Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 522 tematów w tym forum

• 41 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  1. Rozszerzenie KD o Stereo 1 2 3

• 66 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  2. svs wygral

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  3. Edifier R2730DB

• 3 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  4. Zestaw stereso do 5000 zł

• 4 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  5. AA x-i60 1 2

• 43 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  6. Kolumny do Yamaha rx v773 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. czy sub zda egzamin

• 9 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  8. Wymiana sprzętu

• 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 245 odpowiedzi
    • 41,5k wyświetleń
  9. Moje pierwsze stereo 1 2 3 4

• 83 odpowiedzi
    • 13,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 9,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  10. Monitory do Onkyo TX-8150

• 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tyle , że my nie zamknęliśmy dużych państwowych zakładów w których pracowało tysiące osób za długi Gierka. Jestem łodzianinem , naprawdę wiem coś o bezrobociu tamtych lat.  Zlikwidowano cały przemysł włókienniczy ,tylko jeden zakład Uniontex zatrudniał 14 tys. osób. Dlaczego ? Bo odpowiednikiem Łodzi był Liverpool , gdzie mieli cholerną nadprodukcję i groziło widmo upadłości wielu firm. Byłem na spotkaniach i z młodym i starym Kuroniem. Zachód nie dał nam kasy , bo lubił Polaków. Te długi spłaciliśmy zamykaniem potężnych gałęzi naszego przemysłu i tym samym otwarciem rynku na borykające się z kryzysem firmy zachodnie. Tak to się robi w kapitalizmie. Powiem Ci , że ludzie w moim mieście bili się o stanowisko parkingowego , w firmach prywatnych praca była 12/12 7 dni w tygodniu za grosze i jak Ci się nie podobało to na Twoje miejsce było 20 innych. Nie chce mi się o tym gadać . Było , minęło.  To też racja. Wiem np. do kogo trafiły nowiutkie japońskie maszyny barwiarskie z mojego byłego zakładu / 3 tys . osób/. Zlikwidowanego " na zlecenie" zachodu, mimo , albo dlatego , że mieliśmy długoterminowe kontrakty z USA , Kanadą , Katarem, Arabią Saudyjską, Niemcami , Francją. Robiliśmy dla Lee , Wranglera, Big Stara i ornaty dla Watykanu , zasłonki dla kolei Francuskich i Angielskich . Pamiętam to jak dzisiaj , produkcja szła na trzy zmiany , magazyny pełne tkanin do przerobu i ........... zakład upadł / ???/. A ciekawe , że upadł zaraz po tym ,jak zmieniliśmy cały park maszynowy na najlepsze maszyny jakie były do kupienia na światowym rynku   
    • Sztab Nawrockiego złapał mnie na to jeszcze za kampanii Trzaskowski vs. Duda. To wtedy wyrobiłem sobie takie zdanie.
    • Przestaw jeszcze suba i potestuj w innych lokalizacjach. Tak jak wyżej już sugerowano jeśli nieszczęśliwe miejsce zajmuje to sprawia problemy i stąd cięcie -12dB. 
    • Podkreślenie pierwsze :  Wiesz kiedy skończyliśmy spłacać długi Gierka?  Więc to bezrobocie to efekt niestety ale nie Solidarności ... Podkreślenie drugie:  Porcelana wałbrzyska w latach ( bodaj ) 90 została " kupiona" przez magazyniera tejże fabryki porcelany.  Okazało się że ten magazynier to pierwszy sekretarz PZPR na okręg wałbrzyski... Więc nie "za ile kto da" ale tak właśnie komuniści się ustawiali...    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...