Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 380 tematów w tym forum

1. Zestaw do 5k

• 16 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 68 odpowiedzi
    • 8,8k wyświetleń
  2. Sprzęt do salonu

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  3. Zestaw stereo - używane/nowe

• 9 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  4. Sprzęt do Klipsch Rp-260f

• 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  5. Klipsch r-115SW

• 3 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń
  6. Problem z cocktail audio n25

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  7. Tuner Sony ST-S390

• 0 odpowiedzi
    • 587 wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 884 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 471 wyświetleń
  8. Coś nowego do salonu 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  9. Co po Audiovector R3 Signature 1 2

• 48 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 581 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  10. Magnat Transpuls 800A

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No dobra, jedziemy z drugim modułem - na początek weryfikacja oryginalności części , po zdjęciu blach - wszystkie części wyglądają na fabryczne - także komplet oryginalnych tranzystorów .  Przygotowanie modułu Weryfikacja płyty - na zbliżeniu widać pierścienie z mikropęknięciami - cała płyta do przelutu Zabawa z usuwaniem kleju ...
    • Avr 11 dotarł ,no kawałek sprzętu, na żywo wygląda świetnie.  Pierwsze kroki idą ciężko, trzeba będzie trochę nad tym posiedzieć i rozkminiać...na tą chwilę zapach nowosci w salonie szkoda,że nieda się kabli z widełkami zapiąć...bo moje furutechy takie mają,no ale zostają w końcówce mocy,na tą chwilę tryb stereo, praca jako preamp. Trochę kłopot z subem bo na tą chwilę pracuje po wysokim sygnale z końcówki czyli integry,jak zapodam sygnał z avr to w trybie dorekt wyjście suba w avr nie działa...tak to rozwiązali
    • @lpomis też uważam, że plinta niekoniecznie musi przypominać walizkę. I bez tego może być ciężka. A optycznie - jakaz przyjemność dla oka w porównaniu z ,,walizkami,,😋. PS zaraz dostanę zj...ę. A co mi tam. Nie pierwszą. 
    • O czym ?   Przerywniki pozwalają nabrać dystansu. Stosuje je się często w negocjacjach. Choć nie "słyszę' to przyznaje , że dla mnie kable są ważnym elementem systemu. Podchodzę do nich jak do biżuterii , ale nie zaniedbuje ich technicznego wpływu na to co wydobywa się z kolumn.  W sobotę obiecuje podjąć ostatnią próbę. Wepnę IC czyste srebro , a następnie miedź.  Jarek , alkohol to trzeba z umiarem ...
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...