MarcKrawczyk Napisano 19 lutego Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 12 minut temu, Wing0 napisał: Znowu ten fotel 😉😅 Oj! Chyba nie tym razem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego (edytowany) 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Może być? Pioneer HPM 100 też super. Ogólnie przytulny pokój. ps. jeszcze sobie do salonu takie wstawie lub im podobne... jak nic mi nie wyjdzie w małej klitce/dorobie się. Edytowano 19 lutego przez Pitt39 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego 15 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Może być? Milusio, przytulnie, domowo. Słowem jednym słuchałby A tak przy okazji, czy ta kanapa stojąca "na linii odsłuchu" nie przeszkadza, nie psuje jakości odbioru? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego Taki oto znalazłem w internecie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 20 lutego Udostępnij Napisano 20 lutego 4 godziny temu, Mar_Wal napisał: Milusio, przytulnie, domowo. Słowem jednym słuchałby A tak przy okazji, czy ta kanapa stojąca "na linii odsłuchu" nie przeszkadza, nie psuje jakości odbioru? Też właśnie miałem to napisać heh. Z pewnoscia to nie audiofil, raczej meloman Audiofil raczej by "wyczyścił" przestrzeń ucho-głośnik Ale "z drugiej strony" podoba mi sie, że pokój jest typowym pokojem bez przesadnego zamieniania go w jaskinie audiofilską. Na własnym przykładzie wiem iż większość czasu u mnie gdy sprzęt sobie gra, jest to granie dla klimatu, w tle, bez przesadnego angażowania sie w treść i ten pokój śmiało spełnia takie zadanie 👍 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 lutego Autor Udostępnij Napisano 21 lutego No to teraz trąbki i tuby… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego (edytowany) Oj, to chyba nie zabrzmi. Pogłos z kilka sekund:( Edytowano 21 lutego przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego (edytowany) Kilka sekund to w kościołach i katedrach, tutaj może być długi, ale nie aż tak. Edytowano 21 lutego przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego Autor Udostępnij Napisano 23 lutego Ciekawe jak te Proac K6 Signature tu zagrajo… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego 30 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe jak te Proac K6 Signature tu zagrajo… 250W - szyby nie wylecą 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 lutego Autor Udostępnij Napisano 24 lutego Magiczne miejsce… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego 30 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Magiczne miejsce… Magia Magico 😗 Widzę tu dużo sprzętu Aries Cerat. Z kolei te dwa urządzenia z lustrzanym frontem - co to za firma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego (edytowany) Magico fajne są i nie mowię o wyglądzie 😉 Edytowano 24 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Dnia 20.02.2024 o 13:10, rpm napisał: Taki oto znalazłem w internecie. AMT na górze, ale takie krowy dają na bank po uszach niskimi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego Nie wiem do końca co tu słychać, ale man cave jest… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego To się nazywa ściana dźwięku😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 marca Autor Udostępnij Napisano 3 marca Ładniusio… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Super widok za oknem 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Kolega spod Chodzieży ma troszkę ładniejszy. To ta Chodzież, która rzekomo mieści się w Rosji 🤭 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca Widok też ładny, ale ja wolę góry i lasy. Jeziora i morze raz do roku mi wystarczy. Chociaż mieszkam od morza jakieś 5 km. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca (edytowany) 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Podobnie jak Twój kolega fortepian, ja chciałem wstawić do salonu pianino. Ale zrezygnowałem bo bałem się o mimowolne rezonowanie instrumentu podczas słuchania muzyki. A tu proszę… skoro stoi to pewnie nie ma z nim tego problemu… Edytowano 4 marca przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 marca Autor Udostępnij Napisano 6 marca Dnia 4.03.2024 o 00:42, DiBatonio napisał: To ta Chodzież, która rzekomo mieści się w Rosji 🤭 Pamiętliwiś, to już zahacza o stalking… A co do widoków, to ten całkiem niezły… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 marca Udostępnij Napisano 6 marca Dnia 4.03.2024 o 00:42, DiBatonio napisał: Kolega spod Chodzieży ma troszkę ładniejszy. I kolegów też masz lepszych? 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 marca Udostępnij Napisano 6 marca 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Pamiętliwiś, to już zahacza o stalking… Taaaaaa....stalking 🤭 6 godzin temu, Asia napisał: I kolegów też masz lepszych? Lepszych? Wolę takich, niż farbowanych... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 marca Autor Udostępnij Napisano 7 marca Trochę mnie to śmieszy… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts