Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 217 tematów w tym forum

1. sub do muzyki pilne

• 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Do usunięcia

• 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  3. Zestaw hi fi do 5k

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  4. Dźwięk do mieszkania

• 3 odpowiedzi
    • 997 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 755 wyświetleń
  5. Nowy wzmacniacz do stereo?

• 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 892 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Będzie pasowała wiem z autopsji 😉, w zależności od wagi headshella może się przydać dodatkowa przeciwwaga wkręcana - jeśli posiadasz (dl103 ta wkładka woli cięższe headshelle, zwyczajowo dobrze chodzą pod 11-13 gr.) Zajrzyj na winyl forum jest cały wątek ze zdjęciami o tym
    • @Piotr Sonido Arcam wiadomo, klasa wyżej , szczególnie w stereo, ale co z user experience?   znalazłem ciekawe porównanie jednej z dość ważnych funkcjonalności jeśli ktoś wykonuje ją kilka - kilkanaście razy dziennie, szczególnie przełączając się z dźwiękiem w locie podczas oglądania TV.    
    • Cześć, Fajnie, że zechciałeś podzielić się "swoim szczęściem". Gratuluję aranżacji pomieszczenia, sprzętu i efektu końcowego w postaci dobrej jakości muzyki   Słuchając w słuchawkach czuć jakość muzyczną, a wyobraźnia słuchowa dopowiada resztę. Eksperymentalnie nagrałem dwa filmiki tego utworu (końcowe 1,5 minuty) u mnie w pokoju dziennym bez adaptacji akustycznej poza kilkoma lamelami na ścianie za plecami i w pokoiku gdzie absorbowałem ściany kilkoma metrami kwadratowymi pianki i wełny z efektem ograniczenia pogłosu jak na screenie przedstawiającym T30 w tychże.  Czy w słuchawkach jest aż taka przepaść jakościowa audio w nagranych telefonem filmikach? Czy jest sens publikowania takich materiałów? Z ciekawości pytam. U mnie w living roomie grają kolumny DIY Bifrost, wzmacniacz DIY PP EL84 (12W) i Wiim Ultra. W mniejszym SET SinusAudio (3,5W). Heresy III, Eversolo A6. Livingroom Pokoik Jeżeli uważacie, że jest sens "dzielenia" się swoimi systemami w takiej formie to zachęcam do publikowania. Pozdrawiam. M  
    • Dziekuję @Piotr Sonido , za odpowiedz. Czemu akurat Onkyo do tego zestawu? Co tu ma znaczenie System Audio czy sufitówki od Dali? Mógłbyś jakoś mi to uargumentować? Dzięki    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...