majkel74 Napisano Sobota o 14:59 Napisano Sobota o 14:59 A słuchałeś 607s2 w tym samym systemie /pomieszczeniu co 706? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 15:47 Napisano Sobota o 15:47 1 godzinę temu, Kraft napisał: mojego Diraca Mamy na forum takiego speca, że się w pale nie mieści. Warto wykorzystać jego wiedzę. Nasz @MariuszZ właśnie daje szkołę dla największego speca na forum AS. Mariusz, jesteś wielki. No dobra, jeszcze ten user miksti… on musi być zatrudniony w NASA, normalny człowiek takiego łba nie ma. 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano Sobota o 17:15 Napisano Sobota o 17:15 1 godzinę temu, Kraft napisał: Nie. I nie zamierzasz sprawdzić jak grają w tych samych warunkach co wyższy model? Bo jak wziąć będą dla Ciebie lepsze, to po co przepłacać …? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 18:28 Napisano Sobota o 18:28 (edytowany) Lepiej włączyć TVP Kultura. Na żywo, pięknie grają. Edytowano Sobota o 18:28 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Dnia 11.10.2025 o 16:22, Kraft napisał: Taniej będzie odpalić w końcu mojego Diraca. Rozumiem, że już kręciłeś kolumnami i nie pomogło? Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 11.10.2025 o 10:49, Kraft napisał: Właśnie słuchając na 706 mam wrażenie, że słyszę dokładnie to, co zostało zaszyte w nagraniu. Odbieram ich granie jako realistyczne, wierne. A to jest wartość. Ciekawe jak wyglądają u Ciebie ich pomiary. Dnia 11.10.2025 o 17:47, kaczadupa napisał: Nasz @MariuszZ właśnie daje szkołę dla największego speca na forum AS. Jak dla mnie to użytkownik miksti nim jest. Jak napisałeś, kosmiczna wiedza, ale też w iluś tam procentach audiofil. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Adi777 napisał: Jak dla mnie to użytkownik miksti nim jest. Jak napisałeś, kosmiczna wiedza, ale też w iluś tam procentach audiofil. Nie wiem tylko czy ta wiedza ostatecznie pomaga czy jednak przeszkadza - ciągle chce się coś zmienić bo w głowie setka pomysłów co można zrobić inaczej. Plus jest taki, że żaden recenzent / bloger czy sprzedawca audio nie wciśnie nam marketingowego kitu. Siadamy, słuchamy i „widzimy” każdą „drgającą” cząstkę powietrza w naszym pokoju, wiemy skąd się bierze i dokąd zmierza . Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @kaczadupa Miałeś na myśli użytkownika xajasa pisząc o największym specu na AS? 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Plus jest taki, że żaden recenzent / bloger czy sprzedawca audio nie wciśnie nam marketingowego kitu. Tak, to na pewno 🙂 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Adi777 napisał: użytkownika Tak. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ciekawe jak wyglądają u Ciebie ich pomiary. Jak u mnie, to nie wiem, ale pomierzyli je w magazynie Stereo. I to razem z 705. Wykresy trochę się różnią. 705 mają bardziej wyrównane pasmo (choć i tak z podbitą górą). 706 grają bardziej V-ką. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 11.10.2025 o 17:47, kaczadupa napisał: Nasz @MariuszZ właśnie daje szkołę dla największego speca na forum AS. Dziwna sprawa , rano przed robotą odpaliłem AS i Mariusz był. Dwie godziny później już nie mogę znaleźć tego wątku. Przypadek ? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Dziwna https://www.audiostereo.pl/topic/170697-wpływ-pomieszczenia-i-zgranie-sprzętu-do-odtwarzania-muzyki/page/8/#comments Ciekawy wątek. Odpisz, cytując
Recommended Posts