Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 090 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  1. Subwoofer czy wzmacniacz 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 595 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 904 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  2. Subwoofer do 22m2

• 23 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. Subwoofer do 300 zł

• 4 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 920 wyświetleń
  4. Subwoofer do audio pro A26

• 0 odpowiedzi
    • 799 wyświetleń
  5. Subwoofer do Audio Pro A26

• 14 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 701 wyświetleń
  6. Subwoofer do Canton SP206

• 11 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  7. Subwoofer do CXA80

• 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  8. Subwoofer do Denon AVR-1513

• 0 odpowiedzi
    • 688 wyświetleń
  9. Subwoofer do Denon dm40

• 0 odpowiedzi
    • 755 wyświetleń
  10. Subwoofer do DENON RCD CX!

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  11. Subwoofer do domciu

• 1 odpowiedź
    • 872 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam ponownie! Mam kino domowe oparte na serii klipsch RP i rozwazam wymiane frontow (260f) na lepsze i w nieduzym budzecie. Chcialbym zeby srednie tony nie byly tak wycofane. Poki co zasila to integra drx 5.4 ale w przyszlym roku chcialbym dolozyc do niej wzmacniacz stereo lub koncowke mocy ale to juz temat na przyszlosc (chociaz jestem ciekawy waszych sugestii) 🙂 czy te kolumny beda dobre na 24m2? Nie chcialbym slyszec samego dudnienia. Ewentualnie prosze o polecenie kolumn podobnych wizualnie  P.S. lubie tez troche jasniejsze granie i plusem dla mnie jest dolny bass reflex poniewaz bede mogl postawic kolumne troche blizej sciany (teraz mam jakos 25cm)
    • Stosując takie porównanie jesteś w stanie ocenić tylko głośność czy podobna i ewentualne bardzo duże roznice... może dlatego wszystko Ci brzmi tak samo. Nie ma innej opcji na porównanie takich urządzeń tylko przy spokojnym odsłuchu w dłuższym czasie, różnego repertuaru,  z różną głośnością. Po kilku dniach możesz wrócić do poprzedniego i oceniasz. No właśnie nie...
    • Tak, zgadzam się z tym, że te Elaci to bardzo fajne monitory. Czy lepsze od ATC SCM7 - nie wiem 🙂. Ja wybrałem te drugie 🙂. Już kilka razy pisałem, że bardzo podoba mi się sposób recenzowania P. redaktora Kisiela. W tych recenzjach rzadko uswiadczymy stwierdzenie, że któraś kolumna z podobnego przedziału cenowego była lepsza od drugiej. Pan Kisiel raczej stara się opisać walory i nakierować do jakiego nabywcy dany produkt jest adresowany. I rzeczywiście, ATC SCM7 to dość specyficzny monitor. Basu w nim jak na lekarstwo, gra raczej dość beznamiętnie. Elac'i grają dużo barwniej, z poważniejszym basem. Ale jak sam napisałeś, są ludzie, którzy mimo wszystko wybiorą ATC 😉. 
    • Witam wszystkich, Fajny temat o Avr. Moje pytanko jak ten arcam gra? Chodzi mi o to czy dźwięk jest raczej relaksacyjny ,spokojny, nie męczący - jeżeli ktoś słuchał, podobny do Naima  Również planuje w nie dalekiej przyszłości kupic KD i wybór padł na AVR 31 lub jbl synthesis 35. Na froncie będą DA focus 340     
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...