Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 844 tematów w tym forum

• 41 odpowiedzi
    • 11,5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 770 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. Lodek

• 1 odpowiedź
    • 789 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Pierwsze Kino Domowe 5.1

• 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  3. tuner, fronty, center

• 3 odpowiedzi
    • 828 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  4. kino domowe 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 11,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam. Chciałbym powrócić do kwestii transmisji bluetooth na Taga Harmony TWA-10B. W odtwarzaczu nie ma już Deezera, który daje materiały w formacie FLAC  16/44.1. Czy jeżeli mój tablet z zainstalowanym Deezer, obsługuje tylko kodek bluetooth SBC i Taga Harmony TWA-10B również obsługuje również ten kodek żaden lepszy to zgodnie z info o SBC "... jest w stanie przesłać sygnał o jakości do 16-bit/48kHz w prędkości maks. 328 kbit/s. ..." to faktycznie taką jakość otrzymuje na streamerze i na dacu, na którym mam wtedy wyświetlone 44.1? Oczywiście oba urządzenia są ze sobą sparowane po bluetooth 👍
    • Z tego wynika że Main + Sub nie działa równolegle - dobrze rozumiem?. Ale gdy wybierzesz Sub wówczas obraz jest odtwarzany przez projektor z każdego źródła podłączonego pod amplituner. A gdy chcesz korzystać z TV przełączasz na Main. W sumie ma to sens bo po co jednocześnie obraz na TV i ekranie z projektora, ale jak już jest taka opcja to mogłaby działać.
    • Przepraszam , a gdzie jest kolega @Carmion ? Okładacie się sztachetami  , a kolega olał dyskusje  
    • Mam prośbe do Administracji - zlikwidować stopki. Bo bo czemu one mają służyć? Chwaleniu? Wychwalaniu czy też reklamie producentów? Gdybym zamieścił tu w stopce wszystko co posiadam, to pewnie same kable zajęłyby tyle miejsca ile Szanownym Przedmówcom całość posiadanego sprzętu. Pytanie tylko PO CO to robić? Mam co mam i tyle. Tak mi pasuje i koniec. Nikomu nic do tego. A przedstawianie tego w stopce uważam za dziaałanie perwersyjne typu - ,, a niech im gula skoczy,,. Pozdrawiam i życzę pomyślności oraz więcej autokrytyki w Nowym Roku. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...