Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 884 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  1. Wzmacniacz pod Polk Signature S20

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  2. Nad c538

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  3. Huawei nie widzi Yamahy

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. Akustyka w pokoju

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  5. Stereo do salonu.

• 13 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  6. Mod Yamaha R-N602 ;)

• 15 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  7. Onkyo TX-8270

• 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 10,3k wyświetleń
  8. Vincent cd s2 / densen b400

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Puste pomieszczenie 12 m2 przeznaczone na domową bibliotekę ze sprzętem grającym spokojnie zmieści podłogówki. Podstawkowe na podstawkach zajmą tyle samo miejsca. 
    • Cześć Warto jeszcze sprawdzić Argon Audio Forte A5 MK2. Obecnie w fajnej promocji. Grają dość dynamicznie, żywo, rozrywkowo - ale bez przesady, jaką według niektórych jest Klipsch  Do tego fajnie wyposażone W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy  
    • Cześć wszystkim, Jakiś czas temu zacząłem zbierać płyty winylowe, ale chciałbym je również mieć na czym odtworzyć. Niestety mam lekki dylemat co do wyboru pierwszego sprzętu. Obecnie do słuchania korzystam sobie z dwóch monitorów studyjnych KRK Rokit 3 G5 wpiętych do małego DAC Behringer UMC202HD. Poszukuje czegoś przynajmniej na ten moment coś co będę mógł podłączyć pod te monitory. Początkowo myślałem nad Audio Technica LP40WN ze względu na to, że korzystam od kilku lat z ich słuchawek i są to fajne sprzęty w dobrej cenie, jednakże po przeczytaniu kilku wątków tutaj na forum zacząłem rozmyślać nad nówką Rega Planar P1 Plus ewentualnie tak jak kilka osób tu pisało poszukać używanych Rega Planar 2 albo 3 i do tego dokupić sobie wkładkę np. Ortofon 2M Red. Pod uwagę biorę też inne opcje w zależności co zostanie mi poradzone nie jestem zamknięty typowo na to co podałem wyżej. Chciałbym jednak żeby był to sprzęt na pasku, ale jeśli chodzi o manual, półautomat, automat to ciężko mi stwierdzić co będzie najlepsze. Budżet w którym szukam samego gramofonu to myślę że tak do około 2000 zł.
    • Nie prowadzimy ale opinie wśród użytkowników są pochlebne Nie jest dużo produktów tego typu na rynku, wiec wybór jest poniekąd ograniczony. Zachęcam Cię do osluchu naszych propozycji, ocenisz    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...