Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, DiBatonio napisał: Absorber PREMIUM 100x50x11 cm od Addictive Sound Mam już coś podobnego w tej chwili (10cm PT80). Nie jestem zachwycony efektem, jaki wniosło - szukam czegoś innego. Jeśli te VicPattern Ultra Wavewood MKII się nie sprawdzą, to oddam je i będę szukał dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Rafał S napisał: Mam już coś podobnego w tej chwili (10cm PT80). Nie jestem zachwycony efektem, jaki wniosło - szukam czegoś innego. Jeśli te VicPattern Ultra Wavewood MKII się nie sprawdzą, to oddam je i będę szukał dalej. To zależy ile tego masz i w jakim miejscu użyłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Temat sie ładnie rozwija, cieszy to ze mamy coraz wiecej świadomych użytkowników na forum. To ja też się pochwalę. Udało mi się w końcu przekonać małżonkę do ostatniej fanaberii w salonie. A tak to u mnie teraz wygląda, ostateczna adaptacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Elegancko. Edytowano 4 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Fajnie wygląda, z jakiego to materiału i jaki producent? Na klej, magnesy, rzepy czy jeszcze inny sposób montażu ? 7 minut temu, Mikelas76 napisał: To ja też się pochwalę Jakie zmiany na ucho? Istotne czy minimalne? Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Mikelas76 Malowałeś te dyfuzory na suficie, czy też były już w tym przyjaznym odcieniu bieli? To DC3 z Vicoustic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Na suficie mam ze tak sie wyraze topowe Artnovion Myron E. Nie malowane. Nie ma chyba na rynku nic lepszego, oprocz drewnianych z litych klockow. Ale nie ryzykowalem wieszania takich nad glową. Bartek stosuje je teraz w swoich projektach. Wg niego sa lepsze niz vicoustic. Na papierze tez maja lepsze parametry. Mniej pochlaniaja i wiecej rozpraszaja. Sa tez twardsze niz vicoustic. Kleilem je na stale klejem do styropianu i balem sie jak to zadziala, czy to zadziala. No cholera dziala i to jak !!! 34 minuty temu, kaczadupa napisał: Jakie zmiany na ucho? Istotne czy minimalne? Raczej istotne Ale to nie jest tak ze nagle mam kolorowy tv hd gdy do tej pory byl czarnobialy. Czuc od razu czystsza scene. Troszeczke lepsza glebia towarzyszy nam caly czas, a potem jest BUM, gdy wpada jakas czestotliwosc ktorej nie slyszalo sie tak do tej pory. Myrony dzialaja tak, ze momentami odkrywa sie nowe brzmienia gdzies tam zamaskowane, czy zbyt ciche. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yayayaya Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, AudioTube napisał: Część. Dużo roboty zatem odwaliłeś. A ja dorzucę coś jeszcze😏 znacznie lżejszego. Czy zechciałbyś poprosić silną „rękę”, by za Ciebie trochę posuwała, a Ty z opaską, bez opaski, ale ze spuszczonymi powiekami na fotelu. Ty tylko krzyknij, kiedy ta „ręka” ma przestać suwać, kiedy „bosko” będzie. „Zysk” do porównania, robota Twoja żadna, a dla mocnej ręki treściwy obiad w nagrodę. Tak w idealnym świecie kolumny by się przesuwały a ja bym słuchał..a tak silna ręką to ja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts