Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 884 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  1. odtwarzacz sieciowy

• 0 odpowiedzi
    • 760 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
  2. Zestaw stereo do ok. 3k

• 0 odpowiedzi
    • 655 wyświetleń
  3. Stereo do salonu +/- 5000zł

• 0 odpowiedzi
    • 640 wyświetleń
  4. Yamaha R-N803D Aiplay

• 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 29,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  5. Wzmacniacz + 2 kolumny

• 0 odpowiedzi
    • 670 wyświetleń
    • 335 odpowiedzi
    • 97,1k wyświetleń
  6. Focal Tantal 507 jaki wzmacniacz?

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  7. Monitor Audio RX6

• 14 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. Onkyo TX-8250, kolumny

• 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. Sprzęt do pokoju

• 7 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  10. Salon 60m2

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 11,4k wyświetleń
  11. kino domowe czy stereo

• 15 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. Zestaw stereo do 1.5 tys zł

• 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  13. Zestaw stereo

• 8 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ale których Sonusów, Lumina II? Włosi postawili na muzykalność. Ich mają brzmieć przyjemnie dla ucha i tyle, i aż tyle. Mi krzykliwość B&W totalnie nie odpowiada, ale w zasadzie wszystkie B&W mają taki charakter i to jest ich znak rozpoznawczy.
    • I tak, i nie Wiadomo, że przy systemie np. 7.x.6 będzie problem bo nawet topowe amplitunery bez dodatkowych wzmacniaczy wymiękną. Ale czy przy np. 5.x lub przy dodatkowym wzmacniaczu tylko na LR również?
    • Jak masz Piotr jakies sugestie, to chetnie poslucham, ale w cenie do 3tys to nie ma wiele z tego co sie orientowalem. Jak sie nazywa ta 'chinska' taga o ktorej mowisz, z innym logo? Pod jaka nazwa to wystepuje, i czy to jest faktycznie to samo ? Hyperionow czy Phoebe nie polecasz?
    • Słuchawkami słucham gdy chcę trochę więcej usłyszeć, ale tak... wiem o tym. Nie tylko kwestia moich słuchawek, ale także jakości mikrofonu nagrywającego. Dlatego napisałem to w nawiasie i z uśmiechem. Tak czy siak, wydają mi się ekstra. Koncertówek słucham bardzo rzadko, więc może będzie ok. Nic z mojego toru góry nie podbija. Moje jakże tanie i słabej jakości końcówki mocy dzięki zastosowaniu sprzężenia zwrotnego z filtrem na wyjściu mają wypłaszczoną górę, także a nóż moje uszy będą zadowolone - bo góre słychać w tych kolumnach super wyraźnie.   Ok. Moja finalna lista: 1. Pylon Diamond 25 MK2 2. Dali Opticon 6 MK2 3. Polk Audio Reserve R600 4. KEF Q7 Meta 5. KEF R7 / R7 Meta 6. Monitor Audio Silver 500 7. Fyne F501SP Najbardziej ciekawią mnie Dali Opticon 6 MK2 Pylon Diamond 25 MK2 Fyne F501SP KEF R7 / R7 Meta Jako, że mieszkam niedaleko Wrocławia, to we Wro poszukam salonu gdzie mogę większość z listy sprawdzić ze swoją resztą elektroniki. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...