Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 523 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 945 wyświetleń
  1. Ocena zestawu (do 3000 zł)

• 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Wymiana wzmacniacza

• 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. Marantz PM8005/NA6005 vs CA CXA60/CXN

• 14 odpowiedzi
    • 8,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  4. Kolumny do Yamaha AX-396

• 7 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Pierwsze zestaw stereo koło 6 tys. zł

• 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. Zestaw stereo do pokoju ok 15m2

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  7. Tonsil Zeus - uzupełnienie braków

• 15 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  8. Pytanie o wzmacniacz ...

• 19 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  9. Jaki zestaw audio do TV

• 15 odpowiedzi
    • 17k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 22k wyświetleń
  10. Stereo + DAC 8000 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  11. Dali 450 + Marantz pm-78?

• 18 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  12. Advanced acoustic MPP505 preamp/dac

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  13. stolik audio + tv

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
  14. Zestaw 2000 zł

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dasz radę. Ja tez sam montowalem. Rece i kark bedą bolaly ale jaka satysfakcja. Dobrze wymierz zeby nie poprawiać.
    • Może ktoś się skusi na ranking w wolnej chwili   Najlepiej ściągnąć udostępnione pliki (48K/24 bit) i żeby było uczciwie nie należy włazić na YT, bo są tam jakieś sugestie, którą mogą wpłynąć na ocenę. Im dłużej słuchałem tym gorzej było, ale niestety leciałem przez jakieś zwykłe słuchawki jbl wpięte do lapka. Nie poddawałem plików żadnej analizie - jestem ciekaw na ile to miarodajne i czy takie oceny z plików są w ogóle coś warte:  https://shop.pearlacoustics.com/product/seven-phono-pre-amps-blind-test-file-downloads/ U mnie wynik od najlepszego to 3, potem porównywalnie 5, 2, a jako najcieplejszego, a nawet nakrytego kocem, oceniłem nr 7. Co się kryje pod danym numerem to można wyciągnąć z dostępnej na stronie ankiety, a tutaj dla zachowania warunków 'na ślepo' dobrze by było same numerki wstawiać (od najlepszego zaczynając). Equipment used in the recording - Playback: Loudspeakers: Pearl Acoustics SG Amplifier: PassLabs Int 25 Record Player: Rega NAIA with Aphelion ll MC phono cartridge Cables: Loudspeaker cables: Pearl Acoustics Sibelius Neutral Balance Interconnects: Rega RCA cables (as supplied for their Aura phono amplifier) Listening Room acoustic panels: GIK Sound Recording: Zoom H6, with MSH-6 capsule activated The music played: Song: ‘I’ve got you under my skin’ by Cole Porter, 1938
    • Teraz to chyba polegnę. Żony nie poproszę o pomoc bo zaczną się niewygodne pytania ile kosztowały, gdzie je przykleję, co poprawią oprócz dalszej dewastacji pokoiku itp. 🤣 Pozdrawiam. M
    • W punkt. Tyle kasy na śmietnik poszło…
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...