywa , że jak coś jest wygodne i funkcjonalne , to zaraz się z czymś kłóci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października A widział ktoś pomieszczenie w którym taki tuz słucha? Ciekawe, czy sami stosują się do swoich zasad? Osobiście powątpiewam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Ma być funkcjonalnie i wygodnie, zasady są dla innych. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts