Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 088 tematów w tym forum

• 16 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  1. Głośniki we wnęce? HELP!

• 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 142 odpowiedzi
    • 22,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  2. Zestaw z Apple AirPlay 2

• 0 odpowiedzi
    • 557 wyświetleń
  3. Rotel + Teac + BMN

• 0 odpowiedzi
    • 789 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  4. Yamaha 803 czy Nad 356

• 17 odpowiedzi
    • 12,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  5. Wybór wzmacniacza do KEF r700

• 16 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  6. Wymiana kolumn

• 1 odpowiedź
    • 876 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Faktycznie, będzie w oczy gryzło.
    • Drugi salon, to pewnie jeden z TopHifi, pierwszy nie wiem. Moze przejedz sie do jakiegos niezaleznego Generalnie, rzadko gdzie odsluchasz system 5.1 itp. Podlaczanie klientowi stereo nie jest, az tak zlym tropem.  Cofnalem sie troche, do Twoich wpisow - czego oczekiwales, po odsluchu? Dales znac sprzedawcom, czego potrzebujesz?
    • Są:) Po iluś telefonach w końcu oddzwonili z infolinii DHL i przystali na moją propozycję odbioru własnego z terminalu. Karton mocno zmęczony, styropiany połamane, ale same kolumny ok. 707S2 sprzedałem 2 godziny temu, już ich nie mam:) Martwi mnie tylko fakt, że osłony gwizdków są trochę powgniatane. O tym sprzedawca już nie napisał, a na fotkach nie było tego widać, albo nie zwróciłem uwagi. W jednej kolumnie to jeszcze ujdzie, ale w drugiej to wygląda tak, jakby ktoś robił 3 podejścia do dobrania się do kopułki. Podejrzewam dzieci albo... sprzedawca w amoku je pakował i po włożeniu w worki płócienne niefortunnie złapał przy wkładaniu do kartonu. Będę pisał to @Top Hi-Fi & Video Design jaka jest cena tych siateczek na kopułki i jak je wymienić (i czy w ogóle się da). Szczerze mówiąc, po prawie miesiącu czekania nawet za bardzo mi się nie chcę wchodzić w przepychanki ze sprzedawcą nie mówiąc o odsyłaniu kolumn, choć oczywiście wyrażę mu swoje zdanie. Zakup był przez eBay Kleinanzeigen, także ewentualne roszczenia dość trudne. Cóż, człowiek uczy się całe życie, następnym razem nie będę już tak entuzjastycznie podchodził do zakupów-mega okazji zza granicy. Poza tym jest dobrze, na razie 2 godziny słuchania za mną. Więcej szczegółów przy niedzieli. W każdym razie 706 S3 do tych 20-25m2 są po prostu lepsze, niż 707 S2, stąd szybka decyzja o sprzedaży 707. Choć nadal uważam, że 707 S2 to bardzo dobre paczki, tylko do mojego pokoju były jednak trochę za małe. Słychać to wyraźnie po przepięciu na 706 S3. Aha, mój pomysł z próbą wymiany górnej płyty w moich standach FS 700 S2 na tą z nowszego modelu FS 700 S3 (z otworami dostosowanymi do mocowania monitorów z serii 700 S3 za pomocą śrub) , uważam za były, lekko rzecz ujmując. Paczka UHU patafix kosztowała niecałe 20 zł, trochę gimnastyki, żeby kolumny równo i jednakowo obsadzić na obu standach, później dociążenie z góry używając mojego tułowia jako balastu (no dobra, trochę przesadziłem;) i kolumny siedzą super pewnie!
    • Tak, ja na pewno jak wrócę do Polski i wykończę salon to będę umawiał się na odsłuchy żeby coś dobrać, dziękuję wam za pomoc i propozycję. A co jeszcze myślicie o połączeniu Pylon sapphire 25/31 z audiolab 6000A Play ? 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...