Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 607 tematów w tym forum

1. Zakup amplitunera

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  2. prośba

• 18 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  3. zakup sprzętu do salonu

• 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  4. Technics Su-V2A

• 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do Dynaudio DM 2/6 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
    • 42 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
  6. Sansui su 101

• 14 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  7. Taki zestaw

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  8. Które kolumny wybrać ?

• 15 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  9. ktory wzmacniacz

• 9 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @marcinmarcin każda władza pcha swoich do spółek,robi roszady w urzędach itd. . Pisaliśmy już o tym wcześniej . Natomiast ,moim zdaniem,  nic nie da się porównać ze złodziejstwem publicznej forsy zorganizowanym przez PiS,w dodatku metodami tak prymitywnymi ,że to już obraza dla okradzionych obywateli.  Okradli nawet złodziei w więzieniach przewalając pieniądze z Funduszu Sprawiedliwości! To już szczyt szczytów 😁.Nie usprawiedliwia to w żaden sposób nieróbstwa KO,ale jednak trudno uznać zorganizowane złodziejstwo za lepszy wybór 
    • Szukałem Hiromi a znalazłem coś takiego
    • Na co dzień mam do czynienia z umowami. Sprawa jest prosta , łamiąc warunki umowy ponosimy konsekwencje. pis o tym doskonale wiedział , mają zaplecze prawne dużo lepsze niż niż cala koalicja razem wzięta. Postawili na to , musiał istnieć pretekst rozmów o wyjściu z UE , to było takie testowanie społeczeństwa. A nuż ludziska się wkurzą , zapomną o Schengen i inwestycjach unijnych. Wszędzie , gdzie się dało pojawiły się karykaturalnie duże tablice , iż szpital , kościół , park , szkoła , przedszkole ...... dostały kasę od poszczególnych ministerstw. To było tak prymitywne jak cała propaganda pisu. Ale trafiało , pokazywało , że państwo dba o maluczkich , tylko jakoś nikt nie wspominał , ze to jego / państwa / nie łaska , a psi obowiązek i że to kasa nie " państwa ' , a obywateli. Te tablice miały zdominować te unijne , zaczęło się obrzydzanie UE jako wroga naszego rozwoju i przyczynę wszelkich nieszczęść. kaczyński miał gdzieś KPO , jemu już dawno nie chodzi o Polskę , jedynym celem jest utrzymanie władzy. Chronicznie nienawidzi przegranej. smutne , że dwóch facetów i ich walka ma taki wpływ na los 37 mln. ludzi. Jak na to spojrzeć z takiej właśnie perspektywy , iż jednostka rządzi milionami , to chyba niezbyt normalne. UE to nie kółko różańcowe , bardziej mnie interesuje przeznaczenie tej kasy. Jednym z celów jest wzrost konkurencyjności gospodarczej , a o tym jakoś cisza.
    • Dzień z twórczością Hiromi Uehary dobiegł końca. Z ośmiu przesłuchanych płyt w koszyku zakupów mam 5, a to jeszcze nie wszystko... No i takie perełki też się pojawiają... To nie ma końca...😄
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...