Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 949 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  1. Harman Kardon Sub TS2

• 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 911 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 900 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  2. Wymiana kd na nowe

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  3. Wybór sprzętu do kina

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  4. Double bass

• 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Subwoofer czy ma sens?? 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  6. Samsung UE55KU6500

• 2 odpowiedzi
    • 956 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 634 wyświetleń
  7. kolumny do onkyo rz820

• 8 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Zrobiło się BARDZO ciekawie. Dyskusja jak o przewodach głośnikowych 😅.  Chętnie mogę użyczyć swojej pary uszu, jak i RZ50 jeżeli taki test odbędzie się u @tomw bo mam blisko.   Fajnie gdyby temat znalazł finał w takiej właśnie formie, z porównaniem jak największej liczby Amplitunerów najczęściej polecanych na forum, z różnych przedziałów finansowych oraz z udziałem najbardziej zaangażowanych użytkowników @Piotr Sonido, @Butler.   Jesteście najbardziej "osłuchani"  Szkoda by było aby kolejny ciekawy wątek skończył jak to na typowym polskim forum (o każdej tematyce). Bez rozwiązania i 31637 argumentami o nic.... 
    • Udowadnianie ma polegać na tym że mam do domu sprowadzać obcych Januszy z forum internetowego? No nie, sorki, ja tu odpadam.
    • A moze masz chec jakies porownanie zrobic razem ?   Nie jestes "moim kumplem", ALE jak cos mowisz/piszesz, to badz gotow to udowodnic, inaczej ma to wartosc papieru toaletowego, zuzytego czy tez nie 🙂 Taka tam ogolna zasada, ktorej ja np. uzywam, a wszyscy powinni 🙂
    • Przyjmij do wiadomości że nie muszę nikomu niczego udowadniać. Absolutnie. Nie jestem osobą publiczną, cenię sobie prywatność, nikomu nic do tego. Niezrozumiałe jest dla mnie jak ktoś może mieć tupet by to podważać dając za argument "że się boję że czar pryśnie". Ja mam to w nosie. Rozumiesz? Cwaniakujesz, nie dość że garaż z audio masz poza domem, to audio było/jest elementem Twojego zarobku. To są inne realia i Ty masz cele by komuś coś udowadniać czy przekonać. I ja mam Ciebie do domu zapraszać Bo co? Bo kumplem moim jesteś czy co? Weź się ogarnij z takim podejściem do obcych. Uparłeś się że wpływ dobrze zgranej kalibracji Dirac sprawia że różnice między ampli znikają. Piszesz na podstawie Arcama i Onkyo RZ30, RZ50 jakby nie było siły że inne marki mogą jednak takie różnice wykazać. Wierzę Ci na słowo że różnice były tu pomijalne. Sprawdź jednak Marantz 50, sprawdź NAD, zagraj mi na nosie i napisz że one też zagrają tak samo. Porównaj same procesory jeśli tak bolą Cię różnice klas wzmacniaczy. Mam najsłabszego Pionka z Dirac oraz JBL który jest bliskim krewnym Arcam AVR31, bym z chęcią zrobił porównanie ale brak pre Pionka stawia go na przegranej pozycji.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...