Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 764 tematów w tym forum

1. polaczenie przez coaxial

• 2 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 39,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  2. Glosnik

• 10 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  3. Kolumny do stereo

• 11 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  4. kolumny Namco

• 4 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  5. stare kolumny

• 9 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
  6. Jakie kolumny

• 11 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  7. happy man

• 6 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  8. Wzmacniacz JVC A-S3

• 1 odpowiedź
    • 4,6k wyświetleń
  9. Wzmacniacz DENON

• 10 odpowiedzi
    • 18,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
  10. co sądzicie o tym zestawie

• 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  11. Jaki wzmacniacz do stereo ?

• 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 20k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 20,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 10,3k wyświetleń
  12. Tonsil scherzo 200

• 24 odpowiedzi
    • 20,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  13. Zestaw audio do 1500 zł

• 6 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Miałem " zwykłą " trókę przez 5 lat. Przed zakupem jeździłem Fordem Focusem , Toyotą Avensis , Golfem , Hondą Civic i tylko trójkę " poczułem " od pierwszej chwili. To naprawdę przyjazne auto. I bezpieczne . Daliśmy ją córce , miała czołowe zderzenie z Passatem i wyszła z tego , choć jak zobaczyłem samochód po wypadku to przodu i lewego nadkola nie było. Odpaliły poduszki i ładunki przy pasach , kabina pozostała nietknięta. Kupiła następną Mazdę 3. Jak kupowałem Mazdę , zastanawiałem się nad CX-30 , ale o dziwo w tym crossoverze jest mniej miejsca wewnątrz jak w trójce , choć płyta ta sama. Najlepiej wsiąść i samemu się przekonać.
    • To że gwarancja powinna być minimum 4-5 lat nie dwa. Dwa lata to ja mam na suszarkę i toster.... Każdy kto ma mózg przecież wymienia oleju itd zgodnie z zaleceniami. A takie chamskie wymuszanie mega drogich serwisów w ASO gdzie często pracują najsłabsi mechanicy z rynku to sory ale mega naciąganie...
    • Co dziwnego jest w płaceniu za serwis auta?
    • A ktoś się nie cieszy? To że jest takie coś to chyba dobrze nie? Nie każdy musi to kupować, nie każdy musi to wielbić pod niebiosa co nie zmienia faktu że ma to swoje plusy. Chociaż akurat sprzęt audio nijak się ma do aut jeśli chodzi o rynek.  Starszy sprzęt audio to nie tylko wartość brzmienia ale i wartość materialną.  W ogóle trochę takie porównanie dziwne robimy. Auta chińskie to zajebista sprawa dla mniej zamożnych. Ja np zawsze kupowałem używane (akurat mam pewne źródło) ale obecnie mocno się zastanowię czy nie kupię sobie suva chińskiego z 7 letnia gwarancją. Na inne mnie nie stać, a sorki ale Dacia do mnie nie przemawia.  Już nie pamiętam nazwy ale Seat SUV najtańszy to koszt 160-170 tys wyposażenie tragiczne było, Chińczyka full wypas masz za 150 tyś. I do tego chinol 7 lat kilka kolorów do wyboru. W Renault no gwarancją 2 lata i przedłużenie na 4 czy tam 5 gdy zapłacisz 5 tys za serwisy .... Nosz kurwa. Ale serio może to płytkie ale mnie rozjebał fakt że jest jeden kolor podstawowy WTF ja okna sprzedając mam z 20 w tej samej cenie heheh
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...