Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 945 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. Yamaha RX-A740

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Problem z Marantza SR 7008

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. Głośniki do 1700

• 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  4. rozstawienie kina

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 12,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  5. DENON 1803 digital ????

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  6. denon s 301

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  7. pomoc przy wyborze kina

• 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  8. 5x50 jaka dokładna moc

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  9. Kino domowe do 1500 zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dokladnie o tym chcialem napisac, nie dbanie o ludzi, tylko o siebie. Ciekawe jak dlugo ludzie na to pozwola.
    • Tak wiem, sam już zadeklarowałem brak obecności w tym wątku. Chciałem go jednak śledzić, ale na Boga! Panowie! To jest przeskalowany obraz polskiej polityki, a może - o zgrozo i nas!  Jeden tłumaczy drugiemu, że z powodów ekonomicznych, to można komuś coś zabrać, i w ogóle słabszy zawsze dostanie manto. Wychodzą traumy i to mnie nie dziwi. Ja w najbliższym otoczeniu nie znam nikogo komu dziadkowie nie mówili, że SS, albo Ukraińcy, albo sowieci (jest też wersja, że to jedno i to samo), Żydzi, a nawet Czesi zrobili krzywdę. O Polakach nie wspominam. A my? Ciągle to samo. Chciał, nie chciał - najwidoczniej musiał, jak to mawiał mój dziadek. Jest i Afryka, i niewolnictwo i terror tamże również (swoją drogą @Artur Brol, jeśli Ty nie traktujesz Leopolda II na równi se Stalinem, to poczytaj.) Ale po co to? Mamy teraz w kraju kilka problemów, mniejszych i większych. Jeden z większych to wojna tuż obok. I jeśli ktoś nie potrafi teraz jednoznacznie potępić agresora i w jakiś sposób spróbować zrozumieć powagi sytuacji, to chciałbym zapytać: dlaczego? A temat kibla.... mnie intryguje tylko korelacja przytoczona prze @Rafał S 
    • Ale te cechy musza byc fizyczne. Gdyby tak bylo, to przeciez tyle zla na swiecie na przestrzeni wiekow sie wydarzylo, tyle cierpienia i jedyne DNA ktore sie zmienilo to te od ciemnoskorej czesci ludnosci? Co z Polakami, ile wycierpielismy w historii, i zero zmian?  I jak to sie manifestuje w kodzie DNA? Bo powinno byc to chyba widac? NIe sadze by to bylo mozliwe, przeprowadzenie takiego badania. DNA to jest przepis w/g ktorego nasze cialo jest zbudowane a nie twardy dysk z miejcem na doswiadczenia, do ktorego mozna wpakowac nowe dane i zmienic ten przepis. 
    • Owszem na logikę powinni. Moje dzieci były w ubiegłym roku na Madagaskarze. Ogólnie bieda i średniowiecze. Ludzie przemili. Widzieli zapuszczone , walące się rezydencji białych ,którzy opuścili tą wyspę. Pytali dlaczego nikt tam , nie zamieszkał , nie dba o to. Odpowiedź jest prosta , brak technologii , materiałów umiejętności. Domy budują na cztery lata. Po czterech się rozlatuje i budują od nowa , taka tradycja.  Nie ma dróg , szpitali infrastruktury przemysłowej. Czy otrzymują pomoc finansową ? Tak , głównie od Francji , ale każde euro jest błyskawicznie rozkradzione i to przy biernym pozwoleniu mieszkańców. Władze trzech plemion dzielą kasę między siebie i trwa to latami.   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...