Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 949 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  1. densen beat b-100 v Dali 450

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  2. usb i radio FM za 1000zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  3. Jaki zestaw stereo?

• 5 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  4. Kolumny do 500/600zł

• 14 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  5. DAC do 2000 zł - używany 1 2

• 43 odpowiedzi
    • 14,8k wyświetleń
  6. Zakup amplitunera.

• 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  7. Monitory oraz sub do 2k PLN

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  8. Co zmienić?

• 12 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  9. Sonda

• 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  10. Technics sb-cs7 + wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
  11. czy to zagra dobrze ze sobą?

• 24 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 984 wyświetleń
  12. Amplituner YAMAHA RX-V481

• 10 odpowiedzi
    • 11,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie, tak nie jest. Standy mogę np wciskać obok kaloryfera, niskiego mebla, a podłogówki tam już nie wejdą  Tak właśnie by bylo. Mimo iż mam pokój dobrze zaadaptowany, to jednak po części jest to moje miejsce pracy, a nawet do spania dla gości. Więc parę gratów tu stoi. Na podłogówki nie ma miejsca. Po drugie, pokój niby jest mój ale wskaźnik WAŻ nadal ma w nim duże znaczenie....😉
    • Chyba nie do końca. Zwykle w monitorach na standach midwoofer jest nieco wyżej niż w 2-drożnej podłogówce. Więc na wysokości standu możesz mieć tuż obok jakąś szafkę RTV czy komodę, a przy podłogówce już lepiej nie (bo traciłby na tym dźwięk z tego dolnego głośnika). Przynajmniej tak mi się wydaje - w razie czego niech mnie ktoś poprawi.  
    • Witam, W załączniku rzut pomieszczenia. Obecnie korzystam z głośników edifier 2.1 c2xd. Zdecydowana większość czasu to filmy i seriale z pc na tv. Miałem możliwość przetestowania soundbar Samsung Q990F 11.1.4 i na mój gust belka grała gorzej od wspomnianych Edifierów. Jeśli chodzi o amplituner to myślałem o Yamaha RX-V6A. Prośba o pomoc w wyborze nowych głośników 5.1 w budżecie do 3000zł. Wiem, to nie dużo. Jeśli chodzi o przednie głośniki to myślę, że podstawkowe będą ok. Może będą stały trochę za nisko względem głowy słuchacza, ale obecne małe edifiery dają radę, więc myślę, że inne przyzwoite głośniki też sobie poradzą. Czy dużym problemem będzie tak duża odległość od prawego tyłu? Satelita wspomnianego soundbara Samsunga zupełnie nie radził sobie w tej pozycji tzn był za mało słyszalny + Samsung nie daje możliwości ustawienia balansu pomiędzy lewą, a prawą stroną.
    • Czyli konkretnie ten model Pioneer LX505 ??  On kosztuje unas około 5000 zł i jest 9.2 Czy ten Amplituner Pioneer VSX-935 7.2 ??
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...