Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 673 tematów w tym forum

• 17 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  1. Nad c356 bee

• 23 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  2. Wybór odtwarzacza CD 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  3. Kolumny do Pioneer a70da

• 9 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  4. Dac z przedwzmacniaczem

• 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  5. Xindak 6950

• 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do dali 850 1 2 3 4

• 87 odpowiedzi
    • 25,5k wyświetleń
    • 45 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  7. Tani Odtwarzacz CD

• 11 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  8. Stereo do 5000/6000 k

• 9 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 943 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  9. yamaha 803d yapo

• 0 odpowiedzi
    • 978 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  10. Zestaw kolumn stereo

• 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dlatego jesli chodzi o miod tez warto miec swojego zaufanego dostawcę. Ja mam kolege w pracy, ktory hobbystycznie zajmuje sie pszczelarstwem. Miod spadziowy ma od wujka zamojszczyzny i nie co roku ma na tyle zeby sprzedać. Sam zadko ma miod lipowy. Najczesciej wielokwiatowy lub rzepakowy :). Ja tam nie jestem wielkim milosnikiem miodow i niewiele od niego kupuję. W kazdym razie w sklepie tez bym nie kupił.
    • Żeby nie było tak, że Ty najwiekszy sceptyk masz tutaj najlepszy wynik 😂😂😂. Dopiero byś się tłumaczył 😂
    • Po pewnych testach zauwazylem jedna duza róznice miedzy windows a linux.Sluchawki.Sluchanie muzyki przez sluchawki to na linuxie inna liga.Windows na tym polu to szajs totalny.Nawet korzystajac z Audirvany bylo slabo.Tu na Linux Mint ten dzwiek jest fantastyczny.Tidal super.Dzwiek z odtwarzacza systemowego tez bardzo dobry.Na Windowsie bylo duzo przesterów i było jakos tak nienaturalnie.Korzystam od jakiegos czasu z Denona Pearl Pro.Łaczyłem te sluchawki tylko w windowsem i androidem.I bylo nie tak jakbym chciał.Juz nawet myslałem ze te Denonki sa poprostu slabe.A teraz okazuje sie ze graja pięknie.Linux do muzy na sluchawkach to bardzo dobre rozwiązanie.
    • To nie moje słowa , powiedział to inny użytkownik tegoż CD : " choćby laser miał wysiąść na drugi dzień po zakupie , to i tak było warto usłyszeć "   A co do laserów to największa fabryka świata ma wszystko   https://pl.aliexpress.com/item/32624395102.html
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...