MarcKrawczyk Napisano 17 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2023 Fotel może i bardziej kinowy, ale to reggae musi nieźle dawać… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Po prostu przytulnie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 29 listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 listopada 2023 Może to nie pokój w domu, ale też jest przytulnie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 (edytowany) Ale ładny horn!👍 Niedługo już i moje biedy 511B zagrają. Moje obudowane są drewnem. Edytowano 30 listopada 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 Cóż więcej potrzeba? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 14 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Cóż więcej potrzeba? Powiedział bym że nawet z połowę tego sprzętu można by wywalić i tak było by pięknie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 32 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Cóż więcej potrzeba? Co to za klocki? Wyglądają jak Diora czy Radmor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 8 minut temu, Slawko69 napisał: Wyglądają jak Diora czy Radmor. Raczej Pioneer lub JVC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 coś dla nieco młodszych audiofilów... 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Dnia 9.12.2023 o 19:33, MarcKrawczyk napisał: coś dla nieco młodszych audiofilów... Kupuję ten patent Dwóch moich chłopców powoli się interesują skąd wydobywa się dźwięk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 Nie wiem gdzie patrzeć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2023 12 godzin temu, Mar_Wal napisał: Kupuję ten patent Dwóch moich chłopców powoli się interesują skąd wydobywa się dźwięk Jeszcze nie znasz inwencji młodych ludzi w dążeniu do wyjaśnienia interesujących ich rzeczy😂. Lepiej nie próbuj , bo będziesz musiał wzywać fachowca ze szlifierką kątową lub strażaków z nożycami pneumatycznymi. . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 19 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Nie wiem gdzie patrzeć? Ten samowar cudo. W zamierzchłych czasach stał taki u mnie jako mebel . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 Stylowy chaos… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2023 No i tak ma być. Pokój do słuchania to nie sterylna sala z eksponatami. Mnie taka sterylnośc wręcz odstręcza od słuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2023 A sprzęt to gdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 16 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2023 13 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: A sprzęt to gdzie? po prawej stronie obrazka😉 Dnia 14.12.2023 o 20:38, Rega napisał: No i tak ma być. Pokój do słuchania to nie sterylna sala z eksponatami. Mnie taka sterylnośc wręcz odstręcza od słuchania. sterylność to może nie, ale lubię mieć pole odsłuchu bez przeszkód. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Mały kącik hegla… 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Dnia 9.12.2023 o 19:33, MarcKrawczyk napisał: coś dla nieco młodszych audiofilów... Błaszczak by się mógł uczyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoJohnDny Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Widzę, że na wielu zdjęciach przewija się kominek Gyrofocus - projekt dość leciwy, ale wciąż jest to piękna rzecz, miałem tę przyjemność posiadać go w poprzednim miejscu zamieszkania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 W pokoju z Heglami bym posłuchał👍/akustyka, reszta zdjęć/pokoje kogel-mogel, chaos. Te z szafami pełnymi winyli fajne pochłaniacze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Dnia 12.12.2023 o 21:09, MarcKrawczyk napisał: Nie wiem gdzie patrzeć? Chyba nawet wiem gdzie to jest, prawie po sąsiedzku. Chociaż nie dane mi było być w środku i posłuchać. Rozponaję widok z okna (chyba ). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2023 Czy po winylach teraz nastanie renesans cd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 19 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2023 Przy ostatnich zakupach odkryłem taki salon audio w Czechach 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2023 Dnia 17.12.2023 o 18:31, MarcKrawczyk napisał: Szkoda że nie dowiemy się ktory zestaw lepidj gra🤔: - monitory dynaudio z rel s510, czy... - podłogowe B&W? I czy również doposażenie subwooferem. Z zdjęć ewidentnie wynika ze to jest to samo pomieszczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts