Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 064 tematów w tym forum

1. Używany zestaw stereo do 500zł 1 2

• 32 odpowiedzi
    • 13k wyświetleń
  2. Spalony (?) PowerMixer?

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  3. Pierwszy sprzęt grający

• 17 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
  4. Wybor kolumn..

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Zestaw stereo do 5000 zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  6. Pomoc w ocenie zestawu audio

• 15 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  7. Jakie głośniki do hk 980???

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  8. Najlepsze kolumny w rozsądnej cenie

• 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  9. Zajebiste głosniki Edifier S730D

• 2 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
  10. Zestaw stereo używany... 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 10,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 66 odpowiedzi
    • 23,5k wyświetleń
  11. Systemy Bezprzewodowe Audio

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 13k wyświetleń
  12. mini-wieża do 300 zł

• 14 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  13. zestaw stereo - głośniki

• 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  14. diamond 9.5

• 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  15. ZESTAW STEREO ok 1500zł 16m2

• 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 24,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  16. Tonsil Zeus + jakis wzmacniacz

• 9 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tu prace przy renowacji forniru. Założyłem też kółka bo zanim powstał mój pokój odsłuchowy to musiałem do posłuchania targać je po schodach z piwnicy do salonu i z powrotem po kilku godzinach. A swoje ważą.   
    • @Filip321 cześć  Napisz proszę tam gdzieś w ustawieniach i info o sobie, oraz tutaj, gdzie mieszkasz/miasto. Jest wielu życzliwych chłopaków na forum. Ktoś się na pewno zgłosi. By pomóc.  Dobrze, by jak najwięcej osób w tego posta zajrzało. Gdybym mógł, to zapakowałbym kolumienki i wzmak i sam podjechał. Rzuciłbyś uchem. Za daleko mieszkam, poza Polską. Życzę powodzenia i będę czytał oraz coś tam dopiszę, by wątek wisiał u góry.  
    • Witam Obecnie używam odtwarzacza CD Technics SL-PG490 https://www.radiomuseum.org/r/technics_compact_disc_player_sl_pg490.html Oraz DENON DCD-735 https://www.hifi-review.com/150807-denon-dcd-735.html … w sumie to niewielka między nimi różnica. Czy w przedziale 1000-1200zł znajdę naprawdę coś dużo lepszego? Chodzi mi o sprzęt używany, vintage. Najlepiej Cyrus, bo by pasowało do reszty sprzętu. Przy okazji - ponawiam pytanie - czy seria dAD odtwarzaczy Cyrusa różni się jakoś od wczesnej serii CD?  Cenowo to podobny zakres.
    • Te KEFy stały się moją własnością przez przypadek. Mając w Danii firmę przewozową, któregoś dnia dostałem zlecenie do poprzedniego (wtedy jeszcze nie wiedziałem , że je ma) własciciela tych kolumn. A, ze to był weekend to musiałem pracowac jedynie z moją córką, bo Duńczyk za żadne pieniądze nie będzie pracował w czasie weekendu. Po przyjeździe na miejsce okazało się że przesyłkę trzeba dostarczyć do garażu adresata. Po wejściu zauważyłem stojące pod ścianą bardzo zakurzone skrzynie. Okazało się że to kolumny przeznaczone do wyrzucenia. Zapytałem właściciela co ma zamiar z nimi zrobić. Powiedział, że tylko mu przeszkadzają i za równowartość butelki whisky może mi je oddać. Nie wahałem się ani chwili. Zapłaciłem mu równowartość dwóch dobrych whisky. No i tak stałem się ich właścicielem.  Jak to czasem szczęście uśmiechnie się do człowieka😉. A skoro usłyszałem , że wymienił na nowe, to byłem ciekaw na co wymienił te perełki. Byłem przekonany , że na jakiś wypas, który chętnie bym obejrzał. Powiedział, że na Jamo 606 bo żonie bardziej się podobają. Już nawet nie chciałem oglądać , pomimo, że bardzo zapraszał. Chciałem jak najszybciej sprawdzić te KEFy.  Miały uszkodzony jeden zacisk terminali przyłączeniowych, które później wymieniłem na oryginalne. Wymieniłem też zawieszenia niskotonowców, bo pianka rozsypywała się przy dotknięciu. Poza tym były całkowicie sprawne. Cieszyłem się nimi jak dziecko. Do Polski trafiły dopiero po dwóch następnych miesiącach. I dopiero w domu miałem okazję posłuchać ich pełni brzmienia. Bo pełni możliwości nie dane mi było nigdy z racji tego iż nie mam do nich KUBE , czyli dedykowanego korektora. Jednakże i bez niego można się obejść aby posłuchać przynajmniej 95% ich możliwości. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...